Skibums ?

Skibums ? zeev
Halløjsa!

Jeg efterlyser med dette indlæg folk der kender til / har erfaringer som skibums. Da jeg selv regner med at skulle afsted efter nytår, ville jeg høre om folk kan anbefale nogle bestemte destinationer eller selskaber? Har selv tænkt på Val Thorens eller Avoriaz med Alpservice... Nogen der kender til dem?
Desuden søger jeg danske selskaber der arrangerer rejser henvendt specielt til skibumser som eks. alpservice. Kender du andre sites eller selskaber der arrangerer rejser for skibumser?

Ved du bare lidt om skidestinationer, livet som skibums, har selv erfaringer eller kender folk der har været afsted i 2-3 måneder, skal du være mere end velkommen til at dele din viden med en kommende skibums der savner afklaring ;)
Anyways det blev lidt rodet, men håber der bare lidt rød tråd i det...!

Mvh
Zeev

Hvilken bums? Vil du oprette en debatprofil?
Jeg har da set bumser på skide stinationerne men hvem søger du?

Blandt solfolket..... sjoveren
er det nok svært at finde skibumser,,,,,menn, en debatbums eller to skulle være muligt at finde ;-))

Selv kan jeg desværre ikke hjælpe dig med den slags bumser, jeg er selv fornyligt sluppet af med en almindelig bums og vil slet ikke have en skibums efter det ;-))

Held og lykke med det og hav en dejlig tur!!

arbejde annepi
Har lidt kontakt til en restaurant i avoriaz der søger dansk personale. Hvis du er interesseret så send mig en mail på annepihansen@hotmail.com