Sociale bedragere på ferie?

Sociale bedragere på ferie? stinemark
Jeg synes, det er helt utroligt usmageligt, at regeringen + DF nu vil til at tjekke de mennesker, som vender hjem til Danmark efter skrækkelige oplevelser i Libanon, sådan man kan opdage, om nogle af dem er på understøttelse og ikke har meldt deres rejse til det offentlige.

Så skal man i hvert fald også tjekke alle på understøttelse med danskklingende navne, der tager til Mallorca eller det græske øhav! Dobbeltmoralen længe leve!!!!

selvfølgelig skal de da olding
tjekkes, nå de rejser til Libanon, som de er flygtet fra.
Jeg kalder dem bekvemmeligheds flygtninge.
De skal da forhåbentlig også selv betale hjemtransporten, eller var det ikke bedre at blive der hvor de kalder deres hjem, og så hjælpe deres land.
Hvad er de flygtet fra, og hvorfor????

Det er jo nok længe siden, ik?!? stinemark
At de flygtede, mange har dansk statsborgerskab! Det er princippet i at mistænkeliggøre en gruppe, som i øvrigt i forvejen er traumatiseret.
Hvorfor skal hr og fru Jensen så ikke tjekkes efter en tur til Kos? Det er vel ligeså ulovligt, hvis de er på bistand og ikke har meldt deres tur til det offentlige!

Det gør man sandelig også....... rosalilje
..tager stikprøver på danskfødte danskere, eller hvad jeg nu skal kalde os /dem for ikke komme galt afsted.

Nu er det ikke hverdagskost, at staten tager til Mallorca og henter flere tusinde turister hjem af gangen....vi kan vel godt blive enige om, at der lige netop i Libanon var påfaldende mange danske statsborgere, - det er ret nyt at Libanon er blevet et nyt feriemål - deri ligger den forøgede mistanke tror jeg.....

Er man på overførselsindkomst og ikke fået tilladelse til ferie, så skal man være til rådighed - det syntes jeg er helt forståeligt, og alt andet ville forarge mig, da jeg er medbetaler til foreningnen Danmark

Vh Rosalilje

Tjek alle hvis nogen skal tjekkes jubiii
Ja de ville sgu nok fange mange tusinde etniske danskere hvis alle blev tjekket.

Men kan det være rigtigt at fordi man ikke har et arbejde så må man ikke forlade landet? Er det Østtyskland vi lever i?. Hvorfor må folk på A-kasse rejse men ikke folk på bistand? Kan man i 2006 virkelig nægte arbejdsløse at give deres børn de samme muligheder for ferie som resten af landet? Skulle vi ikke forestille os at være et liberalt land? Minder sgu mere om et forbudsland (det vi altid har moret os over at sverige var, er vi selv blevet...og enda meget værre)

Selvfølgelig skal de tjekkes. mandaabenraa
Det vil sagsbehandlerne ikke , alle andre er de hårde ved med deres " stå til råddighed for arbejdsmarkedet" og " man må ikke have formue" og " tvangsaktivering " uden en overenskomst.

Man kan da ikke bare tage på ferie , fordi der ikke er noget der hedder pligt aktivering ( og hvorfor er der ikke det).

Få kontanthjælp i Danmark , og så holde ferie i et andet land - det er også noget jeg godt vil.

Jeg har lige læst om en berømt person , der fik 30.000,- kr. overført til kontoen hver mdr., og bor i et andet land.

Kommunen og sagsbehandleren er da rent til grin , og burde have en fyreseddel.

Misbrug af offentlige midler.

Social bedrageri , det koster mange penge , og det er noget med at snakke med politiet.

dokumentation tak gris
Hvor tit er det lige at de tjekker folk? Hvornår har du sidst hørt om at de havde tjekekt alt og alle der kom gennem tolden?

Selvfølgelig skal man det stinemark
men det er mere retorikken, der har været omkring det + at man måske lige skulle tage lidt hensyn til, at de har været udsat for nogle grimme oplevelser - måske skulle man lige lade dem komme til sig selv først, før man kommer med sine mistanker?
Desuden har jeg aldrig hørt om, at man tager stikprøver ifht. etniske danskere...Det kan da ikke være i særlig stor grad?
Jeg synes i hvert fald, at det var meget uheldigt, at det var noget af det, man som det første hørte fra DF, da disse mennesker begyndte at vende tilbage til Danmark, der var ikke megen menneskelighed at spore.

Loven siger......... rosalilje
..at du skal stå til rådighed, og hvis man ikke er til rådighed, skal man oplyse derom.

Jeg har altid arbejdet, men blev desværre syg for tre år siden - jeg gik ventede på en operation i næsten et år - jeg måtte ikke forlade landet fordi jeg modtog sygedagpenge, - måtte bare vente på det blev min tur til en seng på Rigshospitalet.

Det måtte jeg leve med, selvom det var surt show, men jeg tænkte ikke tanken at blæse på loven, jeg levede af dine og andre skatteyderes penge, så har man vel bare at sige tak ...eller er jeg bare en håbløs gammeldags og overlydeig statsborger ?

Vh Rosalilje

Det handler om stinemark
at man skal stå til rådighed for arbejdsmarkedet, man må godt tage på ferie, men man skal melde det og får så en mindre sats i sin understøttelse eller noget i den stil.

Mistænkeliggør DF Hr. Svendsen
Link: http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=6;conference=73;posting=716716

I 1992........ rosalilje
..blev en af mine venner hils velkommen hjem i Lufthavnen..hun var på bistand og skulle være i landet, men jeg husker hvilken myndighed det var, som tog imod hende og fire andre:) - hun skulle tilbagebetale en måneds bistand, det var både ret og rimeligt - tænk det syntes hun også selv det var !

Vh Rosalilje

Bliver du tjekket? f.eks. Tarzan
Bliver du tjekket, når du er i Tyskland og hente billige øl?

Du er jo selv på kontanthjælp. Ved du så ikke, at du ikke må forlade landet?

At blive forarget. mandaabenraa
Kontanthjælp. Dobbelt statsborgerskab - det har været i fjernsynet. Bor altså i to lande. Man må ikke have formue - formue er en bil , hus , sommerhus OG LIGNENDE ( står der i " hvad siger loven"). Kontantbeløb er - par 20.000,- kr., singler 10.000,-kr.

Og hvordan behandler de alle andre mennesker med deres tvangs arbejde , og deres meget lave satser. (LA. bladet , nr.31. side 16.- det blad kan man se på biblioteket).

Et kontanthjælps cirkus.

????? mandaabenraa
Så dum må man ikke være , en tur til Tyskland efter øl?????

Jeg har et arbejde , og det har jeg haft i 7 år nu.

Jeg har flere gange været på kontanthjælp " sociale begivenheder". Som single på den meget lave sats og arbejdstvang.

Det er da godt for dig , at du ikke er på kontanthjælp.

flødebolle ole63
rejs hjem og bliv der hvis du ikke kan lide det DANSKE system

Det bedste er at rette sig efter loven. mandaabenraa
Socialbedrageri kan koste mange penge , at tilbage betale det man har fået....og politi anmeldelse.

Hvor skal jeg rejse hen? stinemark
Jeg er sådan set født og opvokset i Danmark, selvom det sådan set ikke rager dig.
Men måske skulle du spise lidt færre flødeboller, så kunne det være du ville blive lidt bedre tilfreds med dig selv, og dermed en lidt venligere person!

Alle bliver jo ikke tjekket Hr. Svendsen
Folk bliver kun anmeldt til deres kommune, hvis paspolitiet har en mistanke.

Det kræver så; 1) at der er noget paspoliti, 2) at paspoliti ikke travlt med noget, der er vigtigere, 3) at paspolitiet har en mistanke og 4) at sagen ikke drukner i kommunens bureaukrati, så kommunen rent faktisk får fulgt på sagen.

Hvor tit tro du så, at det sker?

Jeg synes Jippi
du skulle lukke hareskåret - BLØDNING!!!

HVOR ER PROBLEMET ? Elefantastisk
Hvis alle har sit på det rene.
Så er der vel ikke mere at komme efter, dem der ikke har rent mel i posen må straffes. det var "bare" et sort uheld at der udbrød krig mens de var "i hjemlandet" som danske statsborgere.

hvor er problemet knightonranden
Loven er til for overholdes så forstå ikke lige din forbavselse.

forstår ikke helt knightonranden
Lovgivning er sat efter nogle bestemte normer og den skal da overholdes af ALLe uanset.

ved du hvad knightonranden
Der er ikke ret mange dansker der er på bistand der tager ud på ferie det må være på din regning!
venligt hilsen

helt iorden kikio
jeg synes at det er helt iorden at de laver det tjek for en del år siden døde et familiemedlem som boede i sverige men jeg kunne ikke få lov til at rejse til malmø af kommenen så det var da på tide at de tjekker det

som rosalilje på sygedagpenge Nielsen og søn
som heller ikke måtte tage væk og som overholdt loven.
Alle danske som ikke danske har samme love basta.

Socialbedragere skal bare knaldes, anonym.
Selvfølgelig skal alle kommuner undersøge om disse såkaldte danskere der kan rejse på ferie i deres hjemland,får bistandshjælp i deres kommune.
Disse *danskere*har deres egne love,og bare skider på det danske system.Enhver der modtager bistand af disse*danskere*skal bare knaldes for bedrageri,og herefter udvises af landet,hjem til Libanon med dem.Håber alle kommuner vil kuglegrave i dette rådent system som det er.

Usmageligt !. Anonym
Ikke at kontrtolere de mange fra Libanon, men at så mange "5000" personer, hvoraf man må formode at de fleste af disse har fået Dansk statsborgerskab, på grund af de ikke kunne være i deres hjemland fordi de var forfulgt, af den ene eller den anden grund.... og så pludselig når statsborgerskabet er i hus, så er problemerne, og forfølgelsen, pist væk, og så afsted til hjemlandet...... jo, det er forargeligt!.

Mærkeligt Bubbelup
Langt de fleste, der udtaler sig om indvandreres ferierejser er imod dette.

Mærkeligt er det så alligevel, at det til stadighed tolereres af myndighederne, som er valgt på demokratisk vis. Praksis er vel så, at der må være et flertal, som accepterer det ... det store tavse flertal.

Enten er det ikke populært at tale for det (trods de er i flertal), eller også kan de ikke finde nogle gode argumenter for deres synspunkter.

Eller også er det blot fordi, at modstanderne mener, at de har stor opbakning om deres holdninger, da en del andre allerede har bakket dem op i det.

Sådan er der så meget!

politisk set Oslofinn
Så er der ingen det rigtig tør sige hvad de tænker, og langt mindre gøre hvad de ønsker.
Det er ikke pænt at stille krav til de fremmede, der bliver set med strenge øjne fra den øvrige verden.Og danmark vil gerne være åhh så flike og tolerante om ikke for andet så for vores omdømmes skyld.
Hvis der forlanges noget af de fremmede, så skriger de bare "RASISTER MAN" på perkerdansk

hvis man kan kaq
rejse på ferie til det land, man har fået flygtninge status fra, synes virkelig der er noget der er noget der bør undersøges

Hvorfor syntes du ikke, anonym nr...
at modtagere af fællesskabets midler skal bidrage det de kan?
Efter hvad jeg forstår, så består deres bidrag i at stå til rådighed for arbejdsmarkedet, og det kan de altså ikke hvis man feriere i Palæstina, Libyen, Pakistan eller Solalia!

Men de kan nu engang ikke stå til rådighed for arbejdsmarkedet, samtidig med man ferierer i hjemlandene.

Det kunne da lige passe andet filtut
Alle de skide samfundsnassere af anden etnisk herkomst skal tjekkes i hoved og røv, og er der noget pjat, er det ud af landet omgående. de burde sgu også have et regning for hjemtransport fra libanon.
Filtut