Skraldemændene går uden om containerne, hvis de er overfyldte

Skraldemændene går uden om containerne, hvis de er overfyldte cassiopaya
Midtbyen i Århus ligner snart en losseplads!

Flere århusianere klager over affaldet, der hober sig op omkring affaldscontainerne. Skraldemændene går uden om containerne, hvis de er overfyldte, utilgængelige eller vender forkert.

Borgerne har kæmpet for at få skraldemændene til at tømme affaldscontainerne på parkeringspladsen i Bødker Balles Gård i Århus midtby.

Der kommer folk udefra og smider alverdens storskrald foran containerne, og derfor går skraldemændene uden om dem. I øjeblikket flyder pladsen med alt fra plastik og affaldssække til badekar og gammelt edb-udstyr, og affaldscontainerne ikke er blevet tømt i tre uger.

Ja der er jeg både for og imod. Fordi jeg syntes heller ikke skraldemændene, skal tømme sådan nogle over fyldte affaldscontainer, der står jo højt og tydeligt, overfyld ikke container.

Men på den anden side så er det jo ikke beboerne skyld, at der kommer nogle udefra kommende og bruger deres affaldscontainer. Hvad mener I her på sol

Det er noget LORT Skraldemand
----------------

For og imod northpoint
De bliver nok tømt hvis beboerne ringer og brokker sig nok.

Men i grunden har renovationsarbejderne ret til at nægte det. Nu bor jeg på landet og har jeg ikke kørt affalds containeren, selvom det næppe kan kaldes en container, ned til offentlig vej, så kan jeg risikere at den ikke bliver tømt. Heldigvis er han nu flink nok til at hente den alligevel hvis jeg glemmer det, han kører den bare ikke tilbage så.

Hvis containeren vender forkert, så er kan de nægte at tømme den, de det ødelægger deres rygge hvis de skulle gå og dreje ret mange om dagen, og det samme er tilfældet med de overfyldte containere.
Hvis beboerne nu selv vendte containerne som de skulle dagen før de bliver tømt, så var chancen for tømning måske lidt større?

Men hvis i ringer og brokker jer, så kommer de nu nok og tømmer den alligevel.

Alternativt kan i aflåse containerne, så andre ikke kan bruge dem til deres affald, bare i husker at låse dem op inden de skal tømmes

hvis jeg husker ret peacejuel
så er der regler for hvornår skraldemænd må tømme skraldespande. hvis der f.eks er "forhindringer" må de ikke flytte den for at komme frem til skraldespanden, og det er ikke deres ansvar at fjerne storskrald mv. Kommunen må vel tage hånd om sagen og sætte nogen, evt. bistandsmodtagere, til at fjerne noget af al skraldet.