Snød til eksamen

Snød til eksamen Mick
Hej med jer

Er der nogensinde nogen af jer der har snydt til en eksamen og hvordan gik det, blev du opdaget ?
Synes du det er ok at snyde til en eksamen ? Jeg mener, enhver er vel sin egen lykkes smed ?? ;0)

Jeg snød forleden til en eksamen hvor jeg skulle huske nogle formler, men der var så mange, så jeg kunne ikke huske dem. Jeg lavede en lille seddel med det vigtigste, så lagde jeg det ind i den udleverede formelsamling, da det for vagterne således så ud som om, at jeg bare sad og bladrede i formelsamlingen :0)

Jeg fik en pæn karakter ud af det og ingen opdagede mit snyderi. Tilgengælg kom det mig til gode. Det eneste det viste var vel, at jeg måske ikke lige kan formlerne udenad i hovedet, men jeg kan tilgengæld godt regne stykkerne når jeg har en formel foran mig og så gør det ikke så meget....eller gør det, hvad synes du ?


Hilsen Mick

det r Ok Pug
Det du har gjort er da ikke at snyde, måske hvis du bliver opdaget er det at snyde, men når du ikke bliver opdaget er det vel bare et skridt i den rigtige retning.

Ved du hvad: Alle snyder eller fortæller små hvide løgne mindst et par gange i deres liv.

Så gør du bare dette, ellers snyder du dig selv.

Altså det er vist sket før i verdenshistorien det der.. :) m35kbh
skrev selv med tynd blyant i min formelsamling 9. klasse , så jeg lige fik de sidste formler med. Jeg synes det er underligt at man ikke må have alle de bøger og jeg skal give dig med ind til eksamen undtagen mobiltelefon - trods alt lige at stramme den, hvis man har en ven til at regne stykkerne for en ude på toilettet.

Ellers så er der en anden sjov måde at snyde på. en ven gik på DTU og de havde en multiple choice test i statistik. Altså hvor du ikke skal skrive noget selv, men bare sætter X'er.

Han og flere andre tog et raflebæger med. Min ven fik 11 uden ever at have læst en linje i bøgerne.

Snyder hvem? Hamfrafyn
I sidste ende er det jo kun dig selv du snyder. Men det bliver du jo nok voksen nok til at se en dag.

ok, det lyder interessant :0) Mick
og meget meget seriøst :-D

Må lige konsultere min søster, hun går ¨på DTU :-)

Jeg snyder ikke mig selv Mick
For jeg kan jo sagtens regne stykkerne. Synes bare det er spildt arbejde at skulle til at huske formler udenad, når man nu godt kan forstå og regne efter dem alligevel

ja, den er vist meget common Mick
men desværre må man ikke længere have formelsamlingerne med ind selv :-/

Har engang snydt til eksamen haren_karen
Jeg skulle også huske nogle årstal udenad, som var for mig fuldstændig at absurd at vi skulle huske. Derfor havde jeg også sneget et lille stykke papir med ind til eksamen, så jeg kunne nøjes med at fokusere på de ting der rent faktisk var relevante for faget. Det er der ingen der opdager, hvis man er lidt snedig. Jeg havde foldet det sammen under min madpakke. Så da jeg tog madpakken op, lå papiret foldet sammen nedenunder, så ingen opdagede at jeg tog det op - totalt smart :0)

Har du pudset glorien ?? laddyladdy
ellers må du hellere gøre det, dit dydige menneske

Nå ! Hamfrafyn
Du har åbenbart heller ikke fattet en skid endnu.
Vent med kommentarer til du er blevet stor.

Jamen kære ven laddyladdy
du behøver da ikke overfalde folk der skriver indlæg med en nedladende bemærkning med det samme. Det er da ærlig talt heller ikke særlig voksent !!