slut

slut mig den grimme
hej jeg er 38 har forsøgt selvmord før derfor er jeg på pension bare det ville lykkes nogle der kan hjælpe mig vil ikke mere har ingen venner eller familie ved det ikke vil bare væk

Ingen mennesker er debatdimsen
grimme, det vil ALTID være an på "øjnene som ser"

Hiv du bare op i nakken på dig selv og kom videre i livet. Det ville jo være LIDT syndt hvis du nappede et glas sovepiller i aften og skæbnen så i morgen havde planlagt for dig at du skulle møde fyren/pigen i dit liv..

Stor næse, overvægt, undervægt, skaldet, eller whatever er ligemeget.

Men hygge med det !

Og husk at smile...

:)LeonM

Kom videre... Messiah
Drop den ynkelige selvmedlidenhed og tør øjnene, tudefjæs. Hvis du virkelig har selvmordstanker, så søg professionel psykologhjælp.

Hør lige her Lyset33
"Lyset", af Anne Linnet. Helbredende sang. Der er altid lys for enden af tunnelen, husk det.

Livet er en gave: udnyt den!

Tænk dig om en ekstra gang Alamo
Jeg mener at vi er sat her på jorden for at lære... og hvert liv vi har lærer os noget. Lad væremed at tage dit eget liv. Det er ikke det værd. Du kommer tilbage igen, for at lære det du "smuttede" fra, og selvom det godt kan være at du har det dårligt nu, er det vel bare værre at skulle igennem det hele en gang til, er det ikke?
Prøv evt. at låne bogen "Vandre mod lyset"
Jeg synes personligt at den giver nogle gode svar på livet. Om man vælger at tro på den slags eller ej er op til det enkelte individ. Men det kan jo aldrig skade lige at se hvad det er for noget.. Kan det?
Held og Lykke

netværk venus29
Det er nemt for andre, der har det godt, at sige man skal tage sig sammen.
Jeg har ikke seriøse selvmordstanker, men kommer tit godt og grundigt ned i kulkælderen.
Du skal have et netværk, der kan hjælpe dig videre. Får du nogen former for hjælp nu.?
Der er flere tilbud i psykiatrien, der kan hjælpe dig, og give dig et fællesskab med andre, der er i samme situation. Og hvem ved, måske nogle venskaber kan bygges her.

Håber det bedste for dig.

Stort knus fra mig.

Hvad med at... Krebs
vise lidt forståelse i stedet for at kalde vedkommende for tudefjæs! Det er nok det sidste, han/hun har brug for at høre.

Du skal putte lidt godt... rosalilje
.... i dit liv, unde dig selv alt det bedste - "helbredende sange" er også blevet foreslået, det lyder ikke så tosset...bor du i Kbh han du passende bruge weekenden til at aflægge et besøg på plademessen i Nørrebrohallen..der er skiver for enhver smag....

Håber du finder morgendagen lysére og mere indholdsrig....
Lykke til..og de bedste tanker

Rosalilje