Skattelettelser eller indvandrere?

Skattelettelser eller indvandrere? dommeren
Så simpelt kan det faktisk stilles op...


En undersøgelse fra OECD viser nu at skattelettelser er det bedste som danmark kan investere i. Vi kan købe 12.000 nye kloge danske hoveder som ellers skulle have været importeret fra udlandet og med en skattebillet der vil gøre alle danskere til grin.

http://nyhederne.tv2.dk/politik/article.php/id-17492191 .html

Slut med påstande fra begge fløje, nu har statistikkerne talt deres tydelige sprog.
Det må være enormt tilfredsstillende for vores glimrende regering at få medhold efter så mange års forsøg på at snakke oppositionen til sund fornuft.

Måske vil oppositionen slet ikke at danskerne skal være højtuddannede.
Måske vil oppositionen at danmark skal importere fremmede til vores højtbetalte jobs og vel at mærke på de lempelige forskerskatteregler for indvandrere med viden.
Måske vil oppositionen at danmark skal være et land hvor befolkningen ikke skal deltage i fremtiden, men kun stå til rådighed for vores importerede arbejdskraft.
Hvad tanken bag Villy og Helles tilbagerulning af allerede indførte skattestigninger går ud på må for de fleste stå i det uvisse...

Stor tak til VKO som tør hvor andre tier...


Hvad syntes du at Danmark skal investere pengene i...
Flere indvandrere og dårligere indtjeningsmuligheder i fremtiden, eller videnskab, knowhow og en sikring af vores velfærd?


Skattelettelser eller indvandrere?

Det har vel aldrig været svært at få medhold dulkis
- hvis man bestiller konklusionen sammen med undersøgelsen[:D][:D] At du så også har fået det svunget en ekstra omgang avedom, gør ikke tingene mere i overensstemmelse med sandheden.

- Jeg tro ikke en meter på, at nogen tager en høj uddannelse med fokus på trækprocenten. De fleste uddanner sig så langt deres muligheder rækker ud fra interesse for emnet. Så det er fløjtens ligegyldigt.

Mindreværd? dommeren
Er det bare dumhed der gør at vi ikke uddanner så i samme grad som de lande med lav trækprocent for højtlønnede?

Er disse landes indbyggere generelt klogere end danskerne?Og hvem mener du at der har "bestilt" denne undersøgelse?


Er det også "bestillingsarbejde" når OECD påstår at uligheden er stigende i DK?