snik-snak om mangel på arbejdskraft.. Aviserne lyver,,

snik-snak om mangel på arbejdskraft.. Aviserne lyver,, M35Kbh
ifølge danmarks statistik så er der 102.000 mennesker i Danmark som hellere vil arbejde fuldtid end deltid.

Der er masser af uudnyttede ressourcer i vores samfund som spildes. Hvis det var ulovligt at ansætte andet end studerende og fleksjobbere på deltid, så ville der være måske 50.000 ledige ekstra hænder, hvis ellers de 102.000 i gennemsnit arbejder 20 timer om ugen.

Se selv: http://www.erhvervsbladet.dk/apps/pbcs.dll/article?AID=/20060817/NEWS01/108180163

Ydermere så er de nye aviser som brokker sig over mangel på avisbude fulde af løgn. Det er en nem og billig måde at få gratis omtale på at påstå man ikke kan finde folk og derfor 'desværre' må søge udenlands for at finde stabil arbejdskraft.

Se selv.. http://www.tv2lorry.dk/moduler/nyheder/news.asp?id=28258&

De har jo ikke kontaktet AF og da AF kontaktede dem, så svarede de ikke tilbage. De vil have jobsøgende som er desperate for at beholde et job og derfor løber stærkt og holder kæft. I Lublin i polen læste jeg f.eks. at ledigheden er 70%, så selvfølgelig er folk supermotiverede for ikke at sulte ihjel, da den polske understøttelse er lille og kun varer et års.tid.

Ydermere som nævnt så er det helt lovligt og legitimt ikke at søge job som avisbud, men i stedet søge andre stillinger. Da der er ca. tre millioner jobs/lønmodtagere i Danmark, så er det jo ikke mærkeligt hvis man søger et andet sted end hvor der er brug for en.

Det føles nogengange som at finde en nål i en høsstak.

Jeg søger f.eks. hverken stillinger som kontorelev, avisbud eller HK'er, men i stedet jobs, hvor jeg regner med at kunne tjene 30.000 i løbet af et års eller to og få efteruddannelse erc.

Det er helt lovligt og hvorfor skulle jeg bruge tid på at søge en stilling som avisbud, når der er annoncer i aviserne med langt federe akademiske jobs, som jeg kan søge i stedet.

Det vigtigste er jo at man søger jobs som man mener man kan bestride. Og jeg vil op i fødekæden - ikke ned. Jeg har delt de aviser ud, jeg skal nå i dette liv da jeg var en knægt.

Sådan tror jeg mange tænker.

Et andet eksempel.. M35Kbh
Der bliver hyret mange polske/udenlandske håndværkere af danskere, mens vi har ledige håndværkere gående..

Det hele drejer sig om at det indre marked giver mulighed for at få billigere og måske dygtigere og mere stabile kræfter på banen.

Hvad ville du selv vælge som ung mandlig chef? En ung mand fra et fremmed land der er i din hule hånd, fordi han ikke har noget alternativ eller en noget langsommere dansker over 50 der kender sine rettigheder og ikke lige gider arbejde gratis i et par timer, men vil have overarbejdsbetaling etc?

Hvis kinesiske virksomheder fik lov til at etablere sig i Danmark og importere kinesisk arbejdskraft så ville de også gøre det, så kun salgs- og marketingsafdelingen bestod af folk med kendskab til det danske marked.

http://www.erhvervsbladet.dk/apps/pbcs.dll/article?AID=/20060613/NEWS05/106130195

Der er arbejde til alle! Anonym
Alle der gider at arbejde kan finde et job i løbet af få dage!

Problemet med at der stadig er arbejdsløse, skyldes at folk tror de kan springe lige ind i en drømmestilling... men det kan de færreste. Man må starte med det trælse arbejde og arbejde sig op!

Ydermere er der også de "uheldige individer", som bare ikke gider at arbejde når de kan få kontanthjælp/bistand m.m. for at ligge på sofaen!


I disse tider bør der lukkes for nassekassen!

Hold kæft en klaphat... jobbe
...der taler totalt mod bedre vidende.

Hvilken verden lever du I?

Med din virkelighedssans kunne du helt sikkert få job som Irakisk informationsminister (Komiske Ali)!!

Kom igen. Anontm
Dokumenter din påstand eller hold din kæft.

Så røg kaffen i den gale hals...... kiksemor
Det er da utroligt som man skal høre meget før ørene falder af.... Jeg er en af disse her "Dovne" arbejdsløse der hellere vil ligge hjemme på sofaen....For sådant er vi alle jo.. Dovne og ugidelige så de stakkels arbejdsgivere må høste folk i det store udland....P.. og papir...Vi er en del der søger 5 stillinger ugentlig.. Det er alt fra rengøring til fabriksarbejde (noget jeg ville være glad for at få igen efter de lukkede " min" fabrik og andre industri virksomheder der hvor jeg bor.) For helt ærligt så er vi faktisk mange der kan stå op om morgenen og udføre et godt stykke arbejde...Men hvad hulen hjælper det når nu man ingen job får??? Virksomheder har da også den frækhed ikke at svare på ansøgninger, så man render i flere uger og håber...Ja og jeg har lagt min profiler ud på Job-net og andre sider. Stadig uden held...Ikke en henvendelse...Måske vil du så spørge: Er hun så ikke dum??? Jeg har både en uddannelse inden for industrien og studentereksamen samt gaffeltruckcertifikat. Men lige lidt hjælper det... Så lige her til slut inden min galleblære flyder helt over...LAD VÆRE AT TRÆDE PÅ FOLK. Du kender ikke deres baggrund.

hurrar for en gang BS silverfoxdk
Alle der gider at arbejde kan finde et job i løbet af få dage!

*hvad verden lever du i? ud over at stole blindt på hvad den forhutlede regeringen lukker ud*

citat>I disse tider bør der lukkes for nassekassen!citat slut

HÆ HÆ hvorfor lige i disse tider? det har de sgu gjort siden den opskruening i 202 på socialoven kom og i disse tid hvor der er så meget arbejde kan jeg sgu ikke fatte at f.eks AF ikke kan henvise til folk til arbejde når man dasker derop?
At de er så hurtige med at hive polakker/øst europære ind tror du ikke det har lidt med lønnen at gøre???

så rent ud sagt! rend mig med den melding!


silverfoxdk

Hvis du er så interesseret i at få arbejde Anonym
hvorfor Fanden begynder du så ikke at dele gratis-aviser ud? Det kan udgiverne jo ikke få nogen til

ren galmatias Deltidsansat
Ja arbejde til alle !!! Hvor hvor hvor ?????
Man kan få et deltidsarbejde og hvem er så lige lykkelig for det, eller et vikariet.
Ja det kan man.
Men et fast arbejde på 37 timer, det hænger sgu altså ikke på træerne.!!!!!!

Man må jo kun ryste på hovedet. kiksemor
Det ville jeg da også gerne, hvis det da lige var sådandt der var gratis aviser der hvor jeg bor...
Derfor...Jeg er ikke for fin til at prøve kræfter med hvad som helst...Så hvis der havde været den mulighed her, havde jeg da også taget den.....