skindtøj

skindtøj ægtemanden
Hej
Min kone og jeg er ikke helt enige om, om det er passende at en flot dame(min kone) tager skindtøj på når vi skal noget sammen, eksempelvis i biografen eller lign.. Jeg har netop købt en skindkjole til hende som hun ikke synes er passende til en dame på 42 år. Jeg mener, derimod ikke at det har noget med alder at gøre om man kan gå i sådan noget tøj. Hun har også et par nederdele i samme materiale, som hun bruger et par gange om året. Hun er som sagt en flot pige på 42 år og vejer ca 60 kg, bruger str 38/40. Hvad siger i??

Jeg skal lige forstå dig ret dulkis
- du skriver, når I skal noget sammen - hvorfor mener hun ikke det er passende? Det er vel (uanset lejligheden) også lidt afgørende hvordan den iøvrigt ser ud.

jeg syntes anonym
godt hun kan gå i læder,hun er ikke gammel og hun er slank.Hvordan mon snittet er til kjolen? Jeg syntes ikke hun skal/ka konkurere med de meget unge teenagere(som kan gå i hvad som helst,når som helst) men klæde sig efter sin alder.DEt vil suge at når man har rundet de 42 ,er man ikke mere udringet men klæder sig lidt mere klassisk i lidt dyrere klædninger.Kjolen kan hun sagtent bruge,blot den ikke er udringet,udringet..hvis du forstår hvad jeg mener.Held og lykke!

til anonym dansklæreren
Vi er gentlig mere intersseret i hvad du synes end hvad du syntes. Husk syntes er datid synes er nutid, derfor er de fleste nok væsentlig mere interesseret i hvad du synes og ikke hvad du syntes.

nå for søren, anonym
tænk sig,det havde jeg aldrig vidst! Jeg havde også altid problemer med : at og af. Nå,men jeg tager din konsruktive kritik til mig og gør mig umage fremover. K.H Anonym

Svar på indlæg Mand med lækker kone
Jeg synes du skal fortælle din kone at skind er meget in for tiden, og ellers arbejde med at hun udnytter sine fordele mest muligt.

Skind er flot til kvinder også når de er 42 år

skindtøj ægtemanden
Hej. Ja, du har fuldstændig ret.. Hun er simpelthen så dejlig.. Hun bryder sig bare ikke om at "blive kigget" på.. Når hun endelig tager en af sine skindnederdele på, tager hun også en lang frakke udenpå, så man ikke kan se nederdelen. Surt.. Hun har endnu ikke haft sin læderkjole på offentligt, kun herhjemme. Mega synd.

skindtøj ægtemanden
Hej
Lige en opfølgning til debatten.. Min kone er blevet meget mere glad for at have skindtøj på når vi skal i byen.. Det er jeg jo ret glad for.. :-)
Forleden var vi til stand-up show, hvor hun havde sin læderkjole på og hun har lige sendt mig en sms hvor der står at hun vil have den på igen i aften, hvor vi skal til 50 års fødselsdag hos nogle venner.. lækkert.[:)]

En mandag? Femilet
Der er nogle der forstår at gøre det festligt, men det er måske meget passende med lak og læ´er til lagkage[:D][:D][:D][:D]

skind ægtemanden
Hehe.. Det var ikke til "suppe-steg-is" fest.. Bare lidt god mad og et par glas rødvin.. Og ikke lak, men læderkjole.. En sober én af slagsen.. [:)]