Skamstøtte over Israels krigsforbrydelser i Libanon

Skamstøtte over Israels krigsforbrydelser i Libanon Nina1986
Det internationale samfund har en instans til håndtering af krigsforbrydelser i form af den Internationale Straffedomstol, ICC. Men ligesom USA har Israel placeret sig udenfor verdenssamfundet ved at afvise at tilslutte sig ICC. Men Israel har underskrevet Genevekonventionerne, og andre lande der har gjort dette - herunder Danmark - kan derfor retsforfølge skyldige i overtrædelser af krigens love. Men det er ikke sandsynligt, at dette vil ske. Derfor er det nødvendigt at rejse denne skamstøtte over ikke blot de israelske krigsforbrydelser, men også det internationale samfunds manglende vilje til at gribe ind overfor forbrydelserne, kritisere dem og retsforfølge dem:

USA blokerede i 4 uger for at FN's Sikkerhedsråd kunne vedtage en resolution med krav om våbenhvile. Resolutionen blev først vedtaget, da den israelske regering og militær var kørt fast
Resolutionen undlod at kritisere Israel for dets krigsforbrydelser
Danmark og de øvrige vestlige lande undlod at presse på i Sikkerhedsrådet med krav om en resolution, og hindrer efterfølgende at Israels generaler og politikere anklages for krigsforbrydelser
Peace, Propaganda & The Promised Land. Dokumentarudsendelse om mediernes manipulation af Israel/Palæstina konflikten (Google video. 1 time 19 min).

Gå dog i seng anti-jihad
istedet for at spamme debatten til med copy-paste indlæg.

Vi gider alligevel ikke læse dem. Det er set så ofte før at ingen tager det seriøst.

Hvis du har noget på hjerte så opret et enkelt indlæg. Ellers så ti stille.

flotte indlæg nimbuto
Jeg tror jeg fik læst dem alle.

Ja er det ikke bare skønt anti-jihad
når forsiden bliver klistret ind i copy-paste indlæg fra kilder hvis neutralitet stærkt kan betvivles.

Men jer studentersocialister elsker jo at bekræfte jer selv og hinanden med den slags demagogisk ævl.

saglige indlæg nimbuto
Ingen tvivl om hvor forfatteren har sin sympati. Men det er nogen flotte saglige indlæg alligevel.

Prøv da at forstå Israel Izak
Det er underligtat mange menneske helt overseer alle de overgreb mod det israelske folk. tror nogen at dete er morsomt at gå ud og handle, uden at vide om man er sprængt i småstykker, eller når man bor i Haiffa, at blive udsat for terror-missiler, og det inden der var udbrudt krig. Var det ikke også rimeligt at man får sine soldater der patroullerede grænswn leveret hjem igen i god behold. Sålænge i danskere der bor nogenlunde sikker her ikke vil se tingene også fra vores synsvinkler, burde i blande jer helt uden om denne konflikt. Men som tiderne udvikler sig, med alle de islamister der snart bor her, kan det være at i en dag forstår Israel bedre. Jeg håber i slipper fri, men det er nok ikke muligt længere.

Ja men du tror da vel ikke anti-jihad
at det er noget hun selv har siddet og skrevet.

Det er kopieret fra en eller anden venstreorienteret/islamistisk blog. Det havde været nemmere med et link. Ikke mindst så man kunne bedømme kildens troværdighed noget bedre.

Hizbolla forbrydelser smutt
Amnesty kritiserer Hizbollahs krigsforbrydelser i Libanon
Hizbollah begik alvorlige brud på international humanitær lov under den 34 dage lange krig i det sydlige Libanon, fastslår menneskerettighedsorganisationen Amnesty International i en ny rapport. Organisationen går så vidt som til at kalde Hizbollahs bevidste angreb på civile israelere for krigsforbrydelser.

Rapporten bærer meget passende navnet "Under beskydning - Hizbollahs angreb på det nordlige Israel." Og den fastslår, at Hizbollah sendte 4000 raketter af sted mod det nordlige Israel i løbet af den månedlange konfrontation. 43 israelere blev dræbt og 33 andre alvorligt såret. Hundredtusinder af civile blev tvunget til at flygte til mere fredelige dele af landet.
- Omkring en fjerdedel af alle raketterne blev affyret direkte mod byområder, heriblandt raketter spækket med tusinder af metalkugler fra kuglelejer, hedder det i rapporten. En enkelt af disse djævelske raketter dræbte otte israelske jernbanearbejdere.

det airimorten
er en gang ensporet kommunist sludder.

nemlig airimorten
hørt hørt.

glem det andecreme*
hun er hjernevasket. Hun har en påtaget holdning, men kan ikke argumentere for den da hun ikke selvstændigt har taget stilling til det.

Ret typisk for så unge mennesker.

jamen du glemmer andecreme*
en ting, de må godt angribe, israel må ikke forsvare sig.
UNderlig logik de socialister har

ja, og for hver raket nimbuto
havde Israel til formål at bombe 10 boligblokke i Libanons civile områder. Så den kan du rolig pakke ned og vende til Israels ulempe.

Du har tydeligvis ikke læst hele serien nimbuto
De soldater er tydeligt nævnt. Hvilken version som er den korrekte skal jeg ikke kunne sige. Men Ninas version er ikke urealistisk.

ja enten Nina1986
skal man give morderen ret ellers er man hjernvasket. Jeg er glad fordi jeg har indset sandheden og ikke længere er blind ligesom jer. Hvad med den Isrealsk soldat der for nogle age siden sagde til et isrealsk tv station at han indrømmer at de havde begået masser af krigsforbrydelser i Libanon, er han måske også hjernvasket fordi han siger sandheden

desværre Nina1986
personer som har skrevet det ind er ikke muslimer men kristne! Går selv ind på hjemme siden og se bums!

international humanitær Nina1986
aha og hvorfor kommer e først med det nu? sikkert efter at Isreal bad dem om det, for det er jo isreal og USA der bestemmer over vesten

som en hver person Nina1986
ved, så havde Hizbollah ikke svaret på isreals bombninger af hovedstaden, først efter to dage begynte hizbollah at forsvare sig selv. Men nej de er jo isreal er altid har ret, de må bombe men ingen må sig nej til Isreal eller forsvare sig når et er isreal et gælder

nej det er nok ikke Nina1986
for jeg gifter mig snart med min dejlig kæreste som er libaneser og muslim. I isrealer flygtede for det mindste til tel aviv men libaneser blev dræbt under deres flygt. Ingen byer var sikkere i Libanon, mens mange byer var sikkere i Isreal. Men i skal jo nødigt altid have ret, men nej som dansker vil jeg ikke lade jer hjernvaske mig som i har gjort me mange, jer giver jer ikke ret og vil aldrig give jer det, for i har dræbt så mange mennesker, i har gjort så mange krigsforbrydelser at man ikke kan få hjernen til at forstille sig det. Hvoran vil du have når du sover, og pludselig står op efter at du har hørt en bombe og hvem bomben har ramt, ja en mor og hendes 4 børn de døde allesammen og kun en pige overlevede, hvis i så den syn jeg så vil i hade Isreal hele jeres liv. Ovenikøbet var der spionfly helle den sort nat og du ku tydeligt se at der kun boede en dame med hendes børn i huset! Så tænkte jeg imorgen vil det nok være min tur eller måske om lidt, jeg var i sidste ende ligeglad med om jeg skulle dø, men var bange for at der skulle ske min mor noget som boede i dk hvis hun hørte at jeg er blevet dræbt af isreals bombninger i Libanon. Men håber i få krigen at smage en dag, først der kan i forstår det

Det ændrer intet Anonym
Krig er modbydeligt, men Israel har lov til at beskytte sig mod hisbolla terroristerne. Libaneserne kunne jo samarbejde med at afvæbne denne milits.

en gang islamistisk gylle Anonym
Muslimerne er totalt blottet for selvkritik. Det er altid de andres skyld. Ham Muhammed har sgu kun skabt en gang gale krigere ud i denne verden..

er desværre Nina1986
ikke muslim, men mange dansker som dig er tilhængere af blod drikkere.

der er ingen Nina1986
der forsvare libaneser andre end hizbollah. Men håber dk snart ender i en krig og det må ikke forsvare sig selv det skal man nemlig ikke. et er jo hvad du mener.

tror du da andecreme*
ikke libaneserne har begået krigsforbrydelser??
Er du så naiv?

forsvar Libanon aldrig jaha
glemmer aldrig hvordan de brændte ambassaden og vores flotte dannebrog af, og det håber jeg heller aldrig danskerne gør.
Jeg håber de må død af sult, men du kan jo give af dine penge, som du nasse dig til.
De libaneser har ikke noget fornuftigt at tage sig til, andet end ligge med røven i vejret fem gange, og hvad har det hjulpet???
Nej ham der allah og muhammed, har straffet dem, for deres opførsel, ellers ville de da have penge nok.
Hvorfor tror du ikke de der eventyrfigurer hjælper jer, for de sidder deroppe på bomben og gnider hænder, og venter på signar til at smide den, det kan være som jordskælv og krige, og hungersnød med mere, derfor skal I ændre jer.
Længe leve Israel

jeg er naiv Nina1986
hvis jeg tror på hva i skriver

nej, andecreme*
det ville faktsik vise du var ved at udvikle en hjerne.
Men det er vel for meget og forlange.

hizbollah observation
havde bombet israel løbende også før krigen, get your facts straight.

bare vendt, jaha
så smider ham der allamahlaaa den bombe, han har i sin turban ned over jer islamerne, og ham der muhammed tager jeres piger , så pas godt på dem altså på småpigerne.
Længe leve Israel