skræmt

skræmt offeret
Hvad gør man når man bliver truet på livet gang på gang af den samme person, men er så bange for ham at man ikke tør melde ham til politiet, for hvad kan de gøre??

Han slipper jo fri på et tidspunkt og så starter han jo bare igen, måske han bare dropper truslerne og gør det rigtigt.

Hvad skal man gøre i den situation? Nogen der har prøvet det og kan fortælle om det?

Flytte? Momsy
Har du mulighed for at flytte på et krisecenter langt væk fra din by? Du må kunne finde telf.nr her på nettet.... De kan hjælpe dig, og du bor der anonymt. Ingen får det at vide.... du kan have evt børn hos dig. Du kan skifte navn osv. Knus til dig, og held og lykke!

ja men offeret
Problemet er det ikke kun er mig han truer..min familie også, mor og far osv, de kan jo nok ikke bare flytte også desværre :(

Folk der truer Anonym
Gør sjælnet noget ved det, for hvis han vil gøre noget vil han jo ikke advare dig.

Næste du skal lade som ingen ting og måske optage samtalen på bånd, for uden beviser gør politiet intet, får du så de beviser, skal du gå til politiet med dem og indgive en anmeldelse, han vil nok ikke komme ind og sidde, men vil få et tilhold fra dig og din familie.

Og hvis han så bryder dette tilhold kan han komme ind.

Næste du kan gøre, find nogle raske fyre som gerne vil gøre dig en tjenste og give ham en omgang han sent glemmer og en trudsel med, som hedder at hvis han kommer nærmer på dig så bliver det ham der ryger

Kære Offer Kristoffer
Offer, vil du lade dig true?

Nej, du vil ikke. Hvis det skal være sådan, lad vedkommende slå dig ihjel. Min mening. Det andet er sgu ikke holdbart.