Sovs til fyldt svinekam

Sovs til fyldt svinekam 2212
På mandag skal jeg igang med lidt eksperiment i køkkenet, bl.a. skal jeg lave fyldt svinekam (fyldet består af frisk spinat, fennikel og soltørret tomat), og er blevet lidt i tvivl om, hvad der smagsmæssigt vil passe godt til sådan en satan. ;-)
Tankerne har selfølgelig været inde omkring den almindelige vildtsovs, men da den netop er almindelig og i mine øjne meget 'traditionel', ville jeg gerne prøve andre muligheder.
Jeg har tænkt lidt i baner af frugtsovse (appelsin-, citronsovs), men vil der være flere muligheder? Bare skyd løs!

Stegeskyen... miss-mee
...ville jeg helt sikkert bruge til enten en let tomatsovs eller til en lækker ostesovs.

Umiddelbart ville jeg gå lang udenom citrusfrugter, men jeg er også lidt sart på det punkt - Jeg kan ikke lide dem andet end friskt fra skralden...mee:-)

Hva´ med... anniehall
en variation af vildtsovsen m. en anelse af frisk mynthe??? Bliver det mon for alsidigt, når nu kammen er fyldt...det lyder godt nok lækkert:)))

Annie

Med fløde jahn
Hej..
Ja jeg ville også,som miss-mee bruge stegeskyen.Jeg formoder du steger den i ovnen,den vædske du steger i,ville jeg under stegningen hælde op over,for at give mere smag,du har jo i forvejen nogle krydderier i stegen som afgiver meget smag.Jeg ville dog,til sovsen,bare spæde skyen op med fløde og jævne den af.Ved godt fløde feder,men når du kræser for stegen ville jeg også gøre det for sovsen.Tror heller ikke citrus frugter ville egne sig til de krydderier du bruger i stegen.
Held og lykke og velbekomme..

Til svin... dommeren
(4 pers.)
To af knorrs breve med champignonsovs....

Ved godt at mange tænker, HVAD... ?

Afdamp spritten fra et glas vin i en gryde...
Tilsæt stegeskyen...
Tilsæt brevene med Knorr...
Bræk den lidt skarpe smag med lidt fløde...
Tilsæt et laurbærblad et minut eller to (flæskestegssmag)...
Tilsæt lidt soya til den lilla sovs...

Hvis du ikke vil bruge dine gæster som forsøgskaniner, så prøv sovsen inden...

Fortæl mig så om du kan smage Knorr...
Iøvrigt er den idiotsikker !

*LOL* symbiosen
Hahaha.

Hele min menu ser sådan ud 2212
Til forret skal jeg lave filodejspakker med peberfrugt, fetaost og dild (har tidligere set den her på sol, blot med butterdej i stedet for filodej).
Filodejen laver jeg selv og jeg er udmærket klar over, hvor tynd sådan en skal rulles.
Hovedretten bliver flydt svinekam, langtidsbagte gulerødder vendt i honning og chili, lynfriterede porrer, pommes rissoli og den endnu ukendte sauce.
Jeg skal lave den som en del af min svendeprøve som ernæringsassistent i næste uge og regner bestemt med ikke at få under 10 for den. ;-)

Umiddelbart... miss-mee
...synes jeg, at det lyder lidet rodet, måske der ligesom mangler en "rød tråd" i det?

Dine pommes risoli og honningbagte gulerøder ville jeg erstatte af timiansbagte rodfrugter (Fx kartoffel, pastinak, gulerod, selleri og rødbede) og så har jeg min seriøse tvivl omkring peberfrugt, dild og feta; har du prøvet at smage det sammen?

Ang. sovsen ville jeg stadig bruge stegeskyen, spæde op med vand, krydre med timian og lidt tomat puré, jævne med mælk og maizena og lave en lys brun sovs til stegen...

Men det er jo dig der er bossen...mee:-)

Miss-mee 2212
Hvad skulle der være galt i feta, peberfrugt og dild? Især når jeg har lavet det mange gange før og af erfaring ved at feta'en bliver meget blid i smagen, at peberfrugten bliver meget sødlig i smagen og dilden giver et ekstra pift.
http://www.cookingwise.dk/r/r.do?id=f56fadc:f91f2830c8:-7f0f opskriften er her (jeg laver dem blot med filodej og uden salt, peber, hvidløg og birkes)
Ang. rød tråd så er det såmænd blot at sætte en masse forskellige smagstyper sammen som jeg mener godt kan stå til hinanden.

Ikke noget galt... miss-mee
...jeg spurgte om du kendte det i forvejen, da jeg ikke gør og det umiddelbart lyder som en sjov kombination...

Når du VED at det smager godt har jeg ingen indvendinger *gg*

Held og lykke med eksamen:-) ...mee:-)