snyd med kilometertæller....

snyd med kilometertæller.... Anonym
jeg købte en bil for 2mdr siden privat igennem bilbasen,hvor der stod at den var nysynet og havde kørt 203000km. Da vi køber bilen har han ikke reg.attesten men vi laver papir og han vil sende den da han sælger for sin mor. Efter en måned finder jeg så ud af at bilen skal synes. surt show. nå men han vil hverken det ene eller andet mht at hjælpe så jeg får den så synet. Idag var jeg ved en mekaniker og få monteret alarm og der kommer så en mand hen som i sin tid åbenbart har solgt bilen til ham jeg købte den af. han fortæller at bilen havde kørt 304000km da han solgte den til ham.
er I med???
Nu står jeg så og ikke ved hvad jeg stiller op. den 1.ejer vil gerne være vidne og der er intet der,men jeg har ikke annoncen fra bilbasen mere men politiet kan vist skaffe den,har jeg hørt. Men hvad stiller jeg op?
på forhånd mange hilsner fra den fortvivlede tøs

Retssag Anonym
Hvis ham der siger den har kørt 304.000 km. er 500 % sikker på at det er den bil, ville jeg da helt sikkert lave et retssag ud af det... Det er slet ikke fair for dig. Du køber en bil i god tro, men sælgeren sælger den i ond tro, da han jo godt ved at bilen har kørt mere end det der står.. Du vil helt klart få medhold i den her sag...

Held og lykke med det hele.. Og så må da gerne fortælle hvordan det ender...

Lea

police Anonym
Hejsa.

Hvilken type bil Osv er det ?

Kan du Evt. huske det som stod i overskriften i annoncen fra bilbasen, for jeg kan muligvis finde annoncen til dig hvis jeg får nok info om annoncen. Mvh.

Heidi

vw passat Anonym
hejsa
det er en vw passat stationcar fra 1989. mørkeblå med tonede ruder og soltag. bilen stod til 25.000kr. annoncen var i ca d.21.08-2006, måske en dag frem. det vil virkelig være en stor hjælp hvis du vil prøve at hjælpe med dette. Personen kom fra langå. På forhånd mange tak.

svært at bevise. Anonym
Det lyder som en rigtig træls oplevelse. Men jeg er bange for at det bliver endnu mere kedeligt at begynde på en retsag. Jeg tror at det bliver meget vanskeligt at bevise at han bevidst har fusket med kilometer tallet. Det er ikke ulovligt at ændre eller udskifte instrument bordet. Men hvis du fik en kvitering hvor der står at den var nysynet kunne du måske bruge den til lade handlen gå tilbage eller få et afslag, men jeg er bange for at besværlighederne og omkostningerne ved det her løber op i mere end de 25000 som du gav for bilen. v/h nic

slutseddel!!!!!! dilbert206
Sørg altid for at få lavet en slutseddel, selvom den så er håndskrevet!.
Slutsedlen skal helst være så grundig som mulig, dvs beskrive bilen og bilens udstyr og bilens defekter.
Det er også en god ide at indføje de ting som sælger oplyser (eller postulerer), som måske ikke umiddelbart kan kontrolleres - f.eks: "sælger oplyser at bilen aldrig har været skadet, og ikke har et ekstraordinært stort olieforbrug - dvs under en halv liter pr 10000 km".
Uden er du lost og kan ikke gøre en skid sagt på jævnt jydsk.
Og man skal altid forholde sig til synsdato for en ældre bil - det er utroligt afgørende for prisen.
Du må undskylde at jeg virker så direkte og klog her på bagkant - men sådan forholder det sig altså.
mvh