Små hunde som modedille....

Små hunde som modedille.... Cecilina30
Små hunde er kommet på mode...
Hver dag ser jeg unge mennesker som render rundt med deres lille hund under armen og behandler den som en baby. Den har vel 4 ben og kan gå selv? ja endda klæder dem ud i tøj!!! Ja undskyld mig meget, de små hunde er da dejlige, men ved de unge også at det er et dyr der lever i mange år og ikke er noget man bare smider væk når man bliver træt af det?

Hvad synes du om den modedille?

hmm... anonym
Jeg tror såmænd de hunde har det meget godt. De får ihvertfald meget opmærksomhed.
min nabo har en lille modehund. Den gør dagen lang og løber den modsatte vej, når de kalder på den. Ofte tror folk med så lille en hund, at det er ligemeget med at opdrage den.
Det er helt forkert. Nok også derfor mange af de små hunde er skrupforvirrede.

Godt nok BBB
Jeg synes da det er fremgang at folk har indset at de ikke skal have en tysk ruhåret eller en rottweiler i en lejlighed, som de ikke rigtig kan blive enige om, hvem der skal motionere.

Men ja også små hunde skal opdrages, hvis de skal blive en fornøjelse.

Dine medsøstre Bimmer ILP
Det kan du takke dine medsøstre for, det
er dem der har fået skrug. Pga. de mange
af dem ikke har fået børn.

Jeg mener helt klart at det er en syg dille.
For hundene kan ikke bare skrottes, når de
går af mode.

Et godt råd til kvinderne; Spred benene og
få nogle børn.

Hmmm rimtursen
Er det ikke mere de yngre kvinder, der anskaffer sig sådan en pyntehund? Jeg vil tro det er mere et modefænomen, sådan at hunden er en slags levende tilbehør til kvindens image.

Hunden og tøjet chinc
Jeg ved ikke om jeg ser på små hunde som en modedille.
Jeg føler ikke at jeg ser hverken flere eller færre end jeg har gjort før.

Men det med tøjet er lige syret nok for mig smag, og som regel skal jeg tage mig gevaldigt sammen for ikke at le højt af de små dyr med tøj på. Det ser altså dumt ud.

ævl anonym
Hvad er det for noget ævl, at komme med. Du er godt nok grov.
Jeg har fravalgt børn, da de ikke siger mig noget.
Tilgengæld er jeg glad for hunde.
De er ikke nogle egoister, som børn er.
Hver sin smag.

Det er dit problem Bimmer ILP
Børn bliver egoister, fordi de opdrages
af egoistiske forældre. Børn er nemlig
et spejbillede af deres opdragere!

Paris Hilton syndromet Hundeejer in spe
Jeg har aldrig set en hund som så stolt ud, når den havde tøj på....tværtimod

Jeg håber bare, at alle de unge piger er opgaven voksen også om et par år, når det ikke er moderne længere...

hundetøj bering
vi har en dværgpincher og har lavet en gammel thermosok om til en hunde trøje.. og hunden syntes ikke det er pinligt at ha "tøj" på.. men den syntes at det er fedt ikke at ryste vildt af kulde når vi går.. før vi fiksede en trøje til den gad den ikke gå særlig langt.´. men nu trasker den lystigt derudaf..

... Grytte
Det er rigtigr NOGLE behandler de små hunde som babyer men nu har jeg selv en lille chihuahua og ja jeg har da også nogle trøjer til min hund og ja jeg er en ung pige .
Men er så træt af alle de fordomme der er med piger med små hunde og tøj til dem .
Det er ektremt vigtigt og ha en slags overtræk ELLER trøje hvis man har små hunde fordi de ikke kan tåle kulden, og fordi et overtræk er så grimt kan man ligeså godt købe en flot trøje , og efter som jeg selv har en hund ved jeg han elsker og ha sin trøje på han elsker og putte i den.
Han har lige været meget syg og det hjalp helt klart vi havde en trøje til ham så han ikke frøs.
Så stik jeres fordomme skråt op og lad vær med og døm mennesker på dem måde .
Og jah en hund har 4 bed som den kan gå på men når jeg er ude og gå med mine lille chihuahua så efter vi har gået lidt til og han begynder og fryse og har våde tær osv kommer han selv hen og vil bæres op og han ELSKER og komme i en taske ikke så tit jeg har ham med ude i en taske men hvis jeg endelig tar ham ud hvor der er ldit mennesker fortrækker han helt klart og kunne ha sin taske fordi det netop er mere hans hjem end og gå mellem en masse ben som og en masse der hele tiden vil sige hej til ham .
Tænk i stedet på alle jer der kommer med jeres fede fingre og vil røre hunden hele tiden .
Så istedet for fordomme og dræber øjne så spørg dog vedkommende med hunden hvorfor den sidder i tasken eller hvorfor den har en trøje på osv i stedet for og ha små møde steder på nettet hvor man kritisere folk med små hunde, og hallo fordi man er ung er man så ikke berættiget til og ha en hund .
jeg har også en større hund og de 2 er det vigtigste i hele mit liv tro mig .
Man kan godt ha et godt hjerte fordi man er ung hvis jeg ikke havde taget mig af den store hund havde han ikke været her i dag men jeg måtte lægge mit liv om og så gi ham et godt liv .
Men små mennesker fat det dog .
få jer dog et liv og lad være med og sid her og døm folk . det viser ldit hvor kedeligt et iv i har . !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!