skræmmende lav dom ?

skræmmende lav dom ? longleggs
En 20 årig Iraker kræves idømt 4 års fængsel samt udvisning af DK for bestandigt for alvorligt overfald, voldtægt, røveri samt mordforsøg på 16 årig pige i Gellerup Parken v. Århus.
Pigen blev udsat for langvarig voldtægt, fik smadret sit ansigt samt frarøvet sin pung, til sidst blev hun udsat for kvælningsforsøg.
Efter min mening burde det give minimum 8 år i brummen uden prøveløsladelse eller andre lempelser plus selvfølgelig udvisning. Derudover tvangsarbejde indtil han havde betalt et rimeligt erstatningsbeløb til pigen.
Tror i dommen bliver hård nok ?

Tjo saintan
Tror ikke han bliver mere lovlydig ved at fordoble det antal år han skal side i fængsel, 4 år og så ud af landet.

Men kan da godt forstå hvorfor nogle gerne vil give ham 9 år, det virker rigtigere men tror ikke det hjælper noget.

Du skal se kaiogkaren
han bliver løsladt efter 2 år. Og får humanitær opholdstilladelse i Danmark.

Hvordan er det lige vores retssystem er skruet sammen?? lealovring
Nu har jeg ikke prøvet at være i fængsel eller på nogen måde ikke haft de basale behov dækket! Dog tror jeg klart jeg vil foretrække at sidde i et dansk fængsel og udføre tvangsarbejde for at give mit offer erstatning end at blive udvist af DK.
Hvis jeg var offeret, ville jeg ønske ham udvist med det samme - FUCK den erstatning. Det må være en passende straf at han mister den danske sociale sikkerhed og forhåbentlig stå i en lufthavn og ikke ha' nogle steder at gå hen!!

Hov- Hov. AMU
Nu skal vi jo huske på at det er en Iraker der skal dømmes, han beriger jo samfundet med så meget , bla. det det vi her taler om, spørg selv Marianne Jelved m.f.
MEN MIN MENING ER KLAR...SKYD SVINET

Straffen er vel ok... dommeren
Husk nu lige at her i vores lille land handler det om at tilgive....
Det eneste som ikke kan tilgives og derfor virkelig giver hårde straffe, er økonomisk kriminalitet !

Uden at have kendskab til sagen, så siger min erfaring mig at havde han ikke stjålet hendes pung, så havde han formodentligt sluppet med tre måneder i brummen for groft overfald og tre måneder for voldtægt...
Da vi giver "rabat" i sager med flere anklager, så var den vel endt på nogle ganske få måneder...
Så de sidste treethalvt år er altså fordi at han formastede sig til at stjæle hendes penge !
Det er da en rimelig hård dom for at stjæle en mindre beløb...

Vi er dog enige om at sådan burde vores verden slet ikke være... Nogle gange kan jeg godt skamme mig et øjeblik over vores retssystem...

I den politiske korrektheds hellige navn komododragon
skal der jo tages særhensyn til visse samfundsgrupper.

Vi kan dog altid glæde os over at svinet bliver udvist, så det stakkels offer ikke skal risikerer at møde dette onde menneske nogensinde igen (såfremt man ville sætte de nødvendige resourcer af på at jagte udvisningsdømte som befinder sig på dansk jord, hvor de er særdeles uvelkomne).

Hvis han har gjort alt det du skriver, vil jeg nok mene at minimum 10 i tremmeburet var passende. Men vi lever jo i Danmark hvor de eneste rigtigt slemmme forbrydelser er af økonomisk ar, at dømme efter de domme som afsiges.

Så længe det kun går ud over mennesker, er gælder der nærmest lovløshed. Sådan er det elendige, slatne, uduelige danske retssystem.

Havde han gjort det i USA, så havde piben sandelig haft en helt anden lyd og havde han gjort det i sit hjemland, så havde "piben" højest sandsyneligt bare sagt "bang".

Så må man jo næsten bare håbe komododragon
at rokkerne får lov at få et par stunder med ham i spjældet, uden at hans indvandrervenner er der til at hjælpe ham.

Så skal de nok give ham en ganske ikke-humanitær lærestreg.

Det er nok ret ligeglade med at "at han fik bank af sin far", "krigstraumer", "kedsomhed", "uheldig miljøpåvirkning", "frustration over danskernes uendelige ondskab og racisme" og hvordan halalhippierne nu ellers plejer at bortforklare de kriminelle indvandreres svinestreger.

The final solution! Old Farmerboy
Den modbydelige satan skulle efter en ordentlig og fair retssag stilles op ad den nærmeste væg og eksekveres. Hvad bilder den slags psykopater sig ind, at ødelægge et andet menneskes liv så fundementalt? Den slags personer er fuldstændigt uden for pædagogisk rækkevidde, så hvorfor spilde mere tid på dem? Og nej, det har ikke noget med racisme at gøre - der gælder det samme om de er hvide, sorte, gule eller blå med jumboprikker.

Hvorfor skal et tilfældigt menneske kunne udsættes for den slags overgreb i Danmark i 2006?

med venlig hilsen
Old Farmerboy

PS! Jeg tror ikke, der vil mangle frivillige til at give svinet nakkeskuddet.

Jeg tror konsekvent.......... Hahahihaha
.........ikke på udvisninger, med mindre de figurerer som stadfæstelser fra højesteret. Hvor ofte har denne vat-instans ikke omstødt den slags kendelser.

Det tror jeg faktisk............. Hahahihaha
......at du har ret i.