SOL gør mig deprimeret!

SOL gør mig deprimeret! Ceejay
Jeg har efterhånden læst mange indlæg her inde på sol, og det har gjort, at jeg har mistet håbet fuldstændigt! Findes der virkelig ikke ægte kærlighed længere? Jeg synes, der er så mange, som er hinanden utro, og jeg fatter det bare ikke! Hvordan kan man få sig selv til at gøre sådan noget?! Og nogle af dem har ikke engang dårlig samvittighed!!!
Hele mit liv er nærmest baseret på kærlighed, og hvis kærligheden er ved at forsvinde, så ved jeg ikke, hvad jeg skal gøre af mig selv! Kan man virkelig ikke blive gift uden at blive skilt længere?[:*(]

hør her dittemarie
Hej søde (for det er du)
Du skal huske at SOL ofte bliver brugt af folk i krise, alle solskinshistorierne havner jo ikke på sol.
Selvfølgelig findes kærlighed.
Du må aldrig frygte.
Knus

Selvfølgelig kan man det aliasen ilp
Jeg er forresten en af dem der elsker ham jeg er gift med og han mig.
Utroskab er vi forskånet for.
Vi har begge to samme moral om det.

Det er stadig kun halvdelen der bliver ramt af det, og jeg har en fornemmelse at det tit er de samme der bliver ramt.

Så du skal finde en med samme indstilling til forhold, så øger du chancerne.

Og det er jo rigtig hvad der blev skrevet ovenover, du ser kriserne her i fuldt flor.
Det er jo ikke så slemt ude i virkeligheden, i hvertfald ikke i min tilværelse.

Og jeg kender ingen der er blevet skilt på grund af utroskab, gør du ?

man hører vel egentlig biker4ever ilp
mest om de mislykkede forhold,når folk og det håber jeg sandelig er de fleste,lever lykkeligt hører man ikke så ofte historierne,det klart ulykkelige mennesker er dem der skriver mest for at enten blive bekræftiget at de har ret i et eller andet,eller ønskes nogle input fra nogle folk som de i bund og grund ikke kender.

Personligt fatter jeg heller ikke så mange er deres samlever utro;men håber og tror dog det de få der er det,ville aldrig selv indlede mig i et utroskab,hvis kærligheden til partneren ophører og man tænder på andre,må det være tid til at rykke teltet op og komme videre,det andet synes jeg er noget svineri,for at sige det mildt.

Måske er jeg den lykkeligste single på Sol;men man hører og læser ikke ret mange der er lykkelige når de er singler.

Skriver dagligt med en kvinde fra Australien,vi hygger os og har det skide skægt når vi er online sammen,snakker også i mobilen med hende eller sender sms'er,det har så kørt 2 år indtil nu på den måde,planen er så vi skal mødes i det rigtige liv og se hvad det kan indebære for vores skæbner,det vil så tage noget tid inden det kan realiseres.

Hmm biker ernst_kolding
du får ikke æren af at være den lykkeligste single her på SOL.

Jeg er også lykkelig single, har været gift 2 gange, begge gange endte med skilsmisse, men det gør mig da ikke ulykkelig, livet som single er at foretrække, frem for at leve i et nedslidt parforhold.

Og ja, her på sol ser man mest indlæg fra folk som er i dyb krise på den ene eller den anden måde, det ses tydeligt af det der skrives og mange indlæg er et desperat råb om bare lidt opmærksomhed i deres ensomme liv.

Med lykkelig singlehilsen

Ernst

For bare to år siden var jeg også uforstående mht. utroskab. herete
Hvis jeg ikke også (som mange herinde) ligefrem fordømte det!!!

Så var klikket ind på sol for en to tre år siden (var dog aldrig på debatten før, da den ikke havde min interesse overhovedet)og havde set dit indlæg, så kunne jeg jo have svaret dig beroligende med, at man sagtens kan have et lykkeligt ægteskab i 17 år helt uden utroskab!

For sådan så mit liv ud dengang såmænd.[;)]

Men selvom du vil satse på kærligheden (gør det - det gør jeg ) så husk nu lige først at finde kærligheden i dig selv, så kræver du nemlig mindre af andre og behøver ikke fundamentalistens krykker for ast blive overbevist om hvad der er sandt for dig. Så vil du ha` rigdom nok i dig selv til at forstå livets mange nuancer. Og du vil kunne rumme andre menneskers livsform, uden at behøve at fordømme den blot fordi den ikke harmonerer med dine egne idealer..

Kærligheden er det vigtigste i livet - og ikke kun for kvinder også for mænd. Det er igennem kærligheden, vi udvikler os og bliver "fyldt op" med energi og kan erkende livets mening. Og her taler jeg slet ikke om sex specielt. For sex er jo blot er et af mange andre udtryksmidler, hvor man viser, man elsker hinanden.

Så op med humøret og skab dig det liv, du selv vil. Det er helt op til dig selv!

Pusser - der ønsker du må finde en kærlighed der gør dig lykkelig og tryg [f][l][f]

Op med humøret - disse debatter er for folk i krise... herete
Een gang til: Du kan ikke ud fra disse soldebatter tegne et billed af hvordan livet ser ud. Dette er mere "thats also life" - så¨tag den derfra!

Husk lige på at alle vi, der deltager herinde har (tror uden undtagelse alle faktisk har eller har haft)problemer i privatlivet - på den ene eller anden måde. Du læser jo også med, måske fordi du har en drøm, som du frygter ikke er mulig at få opfyldt?

Men basèr nu ikke dit liv på frygt - eller på virkelighedsfjerne drømme!

Forsøg i stedet at finde et stabilt sted i DIG SELV fremfor udenfor dig selv. Et kærligt sted, som altid vil være der for dig uanset hvad - her vil du også kunne mødes med din evt. soulmate..håber det da for dig. Men du skal ikke basere dit liv på ydre faktorer, som i sagens natur er ubekendte, og højst foranderlige i en verden som vores.

Ja kærligheden findes, og den kan holde livet ud. Den kærlighed der er mellem min mand og mig er uniq og har holdt, idet ingen ydre faktorer kan ændre på den grundfølelse, vi har som hinandens soulmates. Denne urørlighedszone så at sige er simpelthen ikke mulig for andre at intimidere. Det har vi ofte talt om i kriser - at selvom vi også har store problemer med at få vores fællesskab til at fungere (så BEGGE føler sig lige...)så er der alligevel en dyb og grundlæggende kærlighed/forståelse os imellem. Et "sted" hvor kun vi findes, og hvor vi meget hurtigt kan finde hinanden UANSET HVAD! Som en hule vi kryber ind i [f][l][f] når livet bliver for kompliceret og her finder vi altid hurtigt hinanden - selv efter et voldsomt skænderi.

Kærligheden er også denne grundfølelse, at kunne være sammen med et andet menneske lige præcis som den person man nu ER. Det er "noget" som nogle mennesker oplever med kun et menneske, og som er umuligt at forklare. Man er vel lavet af det samme stof.

Så op med humøret - kærligheden findes også selvom den ikke altid lige ligner det maleri, som du har malet for dit indre blik...

Pusser

Du skal ikke blive deprimeret cybertroll
Flere af indlæggene med utroskab/politik og kærlighed er jeg mester for.
Det er emner der kan få folk i gang på tastaturet, så her sker lidt.
Alle har en mening.

Jeg har simpelthen snuppet dem fra andre debatfora, og smidt ind her.
Som regel ændret en smule i teksten for den ikke er for let og finde.Eller selv fundet på et.


Men indtil videre er der et par af dem under mest læste.

Ellers ender sol med at blive et sted ala arto2.

Så træk halvdelen fra når du læser her, det er jo bare en side man kan bruge når man keder sig.

90% er opdigtet, bare for diskussionens skyld.

Du tror vel heller ikke på alt du ser i fjernsynet, det er det samme her.

Nok en krampe der gerne vil gøre sig interessant her. herete
/gøre sig betydningsfuld. 90% af indlæggende skulle vedkommende altså stå for..ha [:D]


Jeg kan garantere trådstarteren for at alle mine oplæg omkring utroskab (som alle har været blandt de mest læste!)har været skrevet af undertegnede. Og jeg har desuden privat korrespondanace med nogle lykkelige/ulykkelige elskerinder til utro mænd, så ser også livet fra den anden side. Men desværre dette er ikke fake...folk er rigtig nok utro som aldrig før!

Men jeg tror hende Krampen her har brug for/gerne vil give os det indtryk at utroskab er næsten ikke eksisterende....[;)] Altså at det er fake det hele, og noget hun har fundet på. Hm..gid det var så vel kunne man sige, men statistikken taler jo sit eget sprog. Både mht. skilsmisser og det voksende antal af kvinder, der nu er deres mænd utro.

Sorry men det ligger i tiden ikke at tage sex så højtideligt. Tror dog at om nogle få år vil der være så meget balance mellem mænd og kvinder - mht. at være utro - at de parter der indgår et ægteskab nok skal forstå at blive enige om utroskab kan tolereres eller ej.

Pusser

Egner sig bedre til debat.... den.gamle.dreng (..)
Hvis nogen skriver, de er meget lykkelige og har været gift i 100%, så kommer der et par "nej, hvor hyggeligt - tillykke" og par "adr, sådan noget salve gider vi ikke høre" og så er den debat slut.

Hvis nogen skriver om de ting, du siger, så kommer der 50 indlæg om hvis skyld det er, og hvem der er dummest, mænd eller kvinder.

Sådan er debatter jo... det er ikke nødvendigvis repræsentativt.

mvh
DGD - parret med flink hustru siden 1985 + to rare voksn børn [s]

Der er altid en fornøjelse og dgd fan
læse din svar.
Du er en klog gammel dreng[:)][;)]

Og jeg mener det virkelig, ingen ironi eller andet stads.

Q44[:)]