Skrækkeligt

Skrækkeligt elway
Hvad er det som kan få folk til den slags ? Det er da noget at det mest ondskabsfulde jeg har set ever !


http://ekstrabladet.dk/112/article226676.ece

Det må du nok sige g-l
Desværre synes jeg verden er fuld af mærkelige mennesker, der tror de er herre over andre. Hvor ville jeg dog ønske, at verden kunne leve ifred og fordragelighed - hvor kunne vi dog have det rart med hinanden.

fy for den... icarus
men som skildpaden siger...der går næsten ikke en dag uden der sker noget nyt og endnu mere forfærdeligt end dagen forinden....

er en strid verden, og folk blir ikke bedre.

folk får sygere og sygere lyster og der skal mere og mere til for at det skal gøre godt nok :(

gad vide hvor længe hun har hængt der inden hun er død....ganske forfærdeligt. gør helt ondt, tænk hvis det var en selv....eller nogen man kendte.

En syg syg mand jessebel
Der hersker vist ingen tvivl om, at der er tale om en mildelst talt sindsyg mand....

Motivet kendes ikke, men uanset hvad årsagen er til, at han har besluttet sig for, at udføre denne handling, så ser jeg umiddelbart kun én straf for ham: Af med knoppen!

Hun har vel skabt sig åndsvagt Mogens H.
Alle ved hvor hysteriske koner kan blive.
Så er det vel i orden at rive hende lidt rundt.

Mogens.

No no elway
Af med knoppen er for billigt sluppet.. Stod det til mig, så skulle han lide på en eller anden modbydelig måde.. Også i fængsel resten af livet, hvor de andre fanger ved hvad han har gjort !

Elway jessebel
Jeg kan sagtens følge dig i "hævntørsten" og den er særdeles fristenden, men som jeg ser det, så vil "vi/samfundet" som gav ham samme behandling, jo ikke være bedre end ham selv!

Hvis man straffer forbrydere på samme måde, som de har mishandlet/slået ihjel/myrdet et offer, så synker vi jo ned på hans/hendes plan - og netop det burde vi være for store til....

Men jeg kan sagtens forstå dig!! Jeg har præcis de samme tanker. Tror bare ikke det er vejen frem.

I øvrigt kan jeg oplyse, at det koster ca. 700.000 pr. år, og have en fange siddende i et fængsel og endnu mere, hvis vedkommende sidder i isolation. Det beløb skal du så gange med de antal år vedkommende sidder inde.

Hvem tror du betaler for det? Det gør vi skatteydere - og det kan jeg til gengæld godt blive lidt harm over!

Jeg er med til at betale for, at en straffet person får 3 x måltider pr. dag, udgangstilladelse, mulighed for at uddanne sig, tilgang til bøger, TV og meget andet! Grovest set et "koloniophold".

Problemet er jo bare, at når så vedkommende engang skal ud i samfundet igen, så er han/hun tabt på gulvet (hvis vi taler om de grove forbrydelser), for der er ingen arb.giver der vil/tør ansætte en straffet morder/voldtægtsforbryder/pædofil osv.

Altså er de overladt til overførselsindkomst - og hvem betaler det? DET betaler vi skatteydere også!

Vi skal altså betale til en afstumpet personligheds livsopholdelse, resten af vedkommendes liv!

Er det fair for os hårdarb. skatteydere?

Tænk på alle de penge vi kunne spare eller bruge på langt mere fornuftige ting, hvis vi indførte dødsstraf i DK for de mest bestialske forbrydelser. (Tænker her især på Peter Lundin!!)

Kan jeg sagtens se elway
:) Ved godt det ikke kan svare sig, at synke ned på deres niveau, men jeg får næsten ondt i maven over at tænke på at "aflive" den slags personer, det er jo dårligt en straf.. Så er det bedre at de rådner op i et fængsel, SELVOM vi skatteborgere betaler store summer til den slags ukrudt.

Ja, det er du! Bindegal
Selv om du sikkert mener det sjovt, så synes jeg at du mildest talt er skruphamrende skør!

ja det.... toxia
er sku rimelig langt ude... folk får sin straf... når de skader andre...