Socialrådgiver - Løn???

Socialrådgiver - Løn??? Anonym
Er der nogle der ved hvad en socialrådgiver får i løn? Jeg er optaget på uddannelsen til feb. og så ville det jo være rart at vide lidt om start lønnen.
Tak [:)]

Et eller andet sted her imentet
http://www.socialrdg.dk/index.dsp
Gå ind under "Løn og job", så er det der et sted ... vidst nok her:
http://www.socialrdg.dk/index.dsp?area=2008
... men har ikke en office-pakke installeret i øjeblikket, så kan ikke åbne dokumentet :)

For lidt. insider viden
Du får alt for lidt i løn!!!

Bare tænk på alle de mennesker du røvrender for at følge VKO's politik, så er du glad for en bodyguard på jobbet, men hvad så når du kommer hjem?

Tro mig: Jeg kender flere der indenfor det seneste helt har opgivet socialrådgiver jobs og straks søgt ud i noget andet.

Det er sgu' for farligt![:*(]

og så alligevel ikke helt DSH-K2006
Socialrådgiver er sgu mange ting i dag.
ikke alt er hvad nogle tror, heh.

men en startløn for SR vil ligge på ca. 25,000 - 27,000 Brutto

god fornøjelse med studiet

løn anonym
det er meget forskelligt hvad en rådgiver får i løn, det kommer an på hvor i landet hun er ansat og hvilken område hun arbejder ind for( altså om det er på en job forvaltning eller om hun er familierådgiver) .. men typisk så er det mellem 23.000 -25.000kr før skat .. (altså startsløn)

vedr. løn kjxdjkz
Start lønen for en socialrådgiver ligger på ml.24-25.000 kr

kanon holdning du har lotte12345
er langt fra ening med dig i at VKO ødelægger alt for mennesker og socialrådgivere. er selv socialrådgiver dog ikke af den røde skole, men derfor kan man godt have et humanistisk menneskesyn. Du er da velkommen til at nævne nogle konkrete eksempler. Spørgsmålet er bare er det nu så rosen rødt med eks. socialdemokraterne ved magten. Jeg har helt ærligt min tvivl når skatterne kommer til at stige og arbejdsløsheden automatisk følger med så en direkte konsekvens heraf. Ja man kan roligt sig at de vil få endnu mere travlt på AF. Hvad laver du forresten selv siden du har sådan er bred viden om faget.

HMM? socialrådgiveren
Det kan undre mig at du, som uddannet socialrådgiver(?), mener at der stadig er noget der hedder AF. Arbejdsformidlingens funktioner bestrides siden kommunalreformen, af kommunernes jobcentre. Så vedr. viden om faget, kunne man godt betvivle at kommentatoren selv er uddannet?
Derudover kan den stigende abbejdsløshed vi oplever vist ikke tilskrives socialdemokraterne som ikke er i regering for tiden. Så mon ikke der er andre parametre på spil når vi taler om direkte konsekvenser af noget. Mon ikke man med god vilje kunne henregne en del af arbejdsløsheden under den verdensomspændende krise, som nok havde ramt lige hårdt uanset hvem der er i regering..
Med venlig hilsen [:)]