små sko

små sko verdensborger
Sudan: Voldtægt brugt som krigsvåben i Darfur

Sudanesiske kvinder er udsat for systematiske overgreb i Darfur-provinsen i Sudan. Selv otteårige piger og kvinder på firs bliver voldtaget og brugt som sexslaver. Massevoldtægterne i Sudan er både krigsforbrydelser og forbrydelser mod menneskeheden. Alligevel bliver der ikke gjort nok for at stoppe dem.

Hvorfor? fordi vi har alt for travlt med at snage i halvhjerners private fester.
Hold kæft hvor er vi sympatiske.

Sympatisk/usympatisk irene54
hvis vi som land og nation ikke kan blive enige om hvad der er privat, hvad der er offentligt, hvad der er tilladt og hvad der er forbudt, hvordan skal vi så kunne være til nytte for andre, der har det endnu værre?

hvad er din holdning? leif lalleglad
som svar på dit spørgsmål vil jeg da gerne sige at der til enhver tid er forskel på offentlig indbydelse og privat fest, og så længe at festen bliver afholdt indenfor lovens rammer.
Men det nytter jo ikke og gavner heller ikke hvis vi bare bruger tid på at småskændes samtidig med at der begås uhyggelige ting på Europas dørtærskel.

Til Leif irene54
hvad er min holdning til hvad?

Det kan godt være at du og jeg kan være enige om hvad der er privat og hvad der er offentligt - men det er der ifølge debatten her, meget forskellige meninger om.

Derfor - skal jeg besvare dit spørgsmål, er du nødt til at præcisere dette.