Slankeprodukter

Slankeprodukter Mia!!
Jeg har lige bestilt slankeprodukter på nettet - Therma Power og Stack Force. Nogle der har erfaringer med det?

jeg blev syg. s82
jeg kunne ikke tåle at tage therma power - jeg havde kvalme, rysteture, opkast. men jeg kender andre der absolut ingen problem har haft - men det er jo utvivlsomt sundt!!

Jeg har Bobby Fischer
Jeg prøvede Therma Power dengang de stadig indeholdte en stor portion ephedrin. Min daværende kæreste var meget fikseret på sin vægt og åd dem konstant. Jeg spiste en enkelt og havde fuld knald på og ingen appetit hele dagen. Jeg ved ikke om den nye "opskrift" er lige så effektiv, men pas på. Det er tæt på et amfetamin-trip, hvis de er.

Et godt råd........... Anonym
Jeg sidder her.......vejer nu 16 kg. MINDRE end jeg gjorde i midten af maj - på 3 mdr. Og gået 2 str. ned i tøj.
Jeg har bestemt mig for at tabe 25 kg. på en sund og god måde, nemlig ved at spise grønt og sundt og ved at gå eller cykle ture.
Jeg har ikke været fanatisk og hysterisk, blot undgået kage, slik, smør, saucer og frem for alt undgået sodavand. Drukket masser af vand fra hanen.
Væk med alle slankemidler, som gør dig syg og dårlig - tænk i sunde vaner. Det hjælper og virker.
Held & lykke

jeps *2 icarus
den er jeg med på!!

tror ikke på nogle af de slankekure...er noget fis. og frem for alt farligt!

mange kan ikke tåle det stofferne indeholder, og ofte kan du bare begynde på amf. så får du samme resultat..

er du så heldif at tabe dig..tar du ofte det dobbelte på når du stopper med pulveret!

Lad være !! stjernesmil
Hej
Jeg sys ikke du skal til at begynde på sådanne produkter.. Ta´heller og få lavet en ordenlig slankekur. Evt et sted eller noegt hvor du har en rådgiver. Du er alene med de produkter du køber på nettet og der inde fortæller de dig selvfølgelig ikke alle ulemper ved det.. Min x kæreste tog det du har bestilt og han blev altså meget syg af det, og hans krop flippede helt ud. Han gik til læge med det og tog produktet med og fik at vide det var det rene gift for din krop.
Så mit råd på din er pas på din krop og dig selv og brug pengene på ordenlig slankekur i stedet.
Venlig hilsen stjernesmil

Nixen bixen dulkis
men skriv igen, når du har spist hele pakken - hvis du vælger at gøre det.

Jeg ville ikke gøre det, men sortere fedt og sukker fra, bevæge mig 30 min. yderligere hverdag og aldrig indtage noget som helst efter kl. 20 om aftenen.

Ephedrin er sgu ikke sundt britzen
Der er sundere måder at tabe sig på og det ved du godt -

Du søger den lette løsning, vil du have et godt resultat må du gøre noget for det -

Du ved selv godt hvordan -

Søgte produktet og fandt dette link, og jeg ville ikke turde indtage de kapsler, det har jeg mit helbred for kært til -

Fat mod og gå igang med at leve sundere -

therma power

Held og lykke
guller

Link : britzen
http://sublimsport.com/shop/default.asp?SetLng=1&productid=E01&ref=addvisors&ad_group=thermapower&gclid=CKDYo-rT9oYCFR-CQgodzS1icQ

ulovlige og farlige mor til 2
læs her
http://www.laegemiddelstyrelsen.dk/textversionII/default.asp?artikelID=8490

eller søg på "Therma Power"

- du er da ikke vel forvaret, hvis det er noget du har tænkt dig at bruge!!

Vender tilbage! Mia!!
Jeg skriver igen, når jeg har ædt hele lortet :-)

Til alle andre: JEG VED GODT, at jeg vælger den nemme løsning. Men jeg mangler noget at supplere min træning med. Det er ikke fordi, jeg sidder i sofaen og æder kager - jeg træner flere timer hver dag + spiser fornuftigt - jeg vil bare ha resultatet hurtigere!

Ikke ephedrin Bobby Fischer
Indholdet af ephedrin i slankemidler er symbolsk i dag. Stoffet er blevet forbudt i mængder, som rent faktisk virker. Det nuværende indhold er symbolske mængder, som er mere markedsføring end noget andet. Du skal op på 500 mg. før det batter noget som helst. Den nye opskrift indeholder måske 20-25 mg. Resten af "boostet" kommer fra simpel koffein fra fx Kolanød.

OBS! Bobby Fischer
Det betyder ikke, at man kan æde 20 tabletter uden at blive hundesyg. Koffein er også en kraftig stimulans, hvis man bare får rigeligt af det.

tilføjelse... mlu
Og hvis du spiser sundt, frem for at fylde kroppen med diverse slankemidler, er chancen også større for at vægten ikke stiger igen !!!

JAAAAAAA Mia!!
Det var ikke løftede pegefingre eller moralprædkener, jeg bad om - folk der tager disse produkter ER klar over risikoen...

hvor kan du købe bustre
stack force på nettet?????? så vidt jeg ved laves de ikke mere

Er enig Timmi
De piller kan give alvorlige bivirkninger i hjerte kredsløbet, og kan give blodprop i hjernen, Therma Power er kraftigere andre slanke piller Letigin er et af dem, og det blev afskaffet for nogle år siden på grund af alvorlige bivirkninger, i hjertet, så hvis dette er kraftigere, hvad ville det så ikke gøre?

Drop pillerne, dyrk motion.

konsekvensen bliver afhængighed natalie...
lad endelig være. jeg tog dem 1 1/2 år hver dag 2-3 om dagen til sidst. De holder hvad de lover mht sulten men de sørger også for at du til sidst ikke kan mærke hvornår du er mæt.sådan gik det i hvert fald for mig. Desuden er de stærkt vandannende og giver depressions lignende symtomer når de ikke længere virker...hvis du tager dem i en længere periode.Det er svært at holde op med at tage dem fordi man bliver afhængig af at have den der ekstra energi og gode følelse i kroppen.Det var først da mit hjerte begyndte at "springe slag over" at jeg tog mig sammen og trappede ud af dem stille og roligt...det var ikke det værd-trust me!!!!

blev forskrækket! tjaeh-
Jeg tog produktet i knap en uge, da jeg pludselig blev meget dårlig, hvor jeg fik ekstrem hovedpine, kvalme og meget slem hjertebanken. Dagen efter smed jeg pillerne ud og har aldrig oplevet det efter jeg stoppede med pillerne. Men kender dog også nogen der ikk oplevede noget ubehageligt... Men blev helt klart meget bange og forskrækket.

mavesår camilla b
Hej Mia jeg tog therma power i ca 2 år og har der efter fået konstateret spiserørsbrok/ mavesår i spiserøret. hvis du tager dem skal du være opmærksom på din mavesyre og så stoppe hvis du kan mærke forandringer.....! og man kan også godt virke meget negativ når man tager dem. mvh. Camilla

Slankeprodukter - tab dig Slankemanden
Hejsa, hvis de ikke virker kan du finde nogen slankeprodukter på www.slankeprodukter.eu mvh.

Tab dig med slankeprodukter Bliv slank
Tab dig med slankeprodukter - find mere info på http://slankeprodukter.eu

Mvh

Tag dem hvis du vil tabe dig ! Fitness fyr
Har selv taget stack force mange gange unden problemer. syntes folk skal prøve dem for de virker udemærket.

Det virker! Bodykick.dk
Se på www.bodykick.dk - under slankeprodukter! Disse produkter er klinisk testet - et test som viste, at 2 shakes dagligt drukket som måltidserstatning er en mere effektiv måde at regulere vægten på end en traditionel kur baseret på traditionelle fødevarer.

Resultaterne blev fremlagt i oktober 2008 ved det årlige møde i The Obesity Society i Phonix, Arizona og siden ved European Congress of Obersity i Geneve, Schweiz.

LÆS HELE MIN TEKST.- så forstår i det hele !!!! <3<3
34567890+´å¨øælkjhgfdsdertyuopå¨øælkjhgfdstfyuijkl


-

JEG HAR BULIMI . MIT LIV ER ET HELVEDE.. JEG HAR LIDT AF BULIMI I 5 ÅR NU. !

VIL DØØØØØØØØ !!!!!!

... VÆR GLAD FOR JER SELV OG DET LIV I HAR!

JEG GRÆDER DAGLIGT. ISOLERER MIG SELV, IKKE SET VENNER I FLERE ÅR. ER FLOV OVER KROP. DET SIDDER LIIIIGE I HJERNEN. KAN IKKE STYRE DET. MAN KAN IKKE VBÆRE LIGEGLAD SOM ANDRE SIGER !

. SYGDOMMEN STYRER OS !!!

HAR VOLDSOMME SMERTER DAGLIGT. I MAVEN !!! D- DET HAR ALLE BULIMIKERE..

25- 30 % AF ALLE BULIMIKERER DØR . DE FLESTE ENDER MED AT BEGÅ SELVMORD. - NOGLE GANGE SIGER KROPPEN OG ORGANERNE SELV FRA. - MAVESÆKKEN KAN SPRINGE AF OVERDREVEN MAD, HVILKET VI BULIMIKERER GØR. - KAN IKKE STYRES ! DET ER EN UIMODSTÅELIG TRÆMG TIL MAD. VI SMADRER GERNE FOLK DER STÅR I VEJEN FOR OS OG DET VI VIL SPISE !

TÆNK IKKE FOR MEGET PÅ SLANKEKURER, DET ENDER MED AT HJERNEN SENDER SULTSIGNALER, SELVOM DU DOG TROR AT DU KAN STYRE DET. DET KOMMER FRA DAG TIL DAG, OG DET KAN DU IKKE !!!!! - TAG ANSVAR OM JER SELV, ELLERS ENDER I UD I DET SAMME. TRO MIG ELLER LAD VÆR !!!!

ELSK JER SELV !!!!! HVIS I IKKE ELSKER JER SELV, HVORDAN SKAL ANDRE SÅ KUNNE GØRE DET ?[:/] hmm.. Mvh, Bulimikeren

puuuhaaaaaa[:*(]