Skal vi ikke prøve plan B?

Skal vi ikke prøve plan B? danonym
Hvad med en arbejdslejr på grønland. Det er jo set før og det er absolut effektivt. Så kan vi passende sende alle de indvandrere derop og arbejde, så skal vi nok få gjort rigtige mænd ud af dem, som de jo så gerne vil være.

Jeg tror socialarbejderne har forkælet dem lidt for meget, voldtægtsforbrydere, knivstikkere og hærværkene osv. osv. osv. Den gik bare ikke, videre til plan B.

kan vi ikke blive enige om susanne.larsen
at også de danskere der begår samme ting også skal derop???

det kan man ikke danonym
udelukke

integration Anonym
Jeg tror det er integration hr. danonym fokusere på

Integration ? Ham selv
Hvormeget integration er det lige der sker lige nu ?

et flot sted Anonym
der er også lækkert og smukt på grønland, jeg tror de ville nyde det deroppe

Snævertsynet? lillefrk
Vi kunne også oprette en lille arbejdslejr for alle jer snævertsynede individer der tror svaret på alt er afstraffelse? Jeg foreslår Æbelø, ingen andre der bor der, så kan I få fred til at blive enige om jeres uberretigede, himmelråbende dumme forslag?

Hvad med alle de familier hvor forældrene har krigstraumer?
Hvad med alle de unge teenage-drenge for hvem det slet ikke er socialt acceptabelt at snakke "følsomt" om alle de ting der sker i den alder?
Hvad med den overfodring af sanseløse voldsorgier på tv, idoldyrkelse af musikstjerner der har været skudt flere gange end jeg kan tælle til, en tid hvor du skal være rigere, større, bedst?
Hvad med følelsen af magtesløshed i et land hvor du er født, men ikke hører hjemme?
Hvad med følelsen af at blive ignoreret af en stor del af det selvsamme land - dit fødeland?
Hvad med følelsen af at blive fordømt for at gøre opmærksom på sig selv - et nødråb om at jeg er også tilstede?

For helvede hvor kan jeg finde på mange forskellige grunde til hvorfor en 2g knægt vælger den vej - islr hvis de dagligt skal møde så ignorante individer som dig.

Mon ikke vi skulle kigge indad istedet?

Her taler jeg ikke om at acceptere den indædte, indoktrinerede muslimske overbevisning, men som hverdagsmuslimer, mon ikke de fleste af de knægte hører ind under den kategori? Har du nogensinde mødt nogen fra 2g miljøet? Det har jeg, på trods af der er nogen rigtigt slemme knægte imellem har langt de fleste den samme drøm om accept. Søde knægte der, med de rette metoder, hellere end gerne vil høre på fornuft - det er altså op til os allesammen at få dem overbevist om at der er uanede muligheder i vores dejlige land.

Alt skal ikke accepteres, men med lidt kærlighed kommer man altså rigtigt langt. [l]

Lad ofrene for terror udforme den kærlighed ipconflict
Er det kærlighed når de danske familier bliver sendt på en institution for alkoholikere og narkomaner af kommunen med at spædbarn når de anmoder om en bolig efter de har mistet deres hjem?

Jamen for fanden lillefrk
" Er det kærlighed når de danske familier bliver sendt på en institution for alkoholikere og narkomaner af kommunen med at spædbarn når de anmoder om en bolig efter de har mistet deres hjem?" <-- det der er da at blande ting sammen.

Nu var det jo 2g miljøet der var til debat om hvorvidt de skulle sendes på arbejdslejr eller ej. Jeg kan også en masse fuldstændigt urimelige eksempler på det danske samfund, men hvorfor skal de blandes ind i det her?

Tak du din regering, det er hvad man får ud af at sætte velstandspartier til at empatisere med samfundets svageste.