Skuffede Brøndby i Tallinn?

Skuffede Brøndby i Tallinn? alfa-beta
Målmand Casper Ankergren så rødt efter 66 minutter, da han som bageste mand slog til bolden uden for målfeltet for at bremse en lang aflevering frem mod en estisk friløber.

Ankergrens udvisning betød, at Brøndby måtte give førsteholdsdebut til den 20-årige Michael Tørnæs og lige nu ikke har nogen andenmålmand til returkampen den 24. august, hvor de danske vicemestre skal forsøge at spille sig UEFA Cuppens hovedturnering med base i 0-0-kampen i Estland.

Er 0-0 et skuffende resultat?

VH. alfa-beta

tjaa sc1
hvis man gør sig forhåbninger om at møde de "stærkere" hold er det da ret skuffende... men tab på hjemmebane vil blive endnu mere skuffende, og sådan er det desværre tit med danske fodbold lige ved og næsten... men man snubler altid ½ meter før målstregen, jeg synes for at højne standarden herhjemme at man skulle putte flere hold i superligaen alle andre europæiske ligaer har mange flere hold..lig med flere kampe, lig med større erfaring, det ville alt andet lige også "forhåbentlig" give lidt mere spænding i toppen af ligaen i stedet for man hvert år kan komme på 2 af top 3 klubberne nemlig bif og fck..

Ankergren er en lalleglad klovn babs-o-man
Er noget træt af ham.

Resultatet er ikke skuffende. BIF skal nok klaske dem på hjemmebane

Selvfølgelig gjorde de det !! Fck'eren
Og det vil de gøre resten af sæssonen de blå-gule taber svin !!!!!!!!!!!

Så ikke kampen simon-says
På baggrund af dette, kan jeg ikke udtale mig om resultatet er skuffende.

Returkampen bliver jo anderledes, for der skal findes en vinder.

*FB*

Havde forventet et enkelt mål, så skuffende Ja! www.brondby.com
Men truppen er stadig på det eksperimentale og kampen hjemme bliver anderledes.