Skovmissen Jessibel

Skovmissen Jessibel Hr. Petersen
Jeg så at den herlige Hr. Olsen henvendte sig til Dem tidligere på aftenen for at få frem i lyset hvor intelligent De rent faktisk var - ringer der nogen klokker her? Jeg ser til min store undren og overraskelse at dette indlæg nu er væk - pist borte som dug for solen?!? Hvordan kan det nu være? Som De måske kan huske så var det under konspirationsteorier at det var slået op? Er der rent faktisk TALE om en konspiration hvor De vil lægge mundkurv på den navnkundige Hr. Olsen ved at bede parkbetjentene om at skaffe det af vejen?

Nu syntes jeg til oplysning for alle at vi må have kaste LYS over dette dilemma. Der fulgte et citat med indlægget husker jeg - det var jo:

"..., en IQ i de lidt højere luftlag..."

Fra Deres profil - kan De huske det? Jeg ser også at De interesserer Dem for hunde - gravhunde - føler De Dem på særlig god talefod med hunde? Nu må vi have kastet lys over Deres dyreadfærd - miiiiis, miiiis...

vh.
Hr. Pedersen

undren.... Anonym
.....har den danske nation ikke bedre at lave?.....så tror fanden vi kører direkte mod helvede......stram dog op tosser!!!!!

Glem det Anonym 2000
distriktspsykiatrien er kommet for at blive. Vi har ikke råd til at holde dem inde på instutioner mere.

Bad Luck Cooool
Nu er der intet herligt ved Hr. Olsen og hans indlæg bliver i reglen slettet ret hurtigt - med god grund, så dit smuds må du dyrke et andet sted.

Har De ikke andet at lave.. dr100
end at sidde i nattens mulm og mørke og gentage Dem selv?