Skat i Tyskland

Skat i Tyskland Anonym
Jeg flytter til Flensborg om kort tid og er interesseret i at vide noget om den tyske skat.

Den virksomhed jeg arbejder i, har også en tysk afdeling og den overvejer jeg at blive overflyttet til, hvis det kan betale sig med hensyn til skat??? -Mit job vil ikke blive berørt hvadenten jeg er ansat gennem den tyske eller danske afdeling. Så det er kun en formalitet.

Man betaler skat i det land man arbejder(er ansat) i!

Nogle der kender til den tyske skat... den er vist opdelt i nogle flere trin end den danske, men har ikke kunnet finde præcis ud af hvad den udgør af lønnen????

Tyskland er et EU land Millemarie
derudover har det danske skattevæsen en aftale med det tyske, således at du kan oppebærer de såkaldte "ingeniørfradrag" hvis du skruer din kontrakt korrekt sammen.

Henvend dig på dit ligningskontor, de er pligtige til at give dig de nødvendige oplysninger. Det er l i d t kompliceret, hvis du skal have noget seriøst ud af det.

Hvis du ikke rigtig stoler på det rare væsen dulkis
man har jo sine mistanker nogle gange, så kan du henvende dig til et af de større revisionsfirmaer, der også har afdelinger i Tyskland f.eks. PriceWaterhouseCoopers&Lybrand. Det koster et par hundrede at blive rådgivet der, men det er i reglen godt givet ud.

Der er sikkert også andre, jeg kender bare lige tilfældigvis dem.

hvad med ano000
at betale skat til DANMARK din lille forpulede muslim svin.

Der er flere muligheder irene54
m.h.t. skattebetaling - men hvis du henvender dig til Revitax, som er specialister i skattespørgsmål for dem, der arbejder i udlandet, vil du kunne få eksakt svar på alle dine spørgsmål.

Er ikke muslim. Anonym
Er så meget dansk man kan være, men det er da dumt at forære penge væk hvis man kan undgå det!

Tak for svarene Anonym
dem vil jeg gå videre med!

Nu er du jo idiot Millemarie
Hvor arbejder du og hvor betaler du skat?