Skal vilde dyr spæres inde

Skal vilde dyr spæres inde Naturelskeren
Jeg var ude i skoven i dag, jeg så et rådyr løbe ind i et hegn, som var opstillet for at skåne træerne, er det ikke forkert at opstille den slags ude i naturen, dyrene komme til skade, hvorfor er der ingen som klager over det.

Hvad bliver . Mjølner.
Det næste?... at der skal bygges gulv en meter over jorden så vi ikke tramper myrene ihjel?.... men så er der jo problemerne med fluerne som så måske flyver ind i gulvet.... ak ja, livet er svært!.

Er det et behov. Naturelskeren
Træer har altid kunnet vokse tidliger uden at være beskyttet, hvorfor kan vi ikke lade naturen have lov til at være naturlig.
Jeg har lagt mærke til at der flere steder bliver lavet hegn, hvis det er ved veje hvor dyrene bliver kørt over, hvis ikke vi gør noget må vi leve med, at der sættes hegn op.

De træer.. maia
..Står sandsynligvis på en mands jordlod, han dyrker dem, som en del af sin levevej. Hvis ikke han må hegne dem ind, kan han ikke sælge træerne.

Hvis dit argument skal holde, så skulle vi også forbyde landeveje, motorveje - da uskyldige dyr kan blive kørt over...Det kan man jo ikke..

Det er synd for rådyret du så - men måske blev det skræmt, fordi du kom trampende ude i skoven. Måske skulle man også forbyde det - nej vel?

Dyrehegn er opsat for at beskyttte dyrerne dulkis
hegn omkring de nye træer er der af præcis samme grund. Hvis ikke skoven får mulighed for at vokse til, er der ingen skov til de dyr.

Det er ikke tankeløshed. Det hedder vildtpleje.