SOL debatten er stendød

SOL debatten er stendød Smagsdommeren
Nu har jeg i en tid studeret trafikken på SOL-debatten, og er kommet frem til følgende konklussion:

Det er de samme emner der går igen og igen, kun varieret af nye overskrifter.

Disse emner er følgende:
* Integrationsdebat, hvor alle fremmede er ubegrundet uvelkomne.
* Kønskamp, hvor kvinder og mænd hader hinanden.
* Hetz imod rygere
* Æh bæh, du er dum
* Og indlæg af mere eller mindre karakter af kedsomhed.

Hvad med at den enkelte debatør tænker lidt dybere, før de skriver et indlæg?

Utilfreds piglet45
Hvis du er så utilfreds med de indlæg der er, hvad med at komme med noget "dybt" selv. Du kan være helt sikker på de samme "dybe" svar som altid.

Nej, det er jo det der er problemet Smagsdommeren
M 47 skrev igår et indlæg om stort set samme budskab som mit, nemlig at hjøne debatten. Men den blev sjoflet ned, så man sidder tilbage og spekulerer på, om M47 fik honoreret sine bestræbelser på en debat om netop emnet debat med indhold og meningsudveksling. Vær dog lidt selvransagende

Desværre piglet45
Jeg har desværre ikke set M47´s indlæg, men jeg kan glæde dig med at han har gang i et nyt indlæg med åbenbar indsigt i Dansk politik. Måske kan du få noget ud af det istedet for. 8-)

Jamen.. melcor
Er det ikke det Smagsdommeren gør? Han/hun vil ha' noget andet end de samme 4 kategorier hele tiden, og vælger at tage det op. Det er da rigtigt at gøre det på den måde.

Smagsdommeren: Du har fuldstændig ret! Vi er et par stykker, som prøver at lave noget mere variation, ved at snakke musik. Vi forsøger at få alle med, fra alle genre af musikken, og hører alles mening. Point: Du er ikke alene!

hm. selvkrævende individ.d.16/9.04
det vil jeg godt give dig ret i, der er ret mange med de mest (mærkværdige emner).

såsom:
fremmed reglion

social belønnet folk

utroskaber...da det er yderst (KLAMT),at høre om hver eneste gang man hopper på webben...

sex historier..tjah,man skal sgu´være "heldig" hvis man virkelig kan få en (spiller samtidig man glor på webben) DU!.

denne her om de (kongelige fratrædelse af royals fenemirier)..er rent faktisk osse blevet til en meget seriøst virksomhed.

-der var osse om (BABYER I NY KLÆDTE KLÆDER)!?..OSV.

det ville være rart ,at høre om noget nyt end ..noget som havner på hverdagsbordet¨!.der mener andrer emner som er vær´at blive klog på.:)

Hvad Yvettepigen
mener du egentlig?

wiliam hung buster von and
glemmer i altid i musikdebatten.

Godt råd til dig... sanessa
Smut ind under musikdebatten under Popmusik = Satans Kul? http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=10&conference=123&posting=66168

Musik er livsnødvendigt: http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=10&conference=123&posting=65989
eller

Popmusik er skadeligt: http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=10&conference=123&posting=61011

....og beskriv hvad William Hung gør for dig.

Personligt falder mine tæer af hver eneste gang jeg hører ham, men det var vist også oprindeligt meningen, indtil han fandt ud af at det gav kroner i kassen at synge så folk blev momentvis handicappede...fuldstændig ubegribeligt...det vil jeg meget gerne vide mere om...

SKRIIIG! melcor
Jeg ved godt jeg sagde vi ville have flere ind i debatten, men lige ham/hende der, er for meget. Han/hun skriver intet godt, intet fornuftigt, kun useriøst pis, som ikke giver nogen mening. Jeg tror kun det vil ødelægge debatten, hvis han/hun begynder at spamme om William Hung overalt..

Man kan så håbe på, at der kommer bare en lille smule fornuft ud af det. Det ville til gengæld værre rart, men jeg tvivler stærkt.. desværre.

hvorfor? buster von and
skal du altid brokke dig over andres musiksmag william hung er fed, men det kan dit døve øre ikke høre.

læs og.. læs melcor
Hvis du nu læser, hvad jeg skriver, så brokker jeg mig ikke over andres musiksmag.. jeg brokker mig over dine tidligere indlæg. Jeg skriver faktisk mange stedder, at jeg gerne vil hører folks mening om deres musik smag, hvad det gør ved dem. Du skriver ikke andet en: "William Hung er bare så fed". Det kan man ikke bruge til noget, og når du så skriver det 40 andre stedder, så kaldes det spam. Når du så også ligger useriøse indlæg ind, om at du har hørt at William Hung skal være den nye James Bond eller hvad fanden det nu var, bare for at få folk til at gå ind på hans side, så bliver du endnu mere latterlig.

Og lige til din opfattelse, så rakker jeg kun ned på dig i det her indlæg. Hverken musik smag, eller sågar Willian Hung selv.

læs og.. læs buster von and
Уважаемые посетители нашего сайта!
Мы ищем спонсора.
К сожалению, в настоящее время мы не имеем возможности для оказания бесплатных психологических консультаций для Вас, как это было с момента создания сайта, поэтому сейчас он функционирует исключительно как информационный. Создатели и сотрудники нашей службы с благодарностью рассмотрят все возможные предложения о финансовой поддержке сайта.
info@talant.spb.rumen jeg kan ikke dit sprog, dumrian, så tag og lyt til william hung end til peter belli!

Han kan ingenting sanessa
William Hung altså...han synger præcis med en musikalitet omkring 0-punktet.

Og Talant skriver sgu da hvad han mener og begrunder det endda...hvorfor er det lige du kan lide den talentløse klaphat til William Hung? Hvad er det han giver dig? Hvis du har en så gennemført dårlig smag, slår det så også igennem andre sider af dit liv? Spiser lakrids og røget laks feks. eller hvorfor kan du lide det lortemusik?

Og hvis du ikke kan beskrive hvad det musik gør ved dig, så tror jeg bare at du siger det for at forurene forummet....også kaldet SPAM!!!!!

what the f*ck? melcor
Jeg kunne virkelig godt tænke mig at lære russisk.. seriøst.. men jeg forstår det altså ikke endnu :/

Og jo, du kan jo mit sprog.. du skriver det jo hele tiden i dine latterlige indlæg.

og jeg lytter IKKE til Peter Belli, hvis det var det du mente!

Translation! melcor
Det russiske oversat til engelsk..

>
> Dear visitors of our site!
> We search for the sponsor.
> Unfortunately, now we have no opportunity for rendering
> free-of-charge psychological consultations for you as it
> was from the moment of creation of a site, therefore now
> it functions exclusively as information. Founders and
> employees of our service with gratitude will consider
> all possible offers on financial support of a site.
>

hvad har det med mig at gøre?

spam ha ha buster von and
william hung elsker dåsekød ligesom mig.

I LOVE HIM!!!


ha ha ha

en af dine fans på nettet? buster von and
har lige skruet helt op for william hung, ÅHHHH han gør mig våd et vist sted!

Han er nok syg sanessa
DET der...hold da kæft...tænk at bruge sin tid på det. Han elsker dig nok Talant eller også er han ganske alvorligt syg, du må vise hensyn....

Ok min fejl sanessa
du er en hun! Damned! troede ikke de kunne synke så dybt!

Tilsyneladende har du ret sanessa
SOL-debatten som debat er sgu ved at nå lavmålet....synd det var ellers et godt koncept

jo jeg er syg buster von and
med william hung.

præcis melcor
sådanne nogle dumme meningsløse og hjerneforladte indlæg, var jeg bange for ville komme til at dominere de gode debatter.. Alt sammen takke været dig, og din kvalmende liderlighed til William Hung, hvem fanden han så end er..

Fight! melcor
Lad os kæmpe for flere gode musik debatter. Det er efter min mening, nogle af de bedste der har været her i et godt stykke tid. Som du selv skrev, så virker det som om, at det samler flere folk, end det splitter dem ad. Der er endnu ikke så mange som er hoppet med på vognen, men bliver vi ved med at have musik-debatterne åbne, kommer der jo nok flere folk til.

Og det gælder ikke kun musik, med hvad som helst, som ikke allerede dominere SOL (invandrer politik, religion og alle de andre kendte emner..).

jeg for helt lyst til at hører 'ManOwaR - Fighting The World' :P

Go on! sanessa
Du har ret, Talant, fedt nummer, kør det bare! :o)

...det betyder enormt meget, at få andre menneskers syn på sagerne ud fra en ærlig nysgerighed, og da der er møgmeget forskel på kvaliteten af indlæggene, er det langt fra altid man får svar man kan bruge til noget. Men hvorfor bruger folk tid på at skrive noget, der ikke har indhold...får de mere indhold i deres liv af det?

Alle de indlæg som er præget af sladder, intriger, racisme m.m. de udtrykker ikke holdninger som er særlig velfunderede. De, der er det, er som regel skrevet med en åbenhed overfor andres synspunkter, og så kan man holde ud at være til stede i det, også selvom man ikke er enig. Det kunne tyde på, at folk har et meget stort behov for at skændes og lægge sig hadefuldt ud med hinanden...måske man skulle spørge ud i forummet hvad debat egentlig betyder, hvad det skal bruges til, og hvorfor der er så mange indlæg hver dag...og det er bare her på SOL-debatten. Der er debatter allevegne...folk går virkelig til den, hvad er mon meningen?

william hung buster von and
er den bedste.

hvem han er? buster von and
nej for du er for dum til at vide hvad god musik er!

er det dejligt? buster von and
at slikke røv på hinanden?

Hvem er du? sanessa
Hvorfor siger du så meget vrøvl? Hvorfor vil du ikke være ved hvem du er? Hvad vil du opnå med det der?

Tror du, du kan finde ud af, bare at svare fornuftigt på det ene af de spørsmålene? (overskriften er også et spørgsmål til din orientering).

Ved jeg ikke.. sanessa
har ikke prøvet det. Hvorfor vil du vide det?

Musik og intelligens sanessa
Hvis musik har noget at gøre med ens intelligenskvotient, så må du gerne gøre rede for, hvordan det hænger sammen, at du ikke kan gøre rede for, at kunne lide musik eller mangel på det (kopinumre og manglende musikalitet) som William Hung står for.

Og i øvrigt er det kun forbeholdt de mennesker med en høj intelligenskvotient at kunne lide musik? Prøv at gøre rede for sammenhængen. Når du har så høj en IQ som du jo må have så kan du godt klare det. Kom nu.

debatten er stendød! buster von and
nej det er den jo ikke siden i gider bruge jeres tid på at besvare tåbelige indlæg?
det var en lille test af jer fjolser, Halfevil333 og Talant, tænk jer om, ignorere indlæg som dem jeg har lavet.

Nu vrøvler du for alvor altså sanessa
Det der du foretog der kaldes en taktisk undvigemanøvre

Og hvis det der pladder var for at teste om debatten er stendød så er du ikke særlig god til at researche...for hvis du kigger dig omkring især under musikdebatten, så vil du finde rigtig mange sriøse indlæg, hvor folk giver udtryk for deres holdninger.

Og vi forsøgte faktisk at få en seriøs holdning ud af dig...men du vil ikke svare...

Prøv en gang at lav en profil på dig selv, fortæl hvem du er og hvad du står for, hvad der interesserer dig...invitér folk til noget...Ellers tror jeg ikke på dig!

Det er jo folk som dig der ødelægger det for folk som os! Kom igen...jeg kan lide det!!!!!

fuldstændig enig peters baby
Denne SOL-debat er nærmest for pattebørn og teenagere der for enhver pris vil have deres budskab eller hvad man kalder, det ud på skrift; disse sider her har egentlig ingen berigtigelse og er kun for tåber. Jeg er gået ind her for at se hvor tåbelige mennesker (....) er og det har jeg nu fået bekræftiget - i den grad !

Debat parsec
Denne debat startede med følgende påstand:
SOL debatten er stendød

Det er der faktisk kommet en ret god debat ud af 8)