Skal Tom og Jerry dømmes for vold?

Skal Tom og Jerry dømmes for vold? webcookie
Tom og Jerry tegnefilmene er fyld med vold. Mens PS2 og gameboy spil for børn er aldersbegrænset, så findes der ingen aldersgrænse for hvornår man må se de voldsfyldte Tom og Jerry tegnefilm.

Burde man ikke censurere Tom og Jerry så de mindste børn ikke så alt den vold?

Nej Tzer
Der er lavet talrige undersøgelser om bl.a Tom og Jerrys ret så voldelige scener.

Men børnene er ikke så dumme som mange gerne vil gøre dem, for de kunne sagtens skelne mellem tegneserie "vold" og så den mere alvorlige slags.

Man skal altså passe meget på ikke at blive over sensible og pylrede. Så ender det med at det eneste der kan sendes i TV er gudstjenester, hvis altså præsten holder sig væk fra visse grumme passager i biblen.

Dramatisk Bibel Anonym
Skulle lige til at sige, at hvis noget er dramatisk er det vel bibelen!

I øvrigt må man da ikke se bort fra at Tom og Jerry netop har det varme budskab, at de kan slås nok så meget, men i virkeligheden elsker de hinanden så højt at de ikke kan undvære hinanden. Gør det noget at hele følelsesregisteret kommer i brug?

Hulla

Vi må have forbudt Anonym
ANDERS AND..
det er fuldstændigt utilstedeligt, at denne and går rundt UDEN bukeser. Det samme gør sig iøvrigt gældende for mange af disse halvpornografiske tegneseriefigurer.. DETTE MÅ STOPPES..!!

Tror ikke Tom & Jerry kiroq
skaber et stort problem for børn. Jeg så voldlige Tom og Jerry, da jeg var barn. Og jeg er imod vold både psykisk og fysisk.

Min søn ser også den voldlige Tom og Jerry. Og så vidt jeg kan se tager han det som rent morskab. Aldrig har jeg hørt ham sige, at han godt må slå, for det gør Tom og Jerry.
Næ, man må ikke slå, for det siger mor.

eller ok indlæg :0)

Nej, det synes jeg ikke. hannah1
Børn kan sagtens se forskel på en tegnefilmmus og -kat, der slår hinanden lidt i hovedet med en ost , og dén slags mere realistisk vold, der ofte præsenteres i voksenfilm .

Så ingen censur herfra ...

Hej