spændende job

spændende job anonym
http://www.bt.dk/krimi/artikel:aid=306040/

ja virkelig spændende xpower
Kære anonym!
Den artikkel fik du ikke megen respons på. Kan man forstå det? Er vi alle en flok flegmatikkere, som stille og roligt aksepterer denne udvikling. Alt imens at vi aksepterer nedskæringer på ordensmagten og lempelig strafudmåling. (Hvis straf hjælper, det ved vi jo egentlig ikke.)
Målet må være arbejde/beskæftigelse til alle, også dem som vægrer sig. Og det må være folketingets og arbejdsmarkedets parter som påtager sig det ansvar. Men det bliver et langt sejt træk generationer frem.

Sørgeligt! informationsministeren
Så mange penge det danske samfund bruger på ingen ting, muslimer vil have en Islamisk verden og de får nok deres vilje til sidst?!
Holland ville blive den første stat, hvor islam vil herske hvis ikke, de kloge dernede sagde at 25000 muslimer kan sendes retur!

Jeg er heldigvis død inden den tid kommer, men børnene skal have denne islamisering, når jeg sidder på plejehjemmet og børnene kommer forbi, indhyldet i et stort slør og langt skæg?!

Nej jeg kender " dem " ikke!


Og kommer heller ikke til det!

op97tfg imthirsty
Hej tumpe.

Ordene "muslim", "Islam", "flygtning" eller "indvandrer" står ikke skrevet en eneste gang i artiklen, så hvad i alverden har alle de tosserier du kommer med, med debatten at gøre?

Jeg vil i hvert fald påstå, at dem, der satte ild til bænken i parken og derefter kastede sten mod politiet, samt dem, der spillede musik og solgte hash på christania NÆPPE var muslimer.


Men du kom måske til at trykke dig ind på den forkerte debat, eller synes du bare at din stupiditet bør udstilles overalt?