Solstrålehistorier søges - genforening

Solstrålehistorier søges - genforening Hendes mand
Jeg er rigtig motiveret til at høre jeres historier om hvordan det er lykkedes jer at blive lykkeligt genforenet - efter én af parterne var utro og skred fra det hele med den nye forelskelse. Men som det ligger i mit spørgsmål så varede forelskelsen ikke, og den gamle partner "vandt" i enden.

Hvordan lever man med, og kommer positiv og styrket ud af en krise af de dimensioner?

For man ønsker jo ikke at vende tilbage til et dårligere forhold end hvad man har chancer for at skabe med en ny partner.

Erfaringer?

Fordi proxie
Alt, og jeg mener alt !!!! på en eller anden møde kan bruges til noget fornuftigt.

Og kommer du styrket ud af en øjensynligt håbløst situation.

proxie

Du kan ikke bruge andres erfaringer til så meget dulkis
Måske dit "tilfælde" ligner de andres, men det er i den sidste ende unikt - lige som du er.

En tredie-person kan ikke ødelægge et forhold, der er intakt. Men det er nemmere for en tredieperson at komme "på banen", hvis den ene i forholdet savner aspekter som nærhed, oprigtig interesse som vel og mærke kommer til udtryk. Respekt og påskyndelse.

Og så skal det to til at opbygge et godt forhold og der er altid to til at ødelægge det. Så selvransagelse, tilgivelse og oprigtig stræben efter at få et godt forhold er nok de nødvendige faktorer.

Du skal indledningsvis beslutte dig for at det er det her du vil - ellers vil du opdage, det ikke er ulejligheden værd. Det er nemlig hårdt arbejde min ven, men vil du det, vil jeg ønske dig al mulig held og lykke med det.