SMS starten på enden ?

SMS starten på enden ? singelton
Min kæreste har været på kursus, efter har hun sms'et en del. Idag havde hun glemt sin telefon. Kunne ikke dy mig, sådan noget lort eller hvad?
Vil gerne høre andres mening,er det et uskyldigt flirt mellem to gamle venner eller?

"When i went to see you, i just believed that i should meet an old friend and chat a little about old times,family and life i general, but you relly touch me so deep. When you looked at me, i felt almost the same as 19 years ago. I have been dreaming og you tonight, and in my dreams i had to develop a special message class (SAP) to hold my feelings for you. Crazy. But i didnt want to disturb yoyr life, just meet once in a while maby write a mail sometime. But after we meet, i dream of you looking at me wiht your fantastic warm eays and you kissing me. And i wish to spend hours with you, telling everything from a hard life, listening to your voice or just be quiet. I dream og sitting on a weranda somewhere, waiting for the sunset and waiting to grow old. Its not right is it?

Tell me that evrything is the same as last week.

kisses

this is the end hr hansen
weranda.. staves veranda.. det lyder lidt som sådan et nigeria brev.. nu har du vel ikke oplyst dem dine kontooplysninger?

Én side af historien s10
Det er jo kun én side af historien. Selvom han har skrevet det til din kæreste er det jo slet ikke sikkert at din kæreste har lagt op til noget eller skrevet noget lignende. Jeg ville være forsigtig med at beskylde hende for noget som helst. Måske har hun i virkeligheden i sinde at afvise ham.

Men du bør nok fortælle hende at du har kigget i hendes telefon. Det er noget værre noget - fy! Husk at fortælle dine grunde for det og håb på at hun forstår.

Kærligst
Ms. S

Afsendt eller modtaget Læser
er ikke helt uvæsentligt. Hvem af de to er ikke englænder?

Ikke sms´ en - men Fridafrivol
din snagen er nok begyndelsen på enden for det forhold. Ellers er hun stik modsat mig og mine syv veninder.

Du var bare dømt ude her!!!

hmm... anonymabc
Både og...tror ikke de har lavet noget sammen, men han er åbenbart blevet betaget af hende igen.
Kan du ikke følge flere smsser?

Jo det var nok dumt at tjekke hendes mobil, men sådan er det jo af og til :-)
Jeg ville blive rigtig gal hvis min kæreste tjekkede min, så hellere spørge til div. ting, kunne jo være en veninde jeg smssede med om hendes problemer og som ikke vedkom andre :-)

Spørg din kæreste næste gang hun stor smsser, måske fortæller hun dig om det!!

Held og lykke

sjovt når kvinder har kigget i deres mands telefon anonym
plejer der at være en tråd fuld om at hun er dominerende, besidderisk og selv skyld i hvis manden er utro..

Her i tråden er næsten ingen indlæg..

Jeg har lært af erfaring, at det ikke er alt man ønsker at vide. [:|]

Gå aldrig i nogens telefon... selv om jeg rent faktisk tror at min kæreste har været i min.. Den lå på bordet og jeg var i bad, da jeg kom ud og tog den senere, da var den ikke låst og det gør jeg altid.. så hmm men jeg kunne jo havde glemt det den ene gang.

WEll. der var nu intet at komme efter... sååååå [:D]

Det var vidst sommerferien Tattoo Bent
der røg på den konto.

Når man CMS
Når man roder i andres SMS og E-mails fortjener man at ædes op af jalousi

irrelevante kommentarer Meette
får ofte debatten kørt af sporet...Det var jo ikek det trådstarter spurgte om...

Man skal ikke rode i andres SMS eller e-mails. Ligesom man ikke åbner deres breve. Helt enig. Men når der er alligevel er nogen der gør det er det jo fordi de er noget galt. De har en fornemmelse af, at noget er galt. Hvis der kke er noget at komme efter, behøver telefonens ejer vel ikke fare op? Så bliver han/hun vel ked af at den anden har det dårligt?

Selvfølglige skal man kunne have tiidlid til at have sine private ting i fred, men inden man fordømmer skule man måske lige se lidt på årsagen. Måsker man selv skyld i at partneren er utryg i forholdet.