Skal vi sælge vor demokrati?

Skal vi sælge vor demokrati? D.k.
Vi bor i et land, hvor netop demokratiet gør denne debat lovlig, og ufarlig! Vi kan være uenige om hvad som helst, gøre grin med hvem som helst, og det tager vi som en selvfølge.Vi skal bare huske på, at det ikke er kommet af sig selv, men har kostet kampe og ofre gennem mange år!!
Skal vi nu sælge, ud af skræk for den Arabiske verdens evindelige trusler?deres latterlige krav om "undskyldninger", deres agressive adfærd, på grund af egne enorme problemer og stridigheder?
Jeg har altid elsket sangen "Kæmp for alt hvad du har kært".Er vort dejlige land og vores ytringsfrihed, uanset hvad og hvem man er, ikke værd at kæmpe for, istedet for at bøje nakken og undskylde og lefle for folk, der ikke aner hvad ordet "demokrati betyder?

Jeg kan Martz
kun give dig ret.

Vi burde alle samme kæmpe. Men der er desværre nogle som ikke kan eller vil se hvad der er ved at ske.

Martz

nej ANONYM
fanden skal vi ej - men det der foregår nu - er altså ren og skær provokation. Man kan altså også strække elastikken for langt.
Og ved du hvad - det eneste vi får ud af det her, er at begge sider får bekræftiget sig selv, og dermed en "undskyldning" til at ekspandere "nok en tand".

flot indlæg!! aristoteles
hvis du spørger mig:

nej vi skal ikke rokke os en cm - og vi skal bearbejde alle andre lande i europa til at have det samme standpunkt, så vi kan stå vor eneste ven USA bi.

hvis du spørger de andre - ja de vil med personlig glæde sælge deres fædreland til højestbydende, fuldstændig som de ville under den kolde krig. - bare de kan skade det etablerede samfund mest muligt! - deres had og deres mindreværdskomplekser til du og jeg er ubeskrivelige og derfor er de rykkesløse!!

realisten.

Hurra h.olsen
Jeg må bekende at jeg sjældent føler et behov for at latterliggøre andre mennesker og opføre mig direkte uopdragent, men hvis du mener at det er en demokratisk ret er opføre sig som en uopdragen bølle, så vil jeg ikke modsige dig, det er din udlægning af demokrati ikke min. Personligt er jeg ked af at debatten er sunket ned på et niveau hvor meget få mennesker gider at deltage. Længe leve ytringsfriheden og retten til at vise bar røv.

Aldrig f.eks. Tarzan
Skal islamister styre vort land.

Til Lady-in-red D.K.
Jeg aner ikke hvad du vil med dit indlæg? Jeg har overhovedet ikke nævnt D.F.(som er et demokratisk valgt parti, og derfor ligesåvel som andre partier, har lov at have deres holdninger!) men hvis du mener, at en debat om vores demokratiske frihed, kun omhandler D.F. er der da vist noget du skal lære!!!

I så fald.. Hausser
tror jeg der nogle herinde som er villige til at sælge denne demokratiske ret for en pose piratos :-)

Enig, evnen til at debatere og kritisere alting, er jo netop noget af det som gør det her land unikt. Det er et fundamentalt princip i vores demokrati og en af de ting som gør livet lidt herligere.

Nej, alle skal bare Holger
tegne løs.

Hvis du kæmper for nimbuto
retten til uden formål at provokerer andre folkeslag, så spilder du dine krafter. Focuser mere på diplomati og integration.

Jeg mener ikke du har kaminsky
forstået hvad den tegningsag handlede om. Husk på at der er grænser for hvilke ytringer man må komme med. Flere sager er jo endt i retten feks når Se og hør skriver noget opdigtet. Men tegningerne er ikke ulovlige ligesom pressen må bringe videoen fra det DFu møde eller fest. Vi har fri presse heldigvis og ytringsfrihed skal vi da ikke opgive bare pga den tegningsag.

Tænk engang kaminsky
at du går rundt og ved hvad andre debatører ønsker eller ikke ønsker med vort demokrati. Hvor har du lært denne egenskab?

Retten til at vise bar røv en gæst
Ja hver fredag samles beduinerne i deres dødskult bedested kaldet "måskeen" til fælles numsesnifning og hyle forbandelser over jøderne og de vantro svin.

Skal de også forbydes i det?

radikal tegner muhamed halal-ytringsfrihed
Ja DFU har da lov at tegne den perverse profet.
Ligesåmeget frihed har de jo ikke i de radikal ungdom hvor de har fået mundkurv af ledelsen.
Var der nogen der sagde topstyring?
LOL

Vi skal værne rodvad
om vort demokrati, så når et parti vælger at provokere fremmede religioner for at få et enevældigt diktatur, må vi sige ifra. Vi skal også forsvare vor civilisation og hæderlighed.
Når et parti fortolker ytringsfriheden til vor ret til at fornærme andre for at isolere os, men ikke selvtåler ytringsfrihed, må vi sige ifra.

USA? rodvad
I USA har man respekt for muslimer, vor sande ven USA forstår at islam er en religion, der skal respekteres, og de siger at DF og JP er dumme med deres provokationer.

Respekt ! No name
Medmindre du med "respekt" mener distanceret ligegyldighed, kan religion i sig selv umuligt gøre krav på respekt. Respekt er noget, som man gør sig fortjent til, og det gælder også en religion og dens udøvere.

Der er masser af undertrykkende, tåbelige og menneskefjendske former for religion, som det er en menneskeret at dyrke, men ikke at afkræve andre respekt for.

Med "respekt for andres religion" menes der her respekt for islam.

Hvorfor al den snak om respekt? Fordi muslimer ellers kan gå hen og forvandle sig til terrorister. Ordet respekt har i den sammenhæng intet indhold, for det er synonymt med frygt.

Ytringsfrihed for dig Anonym nr...
er til salg i køledisken i Føtex til 8 kr. literen!

Respekt rodvad
er det synonym med frygt? I Danmark og USA og mange andre lande respekterer man religionsfriheden, men jeg kan ikke se at det har noget med frygt at gøre.
Jeg respekterer de fleste debattører her på SOL, men det er ikke det samme som at jeg er bange for dem.
Jeg ved at jeg for nogle er provokerende, derfor ingen adresse, jeg vil ikke lide samme skæbne, eller det der er værre, end Rikke Hvilshøj.

Ja - hvad er demokrati? D,K.
Der er åbenbart mange holdninger, og fortolkninger af demokratisk ytringsfrihed -Vi må ikke såre andre, vi skal tage hensyn til andre kulturer o.s.v. Efter min opfattelse er der kun den juridiske begrænsning!! Selvfølgelig vil ytringsfrihed såre, jeg følte mig da både såret og krænket, da J. J. Thorsen ville lave en pornofilm over Jesu liv, eller standup komikere gør grin med alt hvad der for mig er helligt, men det er jo netop der, opgaven ligger i et demokratisk samfund!Der er ligeret for alle,vil man ud med sine holdninger, må man tage konsekvensen,og jeg synes da det er interresant at læse de forskellige reaktioner(eller næsten alle) så bliv endelig ved.

Er du ikke venlig at få styr på begreberne? No name
Jeg sætter ikke spørgsmålstegn ved religionsfriheden!

Alle mennesker har ret (i hvert tilfælde i Danmark) til deres religion. De har lov til at tilbede deres egne guder, bygge helligdomme og pålægge sig selv restriktioner, som de anser for en del af deres tro. De kan forbyde sig selv at spise svinekød, danse, eller lave bestemte tegninger. Det er alt sammen dækket af religionsfriheden.

Religionsfriheden betyder derimod IKKE, at man kan tvinge andre mennesker til at overholde og respektere ens egne religiøse forbud. Det fremgår endda helt klart af grundloven.

Selvcensurens fange arme er blevet længere nu hvor glansbilledet af virkeligheden er ved at krakelere. Mange tør ikke udtrykke deres mening af frygt for muslimernes reaktion.

Min respekt rodvad
går på at jeg ikke tramper ind i en moske eller kirke med støvler, og fortæller dem hvordan de skal opføre sig her til lands.