Soldaterne i Irak

Soldaterne i Irak discoworrior
Hej folkens.

Jeg synes Bush har gjort det rigtige ved at sende soldater til Irak. Jeg synes det er det rigtige fordi, at ingen andre tør, fordi der trænger til at bliver ryddet på, og alle de mord skal stoppe fra Husseins side!

Synes I også det er rigtig at sende soldater til Irak?

hmm ........
Jeg kan se hvad du mener, men jeg tror ikke at bush kun har sendt soldater til irak for at "ryde op". Han har sandsynligvis også gjort det fordi at han nu, har en del mere olie end før. Det var selvfølgelig godt at stoppe husseins massakre, men bush har jo derved også skabt en selv...... Det at han blander sig i deres afærer kan sagtens skabe en stor borgerkrig, eller værrer..... soldater var en god idé, men var krig også?

Tror jeg ikke discoworrior
Jeg tror altså ikke det er pågrund af olien, fordi hvis det er, så kan resten af verden se det, og så går alle imod amerika. Så er amerika ikke længere en super magt, hvis hele kloden går imod dem! Så det tror jeg ikke de "vover" på!

Ja. På sin vis Anonym
Hvis mr. Bush havde gjort det for at befri irakerne ville det jo være dejligt, men det var selvfølgeligt ikke derfor han invaderede irak. Amerika har aldrig interresseret sig i konflikter i udlandet som intet havde at gøre med dem selv.

Kurder argumentet er også menigsløst da Saddam Hussein jo var allieret med USA da gasningen blev udført.