Solmail "gemmer"...

Solmail "gemmer"... anonym
Jeg har lagt mærke til at solmail gør det at hvis jeg logger ud af min mail, og derefter trykker på tilbage-knappen kan jeg stadig køre rundt og kigge i min indbakke, selvom jeg ikke er logget ind?? Er det mig der har en dum ting slået til eller noget.. for er bare vandt til at få en login-boks eller noget hvis jeg gør det samme på andre hjemmesider..

på forhånd tak

Vedr logud scherz
Hej

Det er en fejl som vi arbejder på at få løst tilfredsstillende. På nuværende tidspunkt logges brugeren automatisk ud efter en times inaktivitet på emailen.

For en sikkerheds skyld vil jeg anbefale at bruge logud knappen og lukke dit browservindue ned.

Hold evt. øje med driftstatus:
http://www.sol.dk/support/drift/besked/index.jsp?aid=231689

med venlig hilsen
Scherz

ja der er mange fejl : jaaak
ja der er mange fejl med mailen, sku i ikke hellere ha vente med at lancere den nye mail, til det hele kørte som det skulle istedetfor at lancere et halvfærdigt produkt...?
i ber da selv om at sol mail har fået et dårligt rygte

Ja der er jeg enig... anonym
Er helt enig med dig jaaak.. Synes da også helt sikkert de skulle ha ventet.. Det kan jo ligesom ikke komme bag på dem de fejl. Og hvis det gør så er det ikke helt godt... Jeg "bryder" mig da ikke særlig meget om det, da der helt sikkert er nogle sikkerhedshuller rundt omkring.. Jeg tror også jeg snart kalder det her min "sol karriere"...