Somaliaerne.

Somaliaerne. mandaabenraa
Er somaliaerne flygtninge eller indvandrere? De vil ikke bo i Danmark længere , de rejser til England. De vil være iværksættere , og ikke være arbejdsløse. England går meget op i at nogen er iværksættere. En politiker er næsten ked af , at de ikke vil bo i Danmark længere , og hun antyder , at vi vist ikke gør nok for iværksætter kulturen. Sådan som jeg ser det , så går man ikke bare ind i en bank og får sin ide`financieret. Der mangler en financierings mulighed. Hvad koster alle de arbejdsløse ikke , kunne man ikke lave en financierings mulighed , og gøre passive penge aktive? Engang for nogle år siden , var jeg medlem af Dansk iværksætter forening. Var i en arbejdsløsheds periode.Det hele var meget spændende , men financieringen manglede. Man har mange ideer , men man kan ikke starte noget. Nogen kan få en forretning , få et varelager, financiering. Andre kan ikke få hjælp nogen steder fra. Iværksætter kulturen bør man arbejde meget mere med.

kan du per
kommer med nogle konkrete eksempler, hvor somaliernes forretning har været en succes? Eller har du læst det i EB??

Seriøs Smiler stadig
Der har aldrig været andet end balade med somalier lad dem endelig rejse de passer ikke til bo her ,,,alene det at de stadig sender deres piger hjem for at få dem omskåret .. vold tager kvinder her som om det er noget af det mest normale !!

er du dum anonym
Hvad er det for noget? Jeg har arbejdet med Somailiske børn i lang tid og har aldrig nogensinde mødt en arbejdende Somailier. Aldrig. Arbejde er sgu ikke noget de kender til. Og så...hvis de ikke kan lide det her, held og lykke et andet sted og tage endelig alle deres problemer med, så er vi frie for dem også.

Somaliere arbejde? anonym
De er da ikke kommet til Danmark for at arbejde,de er kun for at lænse den danske statskasse,og at de har fået ophold her i landet,er en stor misforståelse.Lad dem rejse ad helvede til,ned hvor de hører til,for sandelig hører de sku ikke til her i landet.Ingen er flygtninge,når de kan rejse på ferie til deres hjemland,hvor dum har danmark lov til at være.
Yt af mit land,farvel,god rejse,og bliv endelig væk herfra.

Helt enig teknikkeren
Lad bare det somalierlort rejse ad helvede til, de kan jo rejse ned og trille kamellort til kugler og så sælge det bag efter som biobrænsel.

apenrademanden anonym
er du blevet syg? somalier sjosker afsted i deres tempo, det de ikke når i dag når de til jul, nej de må gerne rejse af H...... til.

ja da Demokraten
Henne i socialist klubben er vi enige om at deportation
er godt - Stalin gjorde det jo så fint. Så deporter
det sorte afrikaner-pak. NU!