Slankedoktor.dk virker noget useriøs ;)

Slankedoktor.dk virker noget useriøs ;) M35kbh
Jeg indtastede mine oplysninger og har et ønske om at tabe ét kg. Mit BMI er 22, med andre ord absolut ikke overvægtig.

Jeg modtager så denne automatiske anbefaling fra slankedoktor.dk ud fra de oplysninger jeg har indtastet:
_____

Vi anbefaler dig at gå i gang med en livsstilsomlægning. Har du lyst til at få udarbejdet en skræddersyet plan og få tildelt din egen diætist og motionsvejleder på nettet, vil du blive glad for et medlemskab af SlankeDoktor.dk. Vi hjælper med en varig livsstilsomlægning som holder.
___

Okay, man skal gå igang med en livsstilsomlægning, fordi man vil tabe ét kg og i forvejen spiser sundt og cykler og motionerer ;)

Det virker lige grådigt nok på mig at man anbefaler et medlemsskab af slankedoktor.dk i stedet for bare at sige at man f.eks. skal lade være med at spise kager i en uge og så kommer vægttabet helt af sig selv ;)

Tsk..

Det virker også Fruen i huset
som om du søger det latterlige. Man søger jo ikke en hjemmeside for vægttab når man "kun" vil tabe et....1 kg. og når du så slutter dit indlæg af med løsningen på dit store problem, så syntes jeg at det er dig der er den latterlige.

Tak for dit synspunkt.. M35Kbh
min pointe er at slankedoktor.dk åbenbart anbefaler alle, både de overvægtige og de slanke at sunde at blive betalende medlem.

Hvis de havde været seriøse så anbefaler man altså ikke sådan en som mig at lave en livsstilsomlægning. Det tyder på at de bare vil have hvem som helst i fælden.

Kan du virkelig ikke regne ud Rolling
at det der her bliver sagt, er at Slankedoktorer(ne) ønsker at hive penge ud af hvem som helst?

Selvfølgelig har man ikke et vægtproblem, når man vejer et kilo for meget..... Det er slet ikke det, indlægget handler om - dumrian!

Ja, slankedoktor kan ikke anbefales. R. Michael
Ud over at de virker useriøse, som du skriver, så er slankedoktors forretningsbetingelser også noget atypiske. Du melder dig ind - og har ingen fortrydelsesret. - Og du bliver automatisk fornyet, uden varsel - og du hænger på en ny perioder.

- Det der bliver mest slankt ved brug af slankedoktor, er din pengepung.

Se hele historien på http://www.amateur-invest.com/personal/slankedoktor.htm

Bondefangeri Vred
Jeg var medlem i 3 mdr. og bad aldrig om mere. Nu hænger jeg på en inkasso fordi de automatisk fortsætter ens medlemskab! [:(]

Slankedoktor Lovløs
Jeg håber alle der føler sig både bondefanget, og snydt af Slankedoktors koncept
går videre med det enten til pressen eller til forbrugerstyrelsen, for det gør jeg, og jeg vil ikke trues til betaling, for noget som jeg ikke har fået.

Svar fra SlankeDoktor.dk Monica Trabjerg
Kære alle,

Vi beklager meget de negative erfaringer i har oplevet.

1. BMI anbefalingen.
Vi har ændret vores BMI udregningsmetode, så de, der i princippet har et perfekt BMI ikke bliver anbefalet en livsstils ændring, men kun at forsætte i den gode retning de allerede er i. Og så kan man jo supplere med en personlig kost- eller motionsplan - for inspiration.

2. Opsigelses varsler
Vi beklager de af jer, der ikke har læst brugerbetingelserne inden i godkendte jeres køb.
Det er meget normalt at medlemskaber og abonnementer på f.eks. blade løber indtil de aktivt opsiges. Det er også den politik SlankeDoktor.dk har.
Men man kan ikke blive medlem af SlankeDoktor.dk uden at have godkendt denne betingelse.

Med venlige hilsner,
Monica Trabjerg
www.SlankeDoktor.dk

En mere til listen. Biro
Nu fandt jeg lige denne tråd og er fuldstændig oprørt over de metoder der tages i brug. Det kaldes vist passiv accept og at man bare kan stikke hånden ned i min lomme og tage penge fordi jeg engang købte 3 måneders abb. Så har jeg skrevet lidt frem og tilbage med dem og får de mest frække svar om at jeg bare kunne have læst brugerbetingelserne. Ja, det står helt tilbage i pkt. 10 og 11.

Har derudover skrevet til Chefredaktøreren for Femina da hun jo lægger navn til det her useriøse selskab.

Fra d.d. køber jeg aldrig mere slankedoktor og ej heller Femina og jeg skal sørge for at fortælle min historie. Man kan se på nedenstående link at vi vist ikke er de eneste.

http://www.amateur-invest.com/personal/slankedoktor.htm

Jeg forstår ikke engang at det er tilladt i dagens Danmark.

Og selvom man har opsagt rettidigt hæver de stadig Zhalina
det er muligt at forretningsbetingelser er lidt uldne i kanten - men selvom man rent faktisk overholder disse, og opsiger sit abbonement til tide - og sågar får en bekræftelse på dette - ja så hæver de alligevel penge på ens konto.

Det er direkte ulovligt.

Dog svært at gå til medierne da både steder som BT, Femina og Q jo samarbejder med Slankedoktor.