Skyldes det byggesjusk eller har han fået opgaven

Skyldes det byggesjusk eller har han fået opgaven Debattør
for næsen af en anden?

http://ekstrabladet.dk/112/article1061932.ece

Min førset tanke Mureren
En utilfreds og meget vred kunde. Men mon ikke vi kommer til at høre mere til sagen!

Det er da en sindsyg reaktion fra en kunde dulkis
- henset til hvor meget tørke der er på håndværkere...

- men pjat til side! Jeg er virkelig rystet over nogen kan finde på det. Mon ikke det bunder i noget dybere end en håndværkeropgave. Uanset hvad årsagen er, så vil jeg da godt nok håbe, de får fat i sådan en idiot. Det er utroligt, hvad vi har rendende rundt i løs vægt.

- Længe leve distriktspsykiatrien!!! NOT!.

Måske Mureren
Sindsygt er det i al fald. Men noten der medfulgte pakken "Tak for godt og veludført stykke arbejde." lyder næsten sarkastisk.

Men hvem ved?

Det berettiger ihvertfald ikke til så sindsyg en handling.

Muligvis en meget utilfreds kunde Anonym
som har fået lavet et dårligt stykke arbejde sort og nu ikke kan klage over det på normal vis...

Sindsyg person, men når man kigger i aviserne til dagligt fornemmer man jo, at den slags sindsyge bliver der flere og flere af..

Hvis ikke det. la34sf
Var så alvorligt ville jeg tro at kollegaen havde solgt cementen, og smurt noget lort på vægene, som så er faldet ned lige så snart han har lukket døren efter sig og sagt farvel og tobak, de Danske murer har ellers ry for at lave et grimmere stykke arbejde, der er jo ikke så meget druk mere, men til gengæld er tidsplanerne blevet skærbet, men man må dog påpege at stort hele DK er mere eller mindre lavet i en branderet, da man ikke drak under 10 til 12 bajer og snaps til frokost, for ikke at ryste på hænderne når der skulle mures.