Soldater Irak / Afghanistan

Soldater Irak / Afghanistan general-napoleon
Hvorfor sende soldater til disse og andre lande? Indbyggerne herfra har jo alligevel invaderet os, og laver, for manges vedkommende, en masse lort. Lad os dog beholde vore soldater hjemme og passe på vort eget land. Der er virkelig brug for soldaterne her.

efter at Taleban og Al Qaeda blev hjulpet af Cia Omar K
til at smide Russerne ud af Afganistan, behøvede Cia og Wahabitterne ikke at give dem flere penge, men de havde skabt en stor hær af fanatiske unge som ikke sådan var lige til at sende hjem til deres fattige landsbyer, så overmodige af deres sejrsrus, ville de nu smide alle ikke muslimer ud af deres hellige land Saudiarabien og andre muslimske lande.

Så Osama ben ladin som var blevet rig af pengene han havde administreret for Cia og Wahabitterne organiserede et net værk som kunne skaffe penge til at bekæmpe de som ikke ville give flere penge til ham og hans terrorristoplærte drenge.(Muslimskt Mafia)

Det vil blive ved, indtil de får smidt de allierede og de korrupte Saudier ud.
da de har næsten uudtømmelige pengekasser som bliver opkrævet af alle de flygtende Muhamedanere i Europa og andre steder + plus alle de interesser de har i firmaer rundt om i verden + narko, (Afghanistan dyrker 3/4 af al opium i verden). det er en skrue uden ende.
Vi kæmper imod dem for at beskytte Wahabitterne og et utopiskt demokrati i Mellemøsten,
og de kæmper for at få os ud af deres hellige områder og valmuemarker.
En ny Sal-Ladin er på vej til at forene shiitter og Sunitter selv hans død kan ikke stoppe det, men måske gøre det værre.

Vil DF have borgerkrig gravalvorlig
Det lyder sådan.

Også venstre og konservative husk på
er medskyldige!

Irakkere har ikke invaderet os professionel
De er flygtet fra et regime og krig. Mange er tortureret.

Ialt udgør Irakkerne unde 1 % af indvandrere og alle indvandrere udgør 9,1 % heri er også indvandrere fra Norge, Sverige og andre nordiske lande samt indvandrere fra Europa .

Så hvad vil du sige ?

Måske general-napoleon
men med al den balade en del af dem laver her, synes jeg de skulle blive hjemme i deres eget land, frem for at komme her og starte en ny krig. I bund og grund tror jeg rigtig mange danskere vil tage godt imod dem, hvis de og deres lige opførte sig ordentligt, og ikke kom her som en "flok luksusflygtninge", der kun er ude på ballede og ude efter en masse penge de kan sende hjem. Mange kommer her og tror de skal regere det hele, så kan vi andre bare gå som fremmede i vort eget land. Du skriver også, at indvandrene kun udgør 9,1% ( af hvad?), de fylder som 91% af den danske befolkning. Se og hør dem f.ex. i butikscentre, man kan snart ikke komme hverke frem eller tilbage for dem, de yaller løs på deres kaudervældske, så andre snart ikke kan høre hvad de selv tænker, og om der er rygeforbud eller ikke rager dem en høstblomst, de pulser løs, så andre er ved at kvæles deri. Så hvis de er flygtet fra krig, er det deres krig, og torturen,--- ja de har lært noget, se hvordan de behandler os der med eller MOD vores vilje har lukket dem ind, og oven i købet også forsørger dem.[:(][:(][:(]