skuespiller under kniven

skuespiller under kniven girlpower
Smukke Michelle Pfeiffer overvejer en ansigtsløftning for stadig at kunne få job i filmbranchen. Hun kan mærke besættelsen af skønhed og ungdom i Hollywood. Og er bange for ikke at kunne leve op til det.

Men gider vi at se på skuespillere som er fyldt med botox og hvis pande sidder i nakken?

Bliver biograffilmen ikke mere ægte af, at det er et "rigtigt" menneske som spiller rollerne og ikke en 60 årig som ligner en på 25, og som ingen ansigtstræk har.

Hvad mener du – Er det ok at skuespillerne skal under kniven, for at få roller?

Kilde
http://www.bt.dk/underholdning/artikel:aid=455946/

Hylstre med ingenting!!! Anonym
Det er de da nødt til - ellers kan de jo ikke få roller i GYSERFILM

Cher bla Sonnys
Kan ikke lukke sine øjnenlåg når hun sover, men smuk er hun frit valg.

Ingen lagner? symbiosen
Det vil se herligt ud - i - en god film, som "......... " fra - ................ en eller anden tumpet film fra 1967!

Reene Toft Simonsen sagde fra. Waldorf
Nej, man skal ikke manipulerer med sit udseende.
Reene Toft Simonsen lod sig karseklippe og gulerodsfarve, for at blive så grim, at hun kunne hæve medlidenhedsstøtte.

Men temaet er aktuelt: mange unge piger får anoxia Nerwoza og lignende lidelser, i forventningens pres.

Kun skuespillere der tør stå kameraet i barnehøjde, kan respekteres.

SYND. bono
Jeg syntes det er beklageligt at skuespiller skal gøres forevigt unge. Det skulle jo gerne være deres arbejde som skuespiller, der skulle bedømmes og ikke deres udseene. De bliver jo ikke en bedre skuespiller ved at ligge sig under kniven og blive stram i masken eller lyftet op de rigtige steder, vel!!!!!!

jeg vil Don Cortisone
være den første til at kysse hendes nye overskæg
:-)

Hvorfor ik!? Heljen
Det skal de da så absolut selv bestemme... Jeg kan da godt forstå at de vil ofre sig til at få lavet en ansigtsløfting, da resultatet deraf er en fyldt bankbog og et bedre/flottere udseende. Hvem ville ikke få lavet en ansigtsløftning til bytte for et par millioner?! Helle for

Et svært spørgsmål batmann
Hvis man vil have en ansigtsløftning fordi man har lyst er det ens eget valg.
Men hvis det er pga befolkningens krav så er det nedern.
Men som Mads Mikkelsen siger så er det kvinderne og mændene som ser film der helst vil c de unge og smukke, så måske skulle vi gribe i egen barm inden vi brokker.

Ved ikke rigtig ... paris
Det er da ærgeligt at de har det på den måde .. ? :/ Men altså hvis de nu har det godt med at gå såå meget op i deres udseende, så lad dem ? Jeg ved ikke rigtig hvor jeg synes "grænsen" går ..?

... jep det er ikke smukt... så et program på anonymer
discovery her i mandags.. dokterens mor lignede frankensteins brud.. for mange løft og huden over næsen og kinderne var så stram at det så unaturligt ud.

Jeg går ind for at man ældes med ynde.. dvs passer på sig selv uden at gribe til den muskellammende botox (det jo nervegift) eller kniven.

Og de skal ikke ligene en på 25 når de er 60 år.. det jeg kan lide ved danske film er f.eks at skuespillerne ligner mennesker.. og ikke dukker.. som Pamala A. - Angelina Jolie.. hip hip for Paprika Steen.

vh anonymer

hvad er... Jojo
der galt i at ligne et menneske? Hver alder har sin charme - og jeg taler ikke om flere buler på maven. Dem kan man gøre lidt ved, hvis de generer en (gymnastik, indtage sundere fødevarer osv) men at gribe til kirurgi for at få en filmrolle, der sætter jeg altså grænsen...

det må de selv om Jacob
Om de så vil have lagt ansigtet om til en frankenstein operation er jeg ligeglad med. Bare de ikke forventer min medynk over eventuelle ulemper.
Vh Jacob

????? rynkefjæs
Hvad? nu igen

De presser sig selv.......... rosalilje
...det er helt op til hver enkelt om de vil under kniven - men, når nu ikke de selv føler at "mormor" og "tante" rollerne er attraktive, så må de jo betale prisen :)

Evig ungdom kan ingen af os forvente, men vi kan trække den lidt i ørerne men vi venter ;o)

Vh Rosalilje

HØR NU HER !! Terminator
Selvfølgelig er det ok med kirugi hos skønheder.

Hvordan skulle den oversavede dame ellers have overlevet...hun har da aldrig taget skade af lidt snit hist og her.

Je selv er smuk. sanoia
Og ville ike behøv oberationer,men er ike filmsstjerne endnu,det jo ike kun det ydre dt betyder i film som er en kunstig ting i sig selvt.
Man ska også være skudespiller og oplæret.
Kærligt Sonia. "SF"

Alle har ret... Anonym
Alle har ret til selv at beslutte om de vil have ansigtsløftninger eller ej. Vi skal ikke være dommer for andres gøren og laden, men være realistiske og agere ud fra hvad vi mener er rigtig eller forkert og hvad der er tilladt. Vi skal så bringe det bedste vi ved videre til næste generation.

Fortsat god sommer til alle, med eller uden ansigtsløftning eller Botox.

ja, men det er ikke essensen anonym
af indlægget...det drejer sig om, de dygtige skuespillere skal under kniven, idet de bliver ældre, for at kunne få en rolle. - dvs om vi som forbruger skal spises af med unaturlige ældre med en 25 års udseedne og acceptere det.

Indlægget handler Ikke om en operation er nødvendig eller ej - eller om vi selv er smukke eller ej.

vh anonym

komplet... mumsemor-igen
... latterligt. Men det er deres valg. Dem om det.

Jaså. sanoia
Det ska de,hvis ingen andre er gode nok til rolle må de gamle lave sig som unge,ellers filmen ike sælger.Navne sælger isig selv.
Kæreligt Sanoia.

nej mister-ice
den smukke dame skal da ikk gøre noget ved sit ansigt.. hvis hun ikk kan få rollen som hun er er den rolle bare ikk god nok til michelle

Ja, men det er jo Heljen
så din mening. Den skal du have lov at have, men lige omvendt, så skal Michelle og alle de andre have lov at have deres mening. Jeg kan da godt forstå at hvis de skal overveje valget mellem "charmen ved deres naturlige alder" - ingen jobs, og helt sikkert et trin ned af popularitets skalaen, eller en ny fed filmrolle, mega god løn, det mere popularitet, og et ungt smukt udseende...
Ja, hvad hælder man mon mest til!? !!!

etisk forbruger ? anonym
så du mener, at etik ikke er værd at bruge krafter på, idet de skal under kniven for at tilfredsstille dine holdninger.. hvis filmen ikke sælger, så er det pga forbrugerens holdninger. Synes du det er etisk forsvarligt, at folk skal gennemgå operationer for at tilfredsstille din forestilling ?

Kan du nyde en film som bænken, hvor folk ligner mennesker, der har haft et liv ?

vh anonym

Verdenen efterspørger ungdom og taenksomq
skaber dermed denne unaturlige jagen efter ungdommeligt udseende.

Hvis man ser på engelsk og amerikansk tv, er der en sjov forskel: I de engelske serier ligner folk mere almindelige mennesker og gennemsnitsalderen for de medvirkende er ofte højere end i de amerikanske. Specielt de engelske krimier er jeg vild med, fordi englænderne er gode til at skabe stemninger og personligheder.

Jeg tror dog, at det er svært at være en feteret skuespiller i Hollywood og så se sin stjernestatus mindskes pga. alderdom, hvilket jo desværre sker. Hvis det skal ændre sig, er vi nødt til at ændre vores forgabelse i ungdommen og det ungdommelige udseende.

Når hun begynder at få skæg Wolfgang von saurkraut
skulle hun nok overveje at stoppe med ansigtsløftningerne.

Det er sørgeligt at udseendet joel
spiller så stor en rolle.

Det er trist at skuespillere som virkelig besidder stort talent, lader sig manipulere med på den måde.

Nu er udseendet jo ikke afgørende for godt skuespil, lad os komme tilbage til de gamle værdier indenfor skuespillerfaget.