Sommer- eller vintermenneske?!

Sommer- eller vintermenneske?! Steino
Jeg er måske lidt atypisk, når det kommer til vejret [:D] Såsnart min næse kan fornemme kulden, hygger jeg mig! Jeg bliver i godt humør...glæder mig til den bidende kulde, våde sokker, duften af sne og ikke mindst julen. Så jeg er helt klart et vintermenneske.
Jeg har hørt, det hænger sammen med, hvornår man har fødselsdag. Kan det mon passe, eller er det en and? Folk der har fødselsdag foretrækker sommer, og dem med fødselsdag om vinteren elsker vinteren. Selv er jeg født i november en bidende kold dag[:D]

når kulden kommer anonym
Har jeg det ad H til, elsker varmen, er nok født på den forkerte breddegrad, har det bedst omkring 30-35 grader.
Og med hensyn til julen, kan jeg brække mig, et stort gavebytteri og alle ved at julen falder den 24 december, men den kommer altid bag på folk, de fare forvillet rundt den 23 og 24 december for at købe gaver og mad og de gaver de køber, står folk som reel altid i kø for efter nytår for at få byttet.
NÆÆ du boycot julen dræb en nisse...

Efteraarsmenneske lilledille
Jeg er uden tvivl et efteraarsmenneske! Jeg har ogsaa altid forestillet mig at det haenger sammen med at jeg har foedselsdag sidst i september! Jeg synes det er hyggeligt naar men taender lys fordi det bliver tidligt moerkt osv. Men saa snart julen er ovre, synes jeg ikke det er sjovt laengere og saa glaeder jeg mig til foraaret[f]

Jeg er et maj-barn men unlogged
elsker efteråret mere end noget andet. Farverne i skoven, duften af friskplukkede svampe. Arbejdet med at kule kartofler og gulerødder og forventningen om at nu bliver der stille. Skumringstimen, hvor vi kun tænder stearinlys og tale med dæmpet stemme. Den kolde morgen, hvor åsynet har tilsmilet mig og ladet ovnen brænde over.

Åhhh jo, oktober, november december.

Sommer OG Vintermenneske Steno 2
...men desværre har vi sjældent nogle ordentlige somre og vintre i DK [:*(]

Når jeg mener sommer, så mener jeg sommer som 42° Celcius i Rousillon-Languedoque regionen i Sydfrankrig en varm Augustdag, hvor jeg har cykeltrænet, så jeg svedte tran eller som 47° Celcius på Kreta i Juli, hvor jeg har løbet halvmarathon.

Når jeg mener vinter, så mener jeg vinter som -35° Celcius i Spitzbergen i Nordnorge en dag mellem Jul og Nytår, mens man er igang med hulfiskeri på en næsten bundfrossen sø eller -40° Celcius en vinternat i telt nær Verkhojansk i Sibirien, hvor man ikke har mere brænde tilbage.

Det sker desværre aldrig, at vi har sådan noget vejr i Danmark, hvor "vejret kan mærkes, derfor tager jeg ofte udenlands for at mærke det. [:)]

/Steen

Abolut sommer Anonym
Jeg er født i starten af januar - og jeg HADER vinter! Kulde er min værste fjende og gør mig kun i dårligt humør.
Dog er der de smukke vinterdage med nyfalden sne og ingen vind; dem er der desværre alt for langt imellem...

... ...
Jeg er helt klart med på vinterholdet!!

Egentlig ville jeg ønske sne og mange frostgrader, men det får jeg jo ikke her i Danmark, så jeg er glad når der alligevel er frost at lugte i luften :o) ..jeg har fødselsdag sidst i november...
Jeg elsker osse efteråret :o) Alle de dejlige dufte, begyndende kold-luftsdage og de mørke timer, der skriger på stearinlys, hygge og varm kakao :o)
Foråret er vidunderligt - efter de mange måneder med mørke begynder man endelig at fornemme solens varme og de lyse timer.
Sommeren er også skøn med lækker varme og lyse, lune sommernætter

lidt til det hele

Hihi Steino
Hej igen,

Tak for svar[:D] Vi har jo alligevel en del vintermennesker, og som nogle af jer siger....så når foråret melder sig...det er sq også en dejlig tid. [s]

elsker Anonym
Jeg elsker alle årets skiftende årstider. Jeg er meget facineret af naturen, dyrene og farverne. Jeg kan ikke sige jeg holder mere af den ene tid frem for den anden :)