skattestoppet er brudt

skattestoppet er brudt d_vibe
Skattestoppet betyder en stop for skattestigninger og afgifter, men det passer ikke helt. for selvom VK bliver ved med at mobbe SR med deres grønne afgifter i 90'erne så ser de passivt til når afgifter på elektronik stiger.

http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article248314.ece

efter min mening betyder det at skattestoppet er brudt

Forkert Hamselv-78
Når man snakker skattestop skal man først og fremmest forstå, at vi snakker skatter og afgifter set under et - hermed menes at en eller flere skatter og afgifter godt kan stige hvis andre falder tilsvarende.

Desuden mener jeg ikke du kan gøre staten ansvarlig for en afgift som Copy-DAN opkræver. COPY-DAN er en fællesforening for fem selvstændige foreninger, og skattestoppet kan kun omfatte skatter og afgifter, som det offentlige opkræver.

offentlig godkendt d_vibe
De afgifter som copy-dan har opkrævet er godkendt af staten. så bare fordi udskrivningen og indkrævningen af afgifter er udliciteret til det private er det staten der har ansvaret for at det kan lade sig gøre. og Jeg har ikke set dokumentation for at andre afgifter er sænket på baggrund af de seneste stigninger fra copy-dan.

Fordi du ikke Hamselv-78
Har set det er det jo ikke det samme som det ikke er sket.

Jeg er desuden uenig med dig i at afgiften hører under skattestoppet blot fordi staten har godkendt den - staten har også godkendt taksterne for P-afgifter, som f.eks. Europark opkræver, men de hører heller jo ikke under staten.