Skinoren?

Skinoren? joosie
Hej
Jeg har her herinde hørt om noget der hedder Skinoren som er til urenhud. Er der nogle som ved hvad det er, og andre facts om det?

se her Baddabing
http://www.netdoktor.dk/medicin/fakta/skinoren.htm

kik her der står en del om skinoren sigivi
http://www.netpatient.dk/skinoren.htm

Spørg din læge cherrykiss
Jeg har selv brugt det, og det var i hvert fald på recept. Det er ret kraftigt, men det virker. Desværre bliver det værre før det bliver bedre, den første måned, kan du i hvert fald ikke se et resultat, så du skal være tålmodig. Det anbefales vist at bruge 2 gange om dagen, men en gang om aftenen var nok, måske pga. min hud er lidt sart.
Held og lykke

Skinoren- brug det ikke!! Maria G
Hej Joosie

Skinoren er et lægemiddel som bruges ved tilfælde af acne. Det virker ved at udtørre huden ekstremt. Dette får urenhederne til at forsvinde i løbet af nogle dage. Det er ikke en god måde at bekæmpe bumserne på. Når huden udtørres på denne måde vil den forsøge at beskytte sig selv ved at poducrere mere talg. Talg er hudens naturlige fedt og hvis huden udtørres og den derfor laver mere talg vil dette ligge sig på hudoverfladen og gøre problmet endnu værre end før du brugt cremen. Kontakt i stedet en kosmetolog som kan vejlede dig i en sund hudpleje som er god for din hud og giver resultater der er vedvarende ;)

held og lykke

sikke noget fis folkesund
skinore virker ikke ved at udtørre huden (prøv at læse indlægssedlen....den slår fx akne bakterier ihjel) og den har en helt fantastisk virkning når huden først har vænnet sig til den. Jeg har prøvet utallige kosmetologer der gerne vil sælge deres meget dyre produkter til en. Ofte indeholder disse produkter nogle af de samme aktive ingredienser som i fx skinoren. Forskellen er bare at skinoren er billig i sammenligning og at der er mere af det virksomme stof i. Så prøv det og hav lidt tålmodighed for der går ca 3 måneder inden virkningen rigtig slår igennem. Når så din akne er væk så bliv ved at bruge den ellers kommer det bare igen.

Maria G Rasmus Hauger
Du aner ikke hvad du snakker om pizzafjæs

Hudlæge tazzerr
Hej.
Jeg har selv lidt af svær akne og har gennem min læge blevet henvist til hudlæge. Dette vil jeg helt sikker anbefale dig istedet for at begynde at eksperimentere selv. Jeg fik Roucotan, hvilket er meget stærkt ogkun i yderste nødstilfælde. Men hudlægen vil kunne hjælpe dig tl at finde det bedste middel til dig. Under min behandling benyttede jeg vichy nat og dagcreme, hvilket var rigtig gode produkter. Er helt afhængig af vichy dagcremen idag, da den er super god til at gøre din hud mat og bumserne mindre røde og synlige.
Håber du kan bruge rådene:D

Skinoren Gode resultater
Hej ukendt.
Produktet Skinoren er til urenhud, og ja det hjælper og giver gode resultater.
De første 3-5 dage vil Skinoren gøre dine urenhud tydligere, men efter hånden der er gået en uge vil du se det vil hjælpe (:

bruger det selv camillla93
jeg tog selv til lægen, fordi jeg havde urenhud, og var rigtig træt af det, så ved godt hvordan du har det! lærgen anbefalede mig skinoren, og efter få dage, kunne jeg se en forandring, og det er jo forskel fra person til person, hvor hurtig det virker.
først vaskede jeg bare min hud morgen og aften, og efterfølgende brugte jeg skinoren.
nu er jeg begyndt at bruge en rense mousse både morgen og aften og efter skinoren, det virker meget bedre for mig.
skinoren har ihvertfald hjulpet mig, og er rigtig glad for produktet. :-)
held og lykke

Skinoren MissMs
Det er en creme/salve mod bumser og acne.
Jeg har selv mange bumser på næsen, og det er kun lige der.
Min læge anbefalede at jeg skulle bruge Skinoren.
Nu har jeg brugt den i ca. 1 ½ måned, og jeg kan ikke se en forandring.
Det er faktisk blevet meget værre! Lægen sagde også at hvis jeg brugte den hver eneste dag
kunne jeg se en forskel efter 4 uger, men det kan jeg altså ikke.
Den virker nok kun på andre hud typer vil jeg tro, og jeg overvejer at købe noget selv på
apoteket!

Skinoren? Girly
Nu har jeg også lige investeret i skinoren cremen så håber da det virker!! :)