Skat - Skat ikke - Skat - Skat ikke ..........

Skat - Skat ikke - Skat - Skat ikke .......... irene54
Det er ganske interessant at læse om alle de debatører der ikke har lyst til eller vil betale skat.
Citat: "af mig får de ikke en bukket 5-øre"

Denne citat blandt mange får mig til at tænke på - gad vide om det er den samme person der klager over besparelser på forskellige områder?

Er det den samme person der klager over at skulle vente på en behandling på et hospital?

Er det den samme person der mener at man skal øge u-landshjælpen?

Hvis man ikke ønsker at betale skat, må man flytte til det/de land(e) hvor skattebyrden er mindre eller lig 0.

Jeg kan overhovedet ikke finde noget der ligner respekt for skatteundragere, som for deres 0 betaling eller snyd i skat forventer samme rettigheder som skattebetalerne.

Og nej, jeg betaler ikke min skat med decideret glæde, men accepterer det som en nødvendighed på lige linie med telefonregning, varme og elregning.

Hvad mener I andre - og hvordan kommer vi skattesnyderiet til livs?

Jeg er en af skatteundragerne Charlotte Offenberg
og nej - kære Irene - jeg brokker mig aldeles ikke over dårlig service eller andet fra det offentlige. Hvis det stod til mig skulle der være langt større brugerbetaling på offentlig service kombineret med lavere skatter, så det enkelte menneske har frihed til selv at vælge til eller fra. Jeg betalte gerne den fulde pris for at få mit barn passet i daginstitutionen i de år, det er nødvendigt mod at jeg så ikke skulle betale en krone mere til institutionerne, når mit barn vliver for stort til at gå der. Jeg villeogså hjertens gerne betale til en syge- og hospitalsforsikring mod at en del af disse udgifter blev pillet ud af de offentlige budgetter. Osv. Osv.

Hmm... why.king
Går ud fra det er mig du har været igang med at citere, men så alligevel ikke for et citat er en direkte gengivelse af hvad man siger.

Jeg sagde således ikke " af mig får de ikke så meget som en bukket 5øre " men skrev derimod

" Er det ikke noget man holder om når man skal sove?

Natlige hilsener fra Why.King der ikke betaler så meget som en bukket 5øre i skat "

Hvis du gad at sætte dig bare lidt ind i den danske skattelovgivning og eventuelt spørge ind til hvordan jeg kan undgå at betale skat havde jeg nu taget dig mere seriøst men når du ikke engang gider lave den mindste research, og bare sætter dig tilbage og brokker dig har jeg svært ved det.

Jeg brokker mig ikke over de lange ventelister på hospitlalerne, jeg får gode rabatter på et af de danske privathospitaler.

Besparelserne klager jeg nu heller ikke over for sjovt nok med de besparelser der er på ældre området, betyder flere penge til flere medlemmer af min familie.

Jeg mener heller ikke man skal øge ulandsbistanden, tværtimod! Min holdning er man ikke kan yde økonomisk støtte til andre når man selv er i gæld, så derfor skal staten betale sin gæld ned først og derefter kan de så gøre med pengene hvad de vil.

Skatteundrager er et lidt vildt ord at benytte sig af, for når du ikke som før nævnt gider sætte dig ind i den situation jeg arbejder under, tjah hvordan kan du så udtale dig om det?

Hvordan vi kommer skattesnyderiet til livs er simpelt nok. Lovændringer på skatteområdet, og paradokset i dette er så at bliver loven lavet om så jeg skal til at betale skat så mister staten milliarder i skatteindtægter fra dag 1.

Nogen yderligere spørgsmål?