sommerferie arbejde i udlandet...

sommerferie arbejde i udlandet... nps
ja overskriften er vel beskrivende nok i sig selv:) Men allerede nu går jeg og leger med ideen om at søge noget sommerferie arbejde i udlandet, indtil jeg skal begynde på UNI.. for tiden bor og arbejder jeg i London, men vil også meget gerne se og opleve andre lande ( selvom det kun er for sommeren ).. er der nogle der har nogle ideer?? fx. nogle der har arbejdet for disney eller lignende, på cruistogt, som tjener eller bartender i udlandet?? vil meget gerne høre fra jer så!!

Hilsen Nps..

Prøv Mee
Hvad med at prøve nogle rejsebureauer, de har tit brug for rejseguides eller lign.

F.ex et firma som www.Friferie.dk de søger altid medarbejdere til at tage imod gæsterne på campingpladser i forskellige lande. Der findes mange af den slags firmaer, prøv dig frem.

Det var bare en idé.

lidt ideer jacob.lykke
jeg har set opslag fra disney hvor de søger arbejdere til deres forlystelses parker i USA. blandt andet i metroexpress, men prøv at søge lidt på nettet.
kender også nogle som har arbejdet i spanien om sommeren, det var typisk au-pair eller lignende arbejde - men trods alt i spanien.
og ja som allerede foreslået, rejseguides. kan desværre ikke give nogle links til sider, men håber du kan bruge ideerne..

mh Jacob

Guide sas87
Der er mange muligheder for at blive guide. skandinaviens største og mest seriøse guideskole: www.service-co.dk

vil du ikke spendere i uddannelsen- så ansøg ved dansk fri-ferie eller tyrkieteksperten, de ansætter nogle gange ikke-uddannede guider.

Held og lykke!