Skulle hash ikke være lovlig...?

Skulle hash ikke være lovlig...? simon-says
Risikosignaler: - Virker Sløv og ligeglad. Trist og deprimeret. Humørsvingninger. Virker afvisende. Aggressiv. Fjendtlig. Voldsomme raseriudbrud.

Påfaldende ændringer i den unges adfærd: - Den unge trives ikke i skolen, og er ikke optaget af skolearbejdet, uddannelse eller jobbet.

Svækkelse af: - Koncentrationsevnen, indlæringsevnen, korttidshukommelsen, formuleringsevnen, evnen til at reflektere.

Opgivende holdning: - Har ingen særlig fremtidsplan, eller "drøm".

Ændringer i fritiden: - Har ingen særlige fritidsinteresser, dropper fritidsaktiviteter, ændre kammeratskabsgruppe, og bruger meget lidt tid med forældre, og andre voksne.

- Er det noget du har haft tæt inde på livet, eller kan nikke genkendende til?

*FedeBritt* - der er lidt aktiv i dagens anledning

Netop Gammel mand
Hash er noget lort og skal aldrig lovliggøres.

Kender du nogen? simon-says
Tænker på om du kender nogen, der har vist de "signaler"?

*FB* - der takker for svaret

både og.. annanym
Min mor har gennem min opvækst røget hash hver dag/hver anden. Det har klart været et problem. Jeg har aldrig fået et rigtigt forhold til hende, da hun ikke er "til stede". Hun har masser af gæld, og er urealistisk i forhold til hendes drømme. Min far blev en gang indlagt på psykiatrisk afdeling pga. hash og for mange svampe. Jeg har alligevel delte meninger om det.. Jeg synes det ville være bedst, hvis det på nogle måder var lovligt, fek.s til eget forbrug,så man bla. ikke ender med at få noget farligt. Og så synes jeg egentligt det er fint hvis man bare ryger en gang imellem.. Lige som med alkohol.

Du mener en "Weekend-fed" er okay? simon-says
Ellers en ordentlig omgang du måtte igennem, da du var ung. Håber dog du er blevet stærk alligevel. Samt dine forældre er okay den dag i dag.

*FB* - der takker for svaret.

Ja det skal være lovligt dulkis
Synes det er for dårligt, at sådan en pæn pige som jeg jo egentlig er, skal krimineliseres, fordi jeg 5 gange hvert andet år, kan finde på at ryge lidt sjov tobak.

De symptomer du nævner fremkommer ved misbrug. Man alle former for misbrug giver bivirkninger.

Helt seriøst, så var det sådan, da jeg var teenager, at når vi kom til pusherne og ville købe en klump, så skete der nogle gange det at de sagde de ingen tjald havde, men vi kunne så få alverdens fantastiske piller i stedet og billigere.

Nu har jeg jo altid været til økologi, så jeg har altid holdt mig på lang afstand af deres skide kemikalier, men jeg så jo, hvordan nogle af de andre kom rivende galt afsted. Bare miljøet, man var nødt til at bevæge ind i, for at handle er tilstrækkeligt til at jeg foretrækker Brugsen eller apoteket.

Så kan vi jo diskutere, om der ikke skal være særlige restriktioner, men som det er lige nu trænger salget af øl og spiritus vist i højere grad.

En "koger" fem gange årligt simon-says
Skader nok ingen, men at lovligøre det på baggrund af det, ~...er langt ude i hampen.

*FB*

Det var heller ikke det seriøse argument dulkis
vel min ven!!!

Ja, det vil jeg mene modild
Det ville være en rigtig god ide.

V.H. Modild

Selvfølgelig skulle den........... Hahahihaha
.........ikke være lovlig. Den underholder jo en hel branche af organiseret kriminalitet, og skaffer politiet en masse midler til fortsat selv-retfærdiggørelse (Indsæt ironi for de tungnemme).