SOL i fremtiden?

SOL i fremtiden? SOL Redaktion
Hvis du kunne vælge, hvordan syntes du så SOL skal se ud i fremtiden?

Skal vi have flere spil, applikationer ala SOLsikken, flere postkort, flere debatter, flere sektioner, mere community etc. etc.

Giv din mening til kende - vi vil gerne høre den!
(Men forvent ikke svar)

Log-in på mail. Mig
Det ville være rart hvis man kunne nøjes med at logge in 1 gang og ud 1 gang. Altså ikke forbi en medlemsside, men direkte ind på mailen.

log ind på mail b.svare
Jeg synes også, at det ville være rart & nemt, hvis man kunne logge direkte ind på mailen & springe medlemssiden over & lige så når man logger af.

Flere ala SOLsikken, SolSikkePigen
Hejsa der.

Jeg syns det ville være meget sjovt, med flere af der der sol Solsikken. Det er da morsomt at se noget "gro" og alt det.

Og jeg er os enig i det med mail'en...
Log ind og ud en gang er jo nok...

Men ellers... Er Sol da oki...

SolSikkePigen

slætte mail når læst !! allround
ville det ikke også være rart at kunne slette en mail når man har kæst den, fremfor at skulle til indbox'en og finde mail'en der for at slette den.

allround

Beddere mail. Leif M.
Jeg kunne godt tænke mig at man ikke skal prøve 2-3 gange for al logge ind på sin mail, og at man så kommer direkte ind til inboxen.
Ellers er sol.dk ok!

ENIG!!! Lisaff
Ja, det er herre-belastende at skulle forbi de sider, der repræsenterer et helt andet formål. Vi vil jo bare tjekke mail...

Mere plads! agnete
Giv os mere plads, -Megabites-, eller hvad det hedder, så man ikke skal slette så mange mails hele tiden! Det er det eneste negative ved SOL-mail!!!

SOL... OK!! MigG
Jeg syntes da, at sol er ok! Mail er også godt! Men det kunne være sjovt, at have "ugens spil" på spillesiderne! Ellers er alt som det skal være!!! Nå ja jeg vil lige sige, at "automatisk sletning" ville bare være den værste ide!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dating Mette
Kunne man ikke også forestille sig at SOL kunne lave nye tjenster ala Dating og Chat? Det er vist slet ikke noget at i har idag..?

mindre indhold David
Der er for meget indhold på denne side, så hvis i vil blive ved med at beholde det hele, så syntes jeg at i skulle lave jeg et nyt og mere overskuligt design.

Lyt til mig, for jeg er en meget efaren webdesigner.

Sol - Endnu bedre! Jakob Hedegaard
Jeg syntes I skal vægte communication højere iform af at udvide Solmail bla. ved at man får flere megabite pr. medlem ex. 10 mb!!! Og så skal I gøre gøre jeres prisguide endnu bedre ex. vis med forbedret samarbejde emd udbyddere af dette!!!

Sprogbrøler... Sprogkrakileren
Hvis det er noget fremtidigt så 'syntes' jeg ikke noget, idet 'syntes' er datidsform. Så se lige at få skrevet 'synes'(nutid) i en værre fart - Fæl sprogbrøler på en forside :-)

Helt enig zakitaher
Jeg er helt enig. det er træls at man først skal ind i medlem for at koomme ind i solmail..

ikke videoer zakitaher
En ting er alle de pop-up reklamerne og reklamerne på alle sider. Men jeg synes grænsen går ved at sætte en video til at starte automatisk på forsiden. Der er nogen der betaler for hvor mange MB de bruger og hvis man skal ind på sin solmail hver dag, og videoen så starter, så kan det blive mange mb....... Så jeg synes ikke i skal sætte videoer som reklamer.......

undgå popups. soren
Du kan bruge denne til at slippe for alle de skide pop-op reklamer:

http://www.gasanov.net/PopOops.htm


Mvh,

Log-ind en gang Jumex
Synes det er en fed hjemmeside


Men det kunne være dejligt hvis man kunne logge ind som medlem en gang og så bare gå ind på andre SOL-hjemmesider som man vil uden at den logger ud igen :-D


Hilsen Jumex

Optimering. mig selv
Inden sol går ind i fremtiden, kunne de jo starte med at lave et spam filter til deres sol mail bruger.
Og så kunne de bruge mere tid på det de egentlig nok har flest kunder på, deres mail.
2 ud af 10 gange når jeg skal ind og tjekke mail er severen gået ned.
Og er rimeligt meget irreterende.

Enig! Musen
Jep, det er nemlig irriterende at skulle gennem en genvej, når man hverken har hjemmeside eller groupcare. Bare en direkte vej til indbakken ville være rart!

MVH Musen

HELT ENIG Mike
Det er fandme irriterende!

MEGET ENIG..!! nuserraaby
Jeg synes personligt at det er meget træls at man skal logge på mailen 2 gange for at komme ind..!! Hvis man sidder et sted hvor internet forbindelsen er meget dårlig, går der jo næsten 100 år før man kommer ind på sin mail..!!

pop-up reklamer skal væk Madsen
Jeg synes pop-up reklamerne er totalt lamme, og de skal væk!

Hvis man surfer lidt rundt på en SOL/Subnet hjemmeside har man lynhurtigt "117" pop-up reklamer; der kommer jo en ny hver gang man skifter side. Og så skal de lukkes ned igen bagefter.

Det var bedre i de "gode gamle Subnet-dage", hvor reklamerne blev vist sammen med hjemmesidens indhold, sådan som SOL banneret bliver vist i dag.

Få så de pop-up reklamer væk! :-)vinder Stefan
jeg synes bare det er snyd hvis det kun de først " søstre " der meld sig til vinder. alle burde hav en chance om de er 5 meter lang eller 1 meter

Mulighed for at bytte personlige data krydsfiner
Som det er i dag, beskytter vi debattører vores identitet. En gang imellem støder man ind i en debattør, med hvilken man gerne vil udveksle personlige data, som er verificeret af SOL. Det ville være rart om en sådan funktion var implementeret, således at hvis begge debattører er indforstået, så vil en række verificeret data om disse blive udvekslet.

Ret fejl krydsfiner
1)
Ikke alle emner er vist inden for katagorier på
http://debat.sol.dk/

f.eks er emnet "Samfundsproblemer" ikke angivet ud for
"Politik & Samfund", men hvis man klikker på "Politik & Samfund" så kommer den frem.

Endelig angiver min profil ikke de sidste 10 besøgende, som der står skrevet men kun de sidste 7.

2) Jeg har ikke noget imod, at folk har mange indlæg dvs. besvarelser til andre indlæg, men der burde være en begrænsning for hvor mange tråde en person kan starte pr. dag. Nystartede tråde vises som reklame på forsiden, og en person kan således stjæle hele billedet blot ved at producere tråde. Det synes jeg ikke er fair.

Nu viser min profil krydsfiner
de sidste 10 besøgende, men det gjorde den ikke i starten. Da var der mindst en besøgende som blev fjernet da antallet var kommet op på 6-7. Meget mystisk.