Socialdemokrater vil IKKe flytte storbede dag

Socialdemokrater vil IKKe flytte storbede dag stop DF
Endnu en "and" plantet af DF og venstre fordi de føler sig presset i disse krisetider og må dreje fokus fra alle deres skandaler:

Men Socialdemokraterne vil hverken flytte eller sløjfe Store Bededag, skriver partiets politiske ordfører, Henrik Sass Larsen.

- Vores helligdage ligger fast, og sådan bliver det fortsat med ved med at være. Hvad folk bruger deres helligdag på, er deres helt egen afgørelse, som ikke er et politisk anliggende.

Han understreger, at Socialdemokraternes kirkeordfører på eget inititativ har ønsket at rejse en debat, men at det ikke er Socialdemokraternes politik.

prøv lige at læse dit eget indlæg igen... træt
Drikker du vand fra en Cheminova boring, eller spiser du svampe....

Først postulerer du at det er en and plantet af DF og venstre, at Socialapparaterne vil flytte Store Bede Dag....
Og så skriver du, at det er Socialidioternes kirkeordfører der har ønsket at rejse en debat... Hvordan synes du selv det hænger sammen med dit første postulat.. tænk sig at være så blæst.. du må da være socialkammerat..

DF popularistisk løgn røde holger
og racisme er de jo kendt for:

http://www.humanisme.dk/hate-speech/index.php

Læs dog selv træt af DF
Socialdemokraterne vil hverken flytte eller sløjfe Store Bededag, skriver partiets politiske ordfører, Henrik Sass Larsen.

- Vores helligdage ligger fast, og sådan bliver det fortsat med ved med at være. Hvad folk bruger deres helligdag på, er deres helt egen afgørelse, som ikke er et politisk anliggende.


Altså en gang til for prins Knud - Socialdemokratiet vil IKKE flytte Stor Bededag!
Er den eingefesen?

Så fyr Jeres ordfører straks mortendreyer
Det er den fælles socialdemokratiske ordfører, som har bragt forslagt på banen.

Se dette klip fra Kristeligt Dagblad:

"
De fleste medlemmer af folkekirken bruger alligevel ikke store bededag til andet end at holde fri og gå i haven og måske spise en enkelt varm hvede. Så hvorfor ikke flytte den særlige danske helligdag, så den passer sammen med datoen for den muslimske afslutning på ramadan-måneden, den såkaldte eid-fest. Det kunne blive en fælles helligdag og fridag for kristne og muslimer, og for den sags skyld kunne jøder og buddhister også bruge den i deres religiøse traditioner.

Det er Socialdemokraternes kirkeordfører, Karen Klint, som er kvinden bag forslaget om en årlig fælles, religiøs bededag. Hun fremsætter det utraditionelle forslag på baggrund af Kristeligt Dagblads oplysninger i lørdags om, at Unicef Danmarks medarbejdere har fri på datoen for eid-festen, så alle muslimer kan fejre dagen sammen med deres børn. Til gengæld skal der arbejdes på Kristi himmelfartsdag.
"

Fordrejninger og løgne Anonym
KIRKE ordfører og ikke fælles ordfører, og hun udtaler sig kun på egne vegne ikke på socialdemokratiets vegne. Kan DF'ere ikke læse?

Men at DF'ere er racister kan jo dokumenteres:

http://www.humanisme.dk/hate-speech/index.php

[;)]

hvad er forskellen eriksen
på Socialdemokrater og Kaos ?? svar: INGEN !!

vi må bare konstatere uld i mund
at vi i socialdemokratiet stadig ikke er til at stole på.. vi siger forskelligt alt efter hvem der spørger.. fuldstændigt som da jeg var statsminister.

Jeg siger tit til Lone... lone... siger jeg... skulle jeg have ladet være med at love at der ikke ville bliver rørt ved efterlønnen.. du ved jo Lone, jeg tabte valget efter.. men Lone svarer som den kloge kvinde hun jo er... Poul siger hun...Poul... jeg havde da gjort det samme.. poul.. du ved jo at alle mennesker ved, at de ikke kan stole på en socialdemokrat.. så hvordan de kan blive så overraskede over at du siger et, og gør noget andet, det forstår jeg heller ikke , poul..

Og kære vælgere, det er det samme der sker her... vi siger et før valget... og gør noget andet efter... den der med at holde holde hvad man lover, den må venstre og anders Fogh Rasmussen godt beholde.. det er slet ikke noget for os...

Lad os så sammen synge et vers af , "når jeg ser en rød klud blafre".. eller hvad er det nu den hedder.... uuuuuuh jeg tror der er mug i cykelhjelmen..

Sjovt eller tragisk? Zet
Når en person,gerne uden tilknytning til politik. udtaler sig negativt om flygtninge/indvandrere er hele højrefløjen, DF især, skyld i det skete og er straks nazister racister osv osv.

Men når et socialakrobatisk folketingsmedlem udtaler sig, er det straks på eget initiativ, og har intet med socialakrobaterne at gøre.

Strange world.

det kunne osse være en festdag for aidsramte Hofnar
og rødbedegartnere så der er mange muligheder

Hvorfor skifter vi ikke bare hvederne ud med Hofnar
Croissanter