slut efter 4 år?

slut efter 4 år? Anonym
kender du det? man har været sammen i mange år sammen og lige pludselig er det slut - man fatter det bare ikke. min kæreste (eller rettere sagt-eks kæreste) og jeg har været sammen i 4 år og har også boet sammen i lige så langt tid. For et par dage siden sagde han, at nu var det slut. han elsker mig ikke længere og er ikke interesseret i at have mig tilbage. det gør så forfærdeligt ondt i mit hjerte, og jeg kan stadig ikke tro at det er rigtigt. tanken om at det er slut og planerne om at tage på ferie sammen bliver droppet, gør mig endnu ked af det. han er det bedste der nogensinde er sket for mig, og det er så urealistisk at vi ikke længere er et par. problemet er bare, at det er først nu jeg har indset hvor meget jeg elsker ham og hvor dejlig han er.
jeg vil gerne have ham tilbage, men ved ikke helt hvad jeg skal gøre.
vi bor stadig sammen nu, men jeg står overfor at finde et nyt sted at bo. vi har det godt sammen herhjemme som venner, men det kan jeg ikke holde ud...det elsker jeg ham for højt til.

ved hvad du mener Anonym
Jeg står med næsten samme problem. For et par uger siden fik jeg at vide af min kæreste gennem mange år, at det var slut. Vi har haft slået op mange gange, men aldrig noget alvorligt, men den her gang var det sket. Det startede med, at han sagde, at han skulle have styr på sit liv. Efter en uges tid hvor vi var lidt sammen, som venner og som kærester, blev det til, at han ikke elskede mig mere og ikke ville have mig tilbage. Jeg snakker slet ikke med ham mere og der er kun had imellem os.
jeg tror bare, det er noget vi må indse. Jeg har også, inden for de sidste par dage, fundet ud af hvad det egentlig er, jeg har mistet; min bedste ven og min store kærlihed.
Giv din x tid, find et nyt sted at bo, prøv at komme videre med dit liv, du skal ikke bruge tid på at prøve at få ham tilbage, det gør ham sikkert bare irriteret, sådan er det med mange mænd. Lige pludselig kommer han MÅSKE tilbage. Om ikke andet så prøv at følge et råd jeg fik af min x, en af de sidtse dage vi var sammen som venner; Hvis det er meningen i skal være sammen så kommer i til at være sammen.
Håber du kommer videre med dit liv eller du finder ud af det med x'en. Om ikke andet så vær stærk og sørg for at beholde din værdighed ligemeget hvad der sker!!!!
Kæmpe knus