Skide politi...

Skide politi... louisapost
... ja undskyld, for det er jo egentlig ikke dem der gør noget forkert. Rent faktisk gør de ikke en skid... ved problemet.

Problemet: Jeg bor med min lille familie midt inde i en lille, normalt fredelig, landsby.
Men hver dag, hver time og næsten hvert minut, drøner de der skide møgunger op og ned ad gaden, på deres larmende ulovlige knallerter.
OGSÅ om natten.
Jeg, min familie og stort set alle naboer er lede og kede af det.
Vores børn får næsten ingen søvn hvilket påvirker dem psykisk.
Vi har ringet til politiet, MANGE gange, også naboerne, men hver gang får vi det samme at vide " vi kan ikke gøre noget hvis det ikke er akut "
Er det fordi de er bange for dem eller hvad? Det er en lille gruppe indvandrere og deres danske "tilhængere"...

Jeg er så træt at mit hovede ikke kan rumme mere og vi kan altså ikke bare flytte.

Nogen SERIØSE forslag til hvad vi kan gøre?

måske Doe
Skriv et læserbrev til lokalsprøjten, men muligvis du nok ikke ønsker at stå frem med navns nævelse.


Du lyder ikke som typen der lyster at ruske lidt i deres ører :-)

Men det må være ekstremt grelt, siden du og dine naboer ser det som et større problem.

Men reelt set bør du selv fortælle dem at her stopper festen. Hvis det så ikke sker, så har du mange kort at spille. Her sætter din kreativitet kun en stopper for mulighederne...

kreativitet Brainstorm...
- PArker bilerne på tværs af vejen - politiet kommer kun hvis det er akut ;)
- Spil høj klassisk musik
- Ring til politiet og sig de kører spurtkørsel
- Skriv læserbreve i lokalsprøjten
- Hold fakkeloptog
- Giv en kasse øl for at finde et andet sted

Ikke deres skyld chinc
Jamen den KAN jo ikke gøre noget.

De er underbemandet, og får ikke ret mange penge fra staten af, så det er også rimelig begrænset hvad de har af midler.

Det er ikke fordi de ikke VIL hjælpe jer, de har bare ikke muligheden for det.

Om det så er ok, nej, det er det på ingen måde. Men skyd du heller skylden på staten, og deres komplet ukompetente måde at fordele penge på...

Man skulle tro vi var naboer.... Anonym
Hej "mortilMogC"

Jeg forstår dig ALT for godt.. Jeg bor selv i en lille landsby, og de unge drøner rundt konstant så man er ved at gå amok..

MEN det er altså ikke politiet skyld!! Jeg er selv en skide politimand, og tro mig, vi vil HELLERE end gerne have fat i de små rødder og deres enfame motorkøretøjer... Men det er altså lettere sagt end gjort. Så snart de ser skyggen af en patruljevogn, så er de over alle bjerge. Det er så uhyggeligt nemt at køre fra politiet, der skal bare være en lille sti eller lign.

"Vi" jagter dem heller ikke, for som sagt så snart de ser os, ja så prøver de jo alt hvad de kan for at komme væk, og det er jo tit med over 80 km/t uden hjelm. Og ligemeget hvor meget man så end hader dem, så står det altså ikke helt mål med "forbrydelsen" hvis vores jagt ender i et færdselsuheld, hvor de unge drenge i værste fald slår sig ihjel.. Derfor bliver der ikke sendt en patrulje hver gang en borger ringer, og tro mig der bliver ringet KONSTANT for de er jo alle steder!!

Til gengæld gør "vi" det, at vi laver aktioner i civil mod disse knallerter 3-4 gange om året, og DET er effektivt. Sidst snuppede vi 70 ulovlige knallerter på en uge, og så er der da ro et par dage.. :) Desværre kommer de jo lige så hurtigt tilbage igen, så det er skruen uden ende....

Men husk, politiet er ikke ligeglade, SLET ikke, vi har dem jo selv i "baghaven" når vi er hjemme i privaten´, og vi hader dem mindst lige så meget som dig!

mvh Betjenten

Må hellere... louisapost
... lade være med at ruske noget som helst, det ender med at jeg bliver anklaget for vold eller noget.
Vi har flere gange spurgt dem, pænt, om de ikke ku begrænse deres køren rundt, til om dagen, men eneste respons er bare trusler og grimme sætninger.

Men det med avisen lyder ret fornuftigt, og jeg tror, som du siger, at jeg gør det anonymt.

En undskyldning... louisapost
... til de betjente der gør noget ved det.
Men her i byen er det jo udmærket klar over hvem personerne er og selv da de stjal vores knallert (der ikke kan køre), ville de ikke komme ud til os, og vi havde set dem gøre det....

Undskyld, men jeg er bare så frustreret....

hej betjent maj74britt
jeg synes at ku huske, der blev snakket om at alle knallerter skulle registreres med nr.plade .. er det så kun dem der er købt efter 1. juli ? ( eller hvornår det trådte i kraft ) og tror du det vil ha nogen effekt? Kan du forstå at nogen mennesker mister selvbeherskelsen og føler sig drevet til selvtægt.

Jeg forstår jer udemærket!! Anonym
Jeg føler selv en trang til at rende ud og sparke dem af når de drøner forbi, det duer bare ikke at være betjent i sit eget nabolag, det kommer der kun problemer ud af..

Mht nummerplader så er det rigtigt at knallerter nu skal registreres med nummerplader. Det gælder alle NYE knallerter. Jeg tror bare ikke det hjælper det store, tværtimod giver det bare flere problemer, for der går ikke lang tid før de unge finder ud af at bytte rundt på pladerne osv. Det bliver et helvede at finde rundt i for politiet.

De unge er jo i forvejen fuldstændig ligeglade med loven hvad knallerter angår, så hvorfor skulle det være anderledes med nummerpladerne? Men lad os nu se, det kan jo være det bliver bedre, jeg tror det bare ikke... :)

Det kan ikke være Randers Politi I klager over, brand manden med de seje id...
for de gør virkelig noget ved problemet.

Politiet har søm striper, som de stopper biltyve med, det er naturligvis ulovligt for almindelige borgere, men man kan bruge en gammel brandslange, som man slår nogle kramper i på ca. 3 cm, når man så hører gøjserne er på vej. trækker man det frem fra hækken, og alle hjul punkterer.

det virker også fint på de små stier, alle naboer ved hvor stierne er, og når løjserne har gejlet hinanden op, ved vi godt hvilken vej de kører.

uanset hvornår det er om aftenen, er der altid nogen der går tur med deres hund, og de smider brandslangen over hækken, så den er væk næste morgen, ved vores omfartsvej, er der høje støjdiger, hvor løjserne kørte hjultræk til stor gene for alle beboerne, bomme hjalp intet, og patisansøm er ikke til at opdrive__vi skal også tænke på dyrene__men en brandslange er usynlig, når de kommer fræsende, og politiet tjekker lømlerne på teknisk skole, men man burde lave en tilføjelse til knallert kørekortet, dels, at det kun gælder til en lovlig knallert, samt at man respekterer færdselsloven.

forældrene har også et stort ansvar, fyrene er typisk under 18 år, og mange kører med en pige bag på, også uden styrthjelm, vi har vel alle gjort et eller andet usmart da vi selv var i den alder, vi kørte bare på far's cykel, for vi havde ikke vores egen, og vi vidste at vi skulle passe på den, for han skulle bruge den, når han skulle på arbejde, dengang havde piger ikke menstruation, men deres "sager" godt der var en bagagebærer, for pigerne havde heller ingen bind, kun klude, som de selv måtte vaske i hånden, men det er en anden historie, godt at vi blev voksne, og kunne nyde underlivets glæder i høstakkene.

Politiet fejler ikke noget. Holger
De kan bare ikke lave alt for folk. Det er bedre at folk selv fortæller deres knallertbørn og andrede naive knallertfolk, at de ikke ønsker deres totalt unødvendige kørsel og støj.

Ikke øl som bestikkelse Holger
eller som beskyttelses-penge.

bliv ved og ved og ved træt dansker
både dig og dine naboer. På et eller tidspunkt løsriver de luddovne betjente sig fra TV'et i pausestuen og går ud og jager de skide pe..... og deres ynkelige danske "venner" væk.

Knald dem ned med gummikugler Anonym
så kan de hensynsløse drengerøve kraftædemig lære det på den hårde måde.

Tumpet svar!! Anonym
Du ved jo tydeligvis intet om hvordan tingene foregår i virkeligheden..

Det er meget normalt at man INGEN pause når at holde på en 8 timers vagt, fordi man er 4 mand til at dække et område på over 70km2 og med over 150.000 indbyggere..

Men det er jo så nemt bare at kalde politiet for luddovne, for nogen skal det jo gå ud over..

Tænk for du "taler" min ven!

Betjenten

Stop dem nemmeste løsning
med magt, enten kæder over vejen eller forhindringer af anden art, og provoker dem til slagsmål.

Vupti, så kommer politiet og anholder jer.

Så har i fred i fængslet og må så slippe erstatning til de arme sølle unge som er ganske uskyldige i at der ikke må larmes om aftenen.

jeg susanne.larsen
forstår godt I er irriteret. Jeg forstå også at politiet er nødt til at prioriter - surt at voldsforbrydere ikke bliver standset fordi knallertne larmer.

Sæt vandings systemerne til og så sørg for at de bliver oversprøjet.

Mange gode ideer... louisapost
... og jeg bliver også ved, for det ødelægger mine børn, og det vil jeg bare ikke finde mig i.

Jeg tror jeg starter med et læserbrev, selvom efekten deraf måske ikke er så stor, så ka det være at andre i byen kommer op af stolene.

Og virker det ikke, så griber jeg loven i mine egne hænder, for dumme undskyldninger kan jeg ikke bruge til noget.

Og selv da en af dem var ved at pløje mig og min 1-årige datter ned, mente de ikke det var akut....

Fornuftigt susanne.larsen
I skal ikke finde jer i det! Benyt borger indflydelse og få byrådet til at gøre noget.

Det er sørgeligt at man som ansvarsfuld borger skal drives ud i desperation og tænke tankerne om at tage loven i egen hånd. For SÅ kommer politiet.

LARM BO n
havde også en nabo hvis søn skulle kører crosser.
80 kubic. det larmer, jeg fandt faderens mail adresse, hvortil jeg sker en lille nutist.
faren sidder i alle udvalg vi vores lille sogn, og da der er blevet nogle husgrunde til salg i området, som han skulle hjælpe med at finde nogle køber til.de havde lavet radiospot osv.
dette her sker jeg:Pænt reklame spot i radioen.
syndes bare der mange et punkt med, at larm fra motorcross maskiner
medfølger.
man burde tænke på at det giver dobbelt virkning når man bor op af en skov.
det var ikke for at brokke mig. jeg kan bare ikke huske hvordan normal
fuglekvider lyder...........
jeg fik som svar dette.Det er meget mulig at en crosser larmer, men det er der jo så meget der gør f.eks. rundsave, plæneklipper, traktorer, motorcykler mm. men da det er meget få timer af døgnet de gør det, ja så får det jo ikke os til at gå i spåner af den grund, men man kan jo fokusere så meget på en ting, at det bliver til et problem, istedet for at overhøre det.
Der findes nok af inaktive børn i Danmark, så det glæder os at vi har en søn der er aktiv og ikke bare sidder foran fjernsynet og glor, mens han bliver overvægtig.
Med hensyn til reklame spoten ja så er den tiltænkt nye tilflyttere som kunne tænke sig at flytte herud, men hvis de ikke er tolerante men kun sur og negative ja så skulle de hellere bo i et boligkompleks i en stor by.
Vi håber at man i fremtiden kan bo på landet og tolerere hinandens forskelligheder, hvis man er imødekommen og engagere sig, istedet for at lukke sig inde vil man kunne komme langt........
hvad dette indebærer ved jeg ikke men larmen er stoppet. hurra...desværre kan man ikke sige naboen har fået tvillinger og 1 km fra os er der startet en hundekennel. det larmer... vi har smidt håndklædet i ringen og lånd 3.6 million har købt svigerfars gård der er 4 km til nærmeste nabo.....
det er det værd.fordi man vinder aldrig over fjolser.

Kender det alt for godt Nikolaj
Kender til jeres problem. Jeg bor lige ved siden af en rimelig stor ghetto og de fiser op og ned ad vejene på deres scootere og knallerter der larmer ufatteligt meget. De er en stor bande unger der fiser rundt på scootere og nupper tasker og indkøbsposer ud af hænderne på folk der kommer gående ud af bussen osv og min søn har endda måtte hive en af dem af deres knallert i farten da knallertføreren stjal en taske fra en ældre kvinde så han brækkede fingeren, men han fik ham skam stoppet. Det er virkeligt et problem mange steder og lømlerne er sgu ikke ældre end de 13-14-15-16 år som min egen søn på 16.

Vores beboerforening har prøvet at kontakte politiet men de kan ikke rigtig gøre noget og vi kan ikke tage sagen i egen hånd.