Sommervarmen

Sommervarmen Lene P
Kunne I her i sommevarmen finde på at smide alt tøjet (steder hvor det er muligt selvfølgelig) og nyde ens egne nøgne krop???

Ja....... hclean
Det tror jeg kunne jeg kunne finde på, men kun hvis der ex. lå en nøgen kvinde i nærheden / ved siden af som jeg kunne kigge på. Og hvor jeg vidste at hun ikke ville have noget imod det. Faktisk er det ret fræk at tænke på, at ligge der og "nyde" sig selv mens hun kigger på.

Henrik

Problemer med din mail Jennifer
Hej Henrik, jeg vil bare spørge, hvorfor jeg ikke kan maile dig.

Naturligvis t-trojka
Hej Lene P

Naturligvis, det er herligt at være nøgen her i sommer varmen og vidundeligt naturligt.

Start dagen med en dukkert i bølgen blå. Smid alt tøjet og hop i vandet, mange gør det, unge som ældre. Skønt.

Find en lille klit hvor man kan ligge ugenert, intet er så skønt som at give hinanden sand massage. Fyld hænderne med fint tørt sand og lad det i en tynd stråle ramme din kære's nøgne krop, saligheden vil brede sig.

Go'fornøjelse, nøgen i sommervarmen.

t-trojka

Prøv denne hclean
Hej Jennifer

skriv på denne mail istedet, den virker

hclean@hotmail.com

glæder mig til at høre fra dig !

Henrik

Har prøvet det i weekenden Peter
Hej Lene !

Jeg har netop prøvet at være nøgen ved vesterhavet i weekenden, det er bare skønt. Der var mange nøgne mænd og piger; - det var dejligt at bade og ligge på strandbredden. I klitterne kunne man ikke ligge, fordi der var mange svirrefluer. Ellers plejer jeg at ligge i klitterne, og hvis der ligger en nøgen pige i nærheden med en dejlig krop, kan jeg ikke undgå at blive liderlig. Hvordan reagerer du selv, når du er nøgen ved stranden ?

Hilsen
Peter

Ja, da et studerende par
Ja, helt klart kunne vi finde på det..

Marie og Hans

Har ikke noget imod det Mike22
Jamen jeg har heller ikke noget imod en dejlig kvinde ser min nøgne tissemand på stranden... for mig er det ganske naturligt og og meget naturligt hun kigger på den.

Skønt at smide alt tøjet Københavnerpigen
Kære Lene og I andre

Der findes da ikke noget bedre end at smide alt tøjet og bade eller sole sig splitternøgen. Min mand og jeg gør det hver sommer. Vi har en dejlig sommerhusgrund, hvor vi kan gå uden tøj og på stranden i nærheden er der et område, hvor alle er nøgne. På gode sommerdage har vi faktisk kun tøj på, når vi skal til og fra stranden.

At mærke vinden svale brise eller vandet, der smyger sig over hele kroppen er en oplevelse, der skal prøves. Og så slipper man for det klamme, våde badetøj og den pinagtige dans med håndklædet, når man skal skifte.

Hjemme på sommerhusgrunden eller hvis der er et ugeneret sted, går vi heller ikke af vejen for erotik under åben himmel. Dette er også en fantastisk oplevelse, men skal dyrkes, hvor det kan genere andre.

Faktisk er det længe siden, at vi overhovedet har brugt badetøj. Vi er også begyndt at bade nøgne, når vi har venner eller familie med til stranden. Vi gør ikke et stort nummer ud af det. Vi smider bare tøjet og løber ud i vandet. I mange tilfælde følger gæsterne vores eksempel. Enten fordi de selv bedst kan lide det eller fordi de har haft lyst til at prøve det.

Det kan kraftigt anbefales at prøve dette. Tjek egnede strande på www.strandguide.dk

Mange hilsner
Københavnerpigen og hendes mand.