Socialistiske ballademagere.

Socialistiske ballademagere. kaminsky
Vil have mere velfærd og flere penge, men er det fair, når regeringen giver 50 millarder til velfærdsreformen. De offentlig anattte vil have 10% mere i løn, hvilket ikke sker.

En sosu assistent tjener 20.000 kr, en overlæge bijobber for i snit for 975.000kr. og folk siger vort samfund er lige!

I USA tjener direktøren anonym
i gennemsnit ca. 10mio dollars, mens den alm. arbejder må nøjdes med ca. 30.000 dollars om året.
Omregninget med dages dollarkurs på 5,25kr/$ bliver det 52mio kr / 160.000kr. Da US ligger i toppen med BNP pr indbygger siger det vist noget om uligheden.

http://www.cbc.ca/money/story/2007/08/29/exec-pay.html
http://www.anotherperspective.org/advoc311.html

skattelettelse dr.bob
Regeringens skatteplan er en blankocheck til de højtlønnede danskere, mens folk på overførselsindkomster bliver ladt i stikken. Det mener Socialdemokraterne, der fastholder deres politiske strategi frem mod næste folketingsvalg: Danskerne skal vælge mellem mere velfærd eller skattelettelser."

Historien nedenfor sætter udtalelsen i perspektiv:

"Her er historien om ti personer, der hver dag går ud på restaurant og spiser middag sammen. Den fælles regning på restauranten ender hver dag på 1.000 kroner, og de ti deler den op på nogenlunde samme måde, som vi betaler skatter her i landet.
De første fire - de fattigste - skal derfor ikke betale noget. Den femte skal betale 10 kroner, den sjette 30 kroner, den syvende 70 kroner, den ottende 120 kroner og den niende 180 kroner. Den tiende, den rigeste af dem, skal betale 590 kroner.

Rod med rabatten:
Sådan spiser de sammen hver dag, og alle er de glade for den måde, de deler regningen på. Lige ind til restauratøren pludselig giver dem rabat.

»Eftersom I er så gode kunder,« siger han, »giver jeg jer 200 kroner i rabat på jeres middage.« En middag for ti personer koster derefter 800 kroner.

Gruppen vil stadig betale regningen på samme måde, som vi betaler skatter her i landet. Så de første fire bliver ikke påvirket: De skal stadig ikke betale.

Men hvad med de seks andre - dem som betaler - hvad skal de gøre? Hvordan skal de fordele rabatten på 200 kroner, så alle får en lige del? Og nu skal man holde ørene stive:

De finder ud af, at 200 kroner divideret med seks bliver til 33,33 kroner. Hvis de trækker det beløb fra hver persons andel, skal den femte og sjette person have penge for at spise.

Restauratøren foreslår, at det mest rimelige vil være at reducere hver person regning omtrent jævnt, og han sætter sig til at regne på, hvad hver person skal betale.

Resultatet bliver, at også den femte person kan spise gratis, den sjette skal betale 20 kroner, den syvende 50 kroner, den ottende 90 kroner, den niende 120 kroner. Den tiende skal betale 520 kroner i stedet for de 590.

Alle seks personer får en lavere pris end tidligere, og de fire første kan fortsat spise gratis.

Men så er det, at én i selskabet begynder at sammenligne, hvad de hver især har sparet. De står uden får restauranten.

»Jeg fik kun 10 kroner af de 200 kroner,« begynder den sjette person og peger på den tiende. »Men du tjente 70.«
»Præcis,« siger den femte person. »Jeg sparede også bare en 10´er. Det er uretfærdigt, at han fik syv gange mere end mig!«
»Det er sandt,« råber den syvende person. »Hvorfor skal han have 70 kroner, når jeg kun fik 20? De rige skal altid have det bedre!!!«
»Hør et øjeblik,« forsøger de fire første. »Vi fik jo overhovedet ingenting. Det her system udnytter de fattige.«
De ni personer omringer den tiende og giver ham tæsk.

Næste aften kommer han slet ikke til middagen, men de ni andre sætter sig til bordet og spiser uden at vente på den tiende. Da regningen kommer, opdager de noget.
Der mangler 520 kroner..."

Din overskrift Demokrat1
er mere rigtig, end du selv tror (du mener det sikkert ironisk):

http://www.bt.dk/article/20071002/politik/71002053/

Godt, at vi har en statsminister, der som modsætning til demonstranternes intolerante menneskesyn vil kæmpe for demokratiske værdier:

http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/article343678.ece

det er vist ikke kun radikalisering inden for islamisme, men også inden blandt socialistiske ballademagere, der er et problem. Hvordan fanden mener I, at I kan tillade jer at angribe og true lederen for Danmarks tredjestørste parti? Er I i egne øjne et eller andet specielt udvalgt socialistisk herrefolk, mens alle andre mennesker er uønskede individer uden rettigheder til at have en mening og gå frit på gaden?

Fuck socialistiske ballademagere og andre intolerante egoister. Forza demokratiet og respekt for de, der er anderledes end socialisternes egen konformitet.

Hvad fanden .. kaminsky
Ævler du om?

Der var nogle rodvad
demonstranter der hældte konfetti over hans idol, Pia.

Hvorfor har du så evig Miss Mulle
ondt af, at mennesker med lange uddannelser tjener mere end uuddannede?

Hvorfor bliver du ved med dine beton kommunistiske ideer?

Een ting er, at personalet indenfor plejeområderne burde have mere i løn - men at sammenligne det med en overlæge eller en direktør er ikke alene dumt, men en hån mod dem, der har taget de lange uddannelser.

Uddannelse Anonym
En sosu ASSISTENT tjener tæt på 30.000 om månedend. Min veninder er sosu assistent, og klarer sig fint.

Når det så er sagt: Overlægen arbejder formentlig også en del mere end 37 timer om ugen (kender faktisk et par stykker) og i betragtning af hans uddannelse og ansvar, så er det vel rimeligt at han tjener en del mere.

Og hvad har hans bijob-indkomst så i øvrigt at gøre i en sammen ligning med en fast indkomst hos en sosu assistent? Har du styr på hvad en overlæge tjener som fast løn på et af de danske sygehuse?

Og sidst men ikke mindst: Udbud og efterspørgsel. Der mangler læger, derfor kan de bijobbe til den formidable hyre.

Mangler der sosu assistenter? Åh ja forresten det gør der, og hvad gør de så? De tager detidsjob på de offentlige sygehuyse, og bijobber som vikarer til min. den dobbelte løn.

Men hvorfor i alverden skulle en sosu assistent havde det samme i løn som en kirurg? Jeg mener bestemt at ansvaret for at skære i mig, er en del større end tørre mig i røven. Og intellektetet er der nok også forskel på. Måske er det også derfor, at så få bliver overlæger og så mange bliver sosu assistenter.

Var der ellers noget du ikke lige havde fattet?

Jeg synes bare det er underligt at kaminsky
Person der har læst til læge betalt af staten, kan tjene millioner mens andre med nødvendige jobs for samfundet får 250000.

Man må ikke lyve! kaminsky
En sosu tjener ikke 30.000 kr i snit men ca. 20.000. Var der ellers noget du ikke havde fattet?

Altså er det ifølge din argumentation Miss Mulle
et unødvendigt og unyttigt job, at være læge.

MHM ................

En sosu-assistents løn Nursen
er dels afhængig af anciennitet, dels antallet af vagter om måneden og dels om pågældende arbejder dag, aften, nat eller skiftende vagter.

Min veninde der er sosu assistent tjener mere end 30.000 om måneden før skat, da hun som anført af en anden arbejder 28 timer om ugen for sin faste arbejdsplads og resten af tiden arbejder hun som vikar.
Det er godt nok heller ikke til den dobbelte løn som vikar, men så meget mere at det kan ikke betale sig for hende at komme ind på sit faste job på mistet fridag.

Nej. kaminsky
Men andre jobs er da også vigtige!

Muligt at nogen tjener... kaminsky
30.000 kr Jeg taler om gennemsnit uden pension og ferie.

løn himo
Hæv lønnen for dem som spiser "gratis" så er de også istand til at betale hver sit - det er da mere værdigt :-)