Socialbedrageri.

Socialbedrageri. mandaabenraa
http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article216226.ece

Socialbedrageri kan koste mange penge og er strafbart , politiet arbejder med disse sager . Man må ikke have formue ( det står på kommunens hjemmeside) . Man må ikke arbejde , samtidig med at man får kontanthjælp.

Man må ikke have småjobs , som for dem med de meget lave satser , kunne give en rimelig tilværelse.

Ingenting må man , og andre mennesker siger så - det er vist en der ikke gider lave noget.

Det er også urimeligt , at dem med de lave satser tvinges til at arbejde (kommunerne) , og dem med de høje satser ikke bliver aktiveret - i flere år.

Men sådan er der så meget , med det kontanthjælps cirkus.

Øhh...? Hanne Severinsen
http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=12&conference=27&posting=721612#721612

Hva' sker der for dig?

vh.
Hanne Severinsen

Lavt udbytte.. M35Kbh
Lidt procentregning viser at Århus kommune er elendig til at spotte de sager som faktisk er socialt bedrageri. Politet tog kun 17% af sagerne i 2004 og 25% af sagerne i 2005. Hertil står der intet om der er faldet dom i nogen af sagerne.

Man kan altså godt vende den om og sige at Århus kommune lægger et unødvendigt stort pres på familier ved at melde dem til politiet, når nu politiet ikke mener der er en sag.

Hvor fedt vil du have det som enlig mor der bliver meldt til politiet fordi du har en kæreste som tit kommer og overnatter, men som ikke har forsøgerpligt og som ikke bidrager til huslejen fordi han har sit eget sted at bo?

Løsningen ligger et helt andet sted... Tilbyd kontanthjælpsmodtagere arbejde!!! Rigtigt arbejde til en rigtig løn!

Hvad sker der for dig jetpost
du lyder som en af dem der bare skal skrive Øhhhh, hver gang den mand han skriver noget. Hvilken del af indlægget er det du ikke forstår, fordi så må vi prøve at pinde det ud for dig....det var dog utroligt at du er med på den hetze vogn

politiet må havet sovet i timen anonym
"der man man da sige politiet har sovet oven på deres egne tjeknings-liste indenfor bedragerrier(socialhjælp),

Fjols Klein
Hvad sker der for dig? Det er da dig og aabenraamand der ikke kan andet end hetze. I danmark må man ikke køre hetz mod andre folkeslag. Man må heller ikke komme med racistiske kommentarer. Dig og dine artsfæller kan ikke andet end fyre nazistisk propaganda af, køre hetz mod folk der ikke er enige med jer i jers afstumpede holdninger. Der er ikke nogen af jer der magter at føre en saglig diskussion med SAGLIGE argumenter. PAs på der ikke er en der poltianmelder dig næste gang du hetzer.

Det har de da ikke tid til Ulla87
Tror de få politifolk vi har her i landet har vigtigere ting at tage sig til end at gå og snuse i folks privatliv. De har ikke engang tid til at tage sig af indbrud og vold.

selv fjols jetpost
link mig til et sted hvor jeg udspreder nazistisk propaganda......klaphat